بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران (/showthread.php?tid=2853) |
RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مهتاب - 05-05-2012 12:50 AM جای منم حسابی خالی بود البته. RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - MARYAR - 05-05-2012 12:50 AM آقاي شموسي و آقا مسعود واقعا همت بزرگي كردند و سپاسگذاريم براي اين همدلي و تشريف فرمايي شان. آقا مسعود ايده هاي بسيار جالبي داشند كه من هنوز هم از ايده هاشون بر سر ذوق هستم و آقاي شموسي هم كه يه گرافيست به تمام معنا توي نمايشگاه و خريد كتاب هم فقط كتاب هاي گرافيكي به چشمشون ميومد ![]() RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mohammadshamosi - 05-05-2012 10:50 AM سلام خدمت دوستان عزیز واقعا روز خیلی خیلی خوبی بود. خیلی خوشحال شدم که با دوستان دیداری تازه کردم ، و با دوستان دیگری که قبلا افتخار آشنایی نداشتم آشنا شدم من که واقعا مجذوب آقای شهسواری گل شدم ( خیلی ارادت داریم دادا )، و تشکر مخصوص از آقای کاظمی عزیز که این شرایط رو فراهم کردند از بقیه دوستان هم تشکر میکنم که تشریف آوردند. (05-05-2012 12:50 AM)m_sh نوشته شده توسط: آقاي شموسي هم كه يه گرافيست به تمام معنا توي نمايشگاه و خريد كتاب هم فقط كتاب هاي گرافيكي به چشمشون ميومدممنون مریم خانم من فقط کتاب گرافیکی خریدم؟ ![]() پس کی بود کتاب های آموزش بازاریابی و فروش از طریق اینترنت و سایت ساز جوملا رو خرید؟ ( با تخفیف 80 درصدی !!! ![]() ![]() در ضمن میخواستم برم اون چند جلد کتاب داستان که میگفتید رو بخرم!!! ولی گفتید نه نمیخواد بخری ، تو که نمیشینی چند جلد کتاب رو بخونی ، پس همون کتابهای گرافیک رو بخر ![]() RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - سعید.کرمی - 05-05-2012 02:14 PM خیلی روز خوبی بود... به من که خیلی خوش گذشت و دیداری تازه شد و باعث شد که دوستان جدیدی رو هم ببینیم... مخصوصاً از دوستانی که از شهرستان اوده بودن هم تشکر میکنم:محمد شموسی.مسعود کوچولو و... بچه های تهرانی هم که همیشه حاضر هستن دیگه،از اونا هم باید تشکر کرد... RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - اقاي ايـــده - 05-05-2012 02:35 PM اقايون خانوم هاي عزيز ميايد اينجا دل مارو اب ميندازيد دفعه بعد پاشم ميام اااااااااااااااااااااااااااااااا پس عزيزان اين تصاوير چه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mteam - 05-05-2012 02:44 PM عکس دست مهدی گل محمدیه ایشون قراره عکسها را بذاره کم کاری از ایشون است باید جریمش کنیم RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - اقاي ايـــده - 05-05-2012 02:50 PM (05-05-2012 02:44 PM)mteam نوشته شده توسط: عکس دست مهدی گل محمدیه ایشون قراره عکسها را بذاره کم کاری از ایشون است باید جریمش کنیماقا مهدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من كه نميشناسمش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() يك نفري قبلا با اين اسم در انجمن هر ساعت حضور داشت ولي الان ستاره سهيل جلوي ايشان كم مياورد از ناياب بودن. RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مهدی گل محمدی - 05-05-2012 03:23 PM آريالا محمد خواهشا نندازید گردن من.،من فقط اینجا یه واسطه بودم بین موبایل سعید و اون عکاس.فقط همین...جرمم همین بود ![]() به سعید گفتم که عسارو بزاره RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - سعید.کرمی - 05-05-2012 03:57 PM شرمنده کوتاهی از من بود چون خونه نبودم من الان تا چند دقیقه دیگه مشکل رو حل میکنم گردن هم دیگه نندازین... RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - jahanagahi - 05-05-2012 04:00 PM (05-04-2012 11:07 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:سجاد جان در وبگردی اینترنی می توانید خطهای زیبائی ببینید. همین خطها را در ذهنت بنویس و تمرین کن. اطمینان دارم که بعد از مدتی خطتت بهتر و بهتر خواهد شد.(05-04-2012 09:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: من چون با عزیزان ایران انجمن قرار گذاشته بودم فقط چند لحظه در خدمت عزیزان این انجمن بودم. خیلی لحظه زیبائی بود. شیفته تک تک عزیزان شدم. |