سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ (/showthread.php?tid=2657)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - m_grate29 - 04-26-2012 04:22 PM

تو قسمت واردات گذاشتم همه ی قیمت های واردات ماشین
یه ماشین واسه شخصی خوبه ولی سود زیادی نداره

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - دولتمند آنی - 04-26-2012 04:36 PM

(04-26-2012 04:22 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:  تو قسمت واردات گذاشتم همه ی قیمت های واردات ماشین

راهنماییم میکنی کجاست لطفا پیداش نکردم

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - mhe - 04-26-2012 09:04 PM

بچه ها لطفا یکم سطح بالا فکر کنید به خدا اینقدر جنس ریز و ارزون قیمت که سرمایه زیاد هم نخواد پیدا میشه.به نظر من هر کسی باید تو رشته ای که وارده کار کنه چون اینجور موفق تره.از دوستان هرکسی که خواست چیزی وارد کنه من میتونم کمکش کنم.خودمم تو کار واردات 3 تا محصولم که خوشبختانه تونستم بازار را هم دستم بگیرم فقط نیاز به سرمایه گزار دارم(اگه مایل بودید در خدمتم(پیام خصوصی بزارید)).ببخشید من الان در حین خدمتم تهران و دسترسی به اینترنت ندارم و گرنه کامل برای دوستان شرح میدادم

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - m_grate29 - 04-27-2012 12:10 AM

(04-26-2012 04:36 PM)دولتمند آنی نوشته شده توسط:  
(04-26-2012 04:22 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:  تو قسمت واردات گذاشتم همه ی قیمت های واردات ماشین

راهنماییم میکنی کجاست لطفا پیداش نکردم

تو قسمت آموزش واردات و بایدها و نبایدها
تو 2 صفحه ی آخره

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - ahmaad313 - 04-27-2012 01:13 PM

فكر كنم بايد ديد كدوم كالا مزيت فروش داره
ولي با توجه به اينكه جامعه ايران به شدت مصرف گرا شده
بعيد ميدونم چيزي روي زمين بمونه
اما طبيعتا كالاي كه جوان پسند و ترجيحا با زن جماعت مرتبط باشه ريسكش كمتره

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - MARYAR - 04-28-2012 12:50 AM

چون هميشه بانوان محترم خوش پوش و شيك هستند و به مسائل و كالاهاي اطرافشون با ديد دقيق تري نگاه مي كنن برعكس آقايون Smile

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - مهدی گل محمدی - 04-28-2012 07:49 AM

(04-28-2012 12:50 AM)m_sh نوشته شده توسط:  چون هميشه بانوان محترم خوش پوش و شيك هستند و به مسائل و كالاهاي اطرافشون با ديد دقيق تري نگاه مي كنن برعكس آقايون Smile

بله معمولا خانم ها ولخرج هستن و هر دفعه که اعضای فامیل رو از نو میبینن باید با یه تیپ شیک دیگه حاضر بشن.
ولی بدبخت آقایون هر نوع مهمونی و مناسبت که باشه براشون فرق نمی کنه همون یه مدل و میپوشن.ولی همیشه پولاشو میدن خانمشون برا خودش لباس بخره که تو مهمونی فلان فامیل جلوی فلان کس کم نیارهBig GrinBig GrinWinkTongue

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - m_grate29 - 04-28-2012 09:32 AM

دقیقا مهدی درست گفت ولی یه خط رو جا انداخت
خانوم ها نصف عمرشون رو میگن چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی معمولا آقایون خوشتیپ ترند ولی قبل از خاموم هاBig Grin

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - MARYAR - 04-28-2012 12:36 PM

آقاي محمدرضا اشتباه مي كنيد اتفاقا اين آقايون هستند كه هيچ قدرت انتخابي حتي در لباسهاشون هم ندارند و اگر خانوم ها نباشن همش بايد بگن چي بپوشم و اين خانوم ها هستند كه براشون بايد انتخاب كنند.
و هميشه خانوم ها خوش تيپ ترند اين كه يك واضح عينيه Smile
آقا مهدي اتفاقا الان ديگه زمونه ايه كه خانوم ها خودشون درآمد دارند و هيچ نيازي هم به درآمد آقايون ندارند

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - Layla - 04-28-2012 01:37 PM

اصلا نگران نباشید
الان همه مردم چه خانم چه آقا همه بدنبال سر و وضع مناسب هستند.
چرا که بیشتر از قدیم عقل مردم به چشمشون هست.
البته هر تیپی واقعا جایی داره!!!!!!!