صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. (/showthread.php?tid=3763) |
RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - shast - 03-02-2016 05:14 AM شبکه کار و برنامه نویس ، پیمانکاری کار میکنم ، یه بار تو یک ماه 20 شایدم 10 یا 15 یا حتی 8 یک بار هم 6 ماه تا 10 ماه بی پولی ، باید پروژه بیاد چون من دنبال پروژه نمیرم RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - sarqisavansian - 03-10-2016 03:25 PM (07-21-2012 02:02 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: به نام حق من کارمند پتروشیمی هستم و یه مغازه هم دارم در کنارش ماهی حدود 3 میلیون در میارم البته متاسفانه به اندازه خرج یکماهه و میشه گفت تو جیبی چون مدیریت مالیم بسیار ضعیفه ![]() RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - Negintejarat - 03-10-2016 10:09 PM با سلام خدمت رفقای میلیاردر آینده من کارم خرید کالا از ترکیه و ترخیص از گمرکه و میشه گفت همه کاره شرکتمونم و مسئولیت همه کارها برعهده منه و کارم و واقعا خیلی سخته ولی شکر خدا درآمدم خوبه و ماهانه تقریبا 5 تومن درآمد دارم . اما جالب اینجاست که بازاریابهای شرکت ما بدون اینکه هیچ کاری بکنند و ذره ای مسئولیت داشته باشند و فقط ازطریق رابطه یک مشتری رو پید کرده و به مدیر شرکت معرفی می کنند ماهانه دو سه برابر من درآمد دارند ، البته ناگفته نماند که اونها هم نان هوش و هنر بازاریابی شون رو می خورند. RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - jabari - 03-29-2016 02:57 PM (03-10-2016 10:09 PM)Negintejarat نوشته شده توسط: با سلام خدمت رفقای میلیاردر آینده سلام خدمت تمام دوستان جناب negintejarat میشه در مورد بازاریابهای شرکتتون توضیح بدید ، اینکه کارشون کلا چی هست و کجا یا کدوم شهر و اینکه واقعا همچین درآمدی دارند و مهمتر از همه اینکه آیا بازاریاب نیاز هست ؟ RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - Negintejarat - 03-29-2016 04:14 PM سلام خدمت شما دوست گرامی جناب jabari در مورد سوالی که فرمودید عرض کنم شرکت ما در هر نقطه از کشور بازاریاب نیاز داره و کار بازاریابها پیدا کردن عمده فروشان انواع پوشاک از قبیل روسری لباس زیر کیف و کفش هرگونه محصول در صنف پوشاک ترکیه است و شرکت مارو برای ترخیص کالاهاشون معرفی می کنند و مادامی که رابطه شرکت و مشتری بازاریاب برقرار باشه درصد بازاریاب محفوظ هست و هیپگونه مسولیت دیگری ندارید . در مورد درآمدشون عرض کنم واقعا همینطور هست و بعضی وقتها درآمد بازاریاب از مدیر شرکت بالاتر هست و در آخر ینکه شرکت محدودیتی بابت استخدام بازاریاب نداره و دوام شرکت به قدرت بازاریابهاش بسته است و حمایت خوبی از اونها داره . اگر اطلاعات زیادی نیاز داشتید پیام خصوصی بدید در خدمتم . RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - alijemi - 04-23-2016 06:40 AM من مدیر یه دفتر خدمات فنی رایانه هستم چند سال قبل درآمدم 4-5 تومن توی ماه بود(خالص برای خودم) تازه با وجود 2 کارگر و این که سه روز کار میکردم و سه روز دیگه عصر یا اخر شب برای سرکشی میرفتم اما الان ![]() از خرداد 94 تا الان بیچاره شدم رسماً ![]() ماهی 1.5 اونم به زور با وجود یک کارگر(یکی رو مرخص کردم 2 ماه 100-200 تومن مونده بود برام) به علاوه 6روز هفته کار میکنم جمعه ها هم تنها میرم کارای اداری- دفتری - حسابداری دفتر رو رسیدگی میکنم یعنی خدا به سر شاهده کارگرم از من کمتر کار میکنه هیچ ، حرص و جوش منم نمی خوره بازم جالبه بدونید 1200 میدم بهش ![]() خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - soheyl_ir89 - 04-23-2016 08:21 AM (04-23-2016 06:40 AM)alijemi نوشته شده توسط: من مدیر یه دفتر خدمات فنی رایانه هستمسلام چرا این طور شده؟ RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - lvlahyar - 04-23-2016 05:48 PM بیکار. ماهی 0 تومان RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - soheyl_ir89 - 04-23-2016 08:06 PM (04-23-2016 05:48 PM)lvlahyar نوشته شده توسط: بیکار. ماهی 0 تومانپس اون جوجه کشی ها چی؟ RE: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. - alaska_teh - 04-23-2016 09:33 PM من کارمندم ماهی دو ونیم میلیون درامد دارم ولی چون ایده های بزرگی دارم دوست دارم امسال حداقل درامدم چهار برابر بشه به خاطر همین به شدت دنبال ایده خیلی خوب و یا یه شریک و همراه خوب واسه طی کردن این مسیرم چون هر زمینه ای وارد بشم حداقل اوایل کار صبح ها وقتم ازاد نیست |