سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران (/showthread.php?tid=2853)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مهتاب - 05-05-2012 12:50 AM

جای منم حسابی خالی بود البته.

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - MARYAR - 05-05-2012 12:50 AM

آقاي شموسي و آقا مسعود واقعا همت بزرگي كردند و سپاسگذاريم براي اين همدلي و تشريف فرمايي شان. آقا مسعود ايده هاي بسيار جالبي داشند كه من هنوز هم از ايده هاشون بر سر ذوق هستم و آقاي شموسي هم كه يه گرافيست به تمام معنا توي نمايشگاه و خريد كتاب هم فقط كتاب هاي گرافيكي به چشمشون ميومد Smile

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mohammadshamosi - 05-05-2012 10:50 AM

سلام خدمت دوستان عزیز
واقعا روز خیلی خیلی خوبی بود.
خیلی خوشحال شدم که با دوستان دیداری تازه کردم ، و با دوستان دیگری که قبلا افتخار آشنایی نداشتم آشنا شدم
من که واقعا مجذوب آقای شهسواری گل شدم ( خیلی ارادت داریم دادا )، و تشکر مخصوص از آقای کاظمی عزیز که این شرایط رو فراهم کردند از بقیه دوستان هم تشکر میکنم که تشریف آوردند.
(05-05-2012 12:50 AM)m_sh نوشته شده توسط:  آقاي شموسي هم كه يه گرافيست به تمام معنا توي نمايشگاه و خريد كتاب هم فقط كتاب هاي گرافيكي به چشمشون ميومد Smile
ممنون مریم خانم
من فقط کتاب گرافیکی خریدم؟ Undecided
پس کی بود کتاب های آموزش بازاریابی و فروش از طریق اینترنت و سایت ساز جوملا رو خرید؟ ( با تخفیف 80 درصدی !!! Huh ) تازه داشتم برای مهدی هم تبلیغ کتابا رو میکردم که بخره ، ولی متاسفانه موضوع حرف رو عوض میکرد Smile
در ضمن میخواستم برم اون چند جلد کتاب داستان که میگفتید رو بخرم!!! ولی گفتید نه نمیخواد بخری ، تو که نمیشینی چند جلد کتاب رو بخونی ، پس همون کتابهای گرافیک رو بخر Smile

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - سعید.کرمی - 05-05-2012 02:14 PM

خیلی روز خوبی بود...
به من که خیلی خوش گذشت و دیداری تازه شد و باعث شد که دوستان جدیدی رو هم ببینیم...
مخصوصاً از دوستانی که از شهرستان اوده بودن هم تشکر میکنم:محمد شموسی.مسعود کوچولو و...
بچه های تهرانی هم که همیشه حاضر هستن دیگه،از اونا هم باید تشکر کرد...

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - اقاي ايـــده - 05-05-2012 02:35 PM

اقايون خانوم هاي عزيز ميايد اينجا دل مارو اب ميندازيد دفعه بعد پاشم ميام اااااااااااااااااااااااااااااااا
پس عزيزان اين تصاوير چه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mteam - 05-05-2012 02:44 PM

عکس دست مهدی گل محمدیه ایشون قراره عکسها را بذاره کم کاری از ایشون است باید جریمش کنیم

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - اقاي ايـــده - 05-05-2012 02:50 PM

(05-05-2012 02:44 PM)mteam نوشته شده توسط:  عکس دست مهدی گل محمدیه ایشون قراره عکسها را بذاره کم کاری از ایشون است باید جریمش کنیم
اقا مهدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه نميشناسمشHuhHuhHuhHuhHuhHuh
يك نفري قبلا با اين اسم در انجمن هر ساعت حضور داشت ولي الان ستاره سهيل جلوي ايشان كم مياورد از ناياب بودن.

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مهدی گل محمدی - 05-05-2012 03:23 PM

آريالا محمد خواهشا نندازید گردن من.،من فقط اینجا یه واسطه بودم بین موبایل سعید و اون عکاس.فقط همین...جرمم همین بودBig Grin
به سعید گفتم که عسارو بزاره

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - سعید.کرمی - 05-05-2012 03:57 PM

شرمنده کوتاهی از من بود چون خونه نبودم
من الان تا چند دقیقه دیگه مشکل رو حل میکنم گردن هم دیگه نندازین...

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - jahanagahi - 05-05-2012 04:00 PM

(05-04-2012 11:07 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:  
(05-04-2012 09:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  من چون با عزیزان ایران انجمن قرار گذاشته بودم فقط چند لحظه در خدمت عزیزان این انجمن بودم. خیلی لحظه زیبائی بود. شیفته تک تک عزیزان شدم.
خاطره ای را تعریف کردم و از خدمت عزیزان مرخص شدم:
خطم در نوشتن فوق العاده بد بود. با دوستی که خط زیبائی داشت درد دل کردم و پرسیدم چکار کنم که خطم بهتر شود؟
فرمود:
هر تابلوئی را که می بینی و یا هر نوشته زیبائی که در مطبوعات است را در ذهنت بنویس و این تمرین را همرا با کار عملی ونوشتن روی کاغذ انجام بده.
من اینکار را انجام دادم و خطم بسیار زیبا شد.این خاطره را در جلسه مطرح کردم که عزیزان هم بتوانند با این روش خط خود را زیبا کنند. موفقتر باشید.

اقاي قربانيان فرموديد خط.
ياد خط دكتراي خودم افتادم.هميشه بخاطر دست خطم از خودم ناراحت بودم.هنوزم هستم.
اخر تا اونجا كه يادم مياد. در دوران ابتدايي جزء شاگران ممتاز بودم.قسمت نبود از روي درسها چندبار بنويسم.اومديم راهنمايي هم همينطور بود.در دوران دبيرستان كه بيشتر اساتيد جزوه داشتند و فقط روزانه حداكثر دو خط مينوشتيم.اومديم دانشگاه كه اصلا ديگر نمينويسم.فقط زمان امتحانات. كه متاسفانه ان هم با مداد جواب چهارگزينه استSadSadSad
در مورد تابلو و غيره فرموديد.متاسفانه بيرون نميرم زياد.
چندين بار هم كلي كتاب رفتم.ولي چون در تمام طول سال استفاده نميكنم.فراموشم ميشود.
بيشتر پاي كامپيوتر هستم.ConfusedConfusedConfused
سجاد جان در وبگردی اینترنی می توانید خطهای زیبائی ببینید. همین خطها را در ذهنت بنویس و تمرین کن. اطمینان دارم که بعد از مدتی خطتت بهتر و بهتر خواهد شد.