موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن (/showthread.php?tid=618) |
RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - toranj63 - 10-07-2011 10:35 PM با اين نظر سبحان جون موافقم. من روزاي اول واقعا استرس اين مسئله رو داشتم ولي تو ماه هاي اول فهميدم بايد چيكار كنم يعني يه رفتارايي رو تو خودم تغيير دادم .به نظر من كلاس داري يه هنر بيشتر اكتسابيه!متلك پروني هم همه جا وجود داره مختص كلاس شما نميشه.. يادش بخير.. ما هم كم اذيت نكرديم.... RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - مهتاب - 04-19-2012 12:58 AM بچه ها من کنکور کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه بین المللی امام رضا برای دوره های مجازی اش قبول شدم. فردا باید برم برای مصاحبه. برام دعا کنید تو مصاحبه رد نشم. RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - مهتاب - 04-21-2012 08:31 PM بچه ها خوشبختانه مصاحبه سنجش سطح علمی و رزومه کاری بود. فکر می کنم قبول شم. RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - MARYAR - 04-21-2012 08:34 PM مبارك باشه مهتاب جونم به به خانوم مهندس...... RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - کامیار کاظمی - 04-21-2012 08:49 PM آفرین مهتاب جان بشما تبریک می گویم. کم کم فکر کنم باید دانشگاه انجمن را نیز استارت بزنیم. RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - مهتاب - 04-21-2012 08:54 PM ممنون بچه ها البته بزارید اول جواب نهایی بیاد بعد تبریک بگید. RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - ناصر صادقی - 04-21-2012 11:03 PM مریم خانم منم تبریک میگم خدا رو شکر روز به روز بر تعداد اساتید سایتمون اضافه میشه امیدوارم از دانشی که دارید در جلسات حضوری به دوستان حاضر هم در انجمن انتقال بدید تا همه دوستان بهره کافی رو ببرن شما در یکی از تاپیک هاتون فرموده بودید به تجارت الکترونیک علاقمند هستید و در این باره اطلاعات خوبی دارید میخواستم خواهش کنم این اطلاعات را هم در اختیار ما قرار بدبد من به تجارت الکترونیک خیلی علاقمند هستم. |