دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند (/showthread.php?tid=2282) |
RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - hasan-f - 05-03-2012 04:22 PM دوستان نمای کلی سالنهای استانداردی که نظام مهندسی کشاورزی ترویج میکنه رو براتون طراحی کردم و اینجا قرار میدم اگه سوالی داشتید در خدمتم . ![]() RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - shahdix - 07-25-2012 04:05 PM دوستان من در حد یک دوره روی قارچ صدفی کار کردم ، اتفاقا برای دوره ی اول که تازه هم شروع کردم ، محصولی خوبی گرفتم . البته میخواستم ی چیزایی تجربه کنم برا همین به طور آزمایشی به چند تا از کیسه ها مخلفاتی رو اضافه کردم که همشون گندیدن ![]() ولی اون کیسه هایی که محصول داد قارچ های خوبی داشت بیشتر اونا به اندازه ی یک کف دست بودن. کار برام سختی زیادی نداشت ، فقط اماده کردن اولیه ی سالن بود که وقت زیادی گرفت . بعد از اون تا پایان دوره فقط باید هر روز ی سرکشی میکردیم برای سنجش رطوبت و پر کردن ظرف آبی که روی گاز گذاشته بودیم تا بخار و رطوبت رو تولید کنه که البته اگه به صورت اتوماسیون کار بشه دیگه همونم نیاز نیست . پس بر خلاف گفته ی دوستان کار سختی نیست و از خیلی ها هم شنیدم که سود خوبی داره . حتی یک نفر که از نزدیک با کارگاه ها آشنا بود میگفت که شما میتونید از همون زیرزمین 12 متری هر دوره 1 میلیون تومن سود بگیرید . هزینه ی اولیه شروع کار و آماده سازی سالنمون هم به علاوه ی هزینه ی تولید محصول نوبت اول فقط 130 هزار تومن شد که البته اشتباهات زیادی هم داشتیم مثلا کاه خریده بودیم و نصفه شب جوشاندیم که فردا صبح بذر بخریم و کار رو شروع کنیم اما بذر گیرمون نیومد و مقدار زیادی از کاه ها معادل 20 هزار تومن نابود شد . ![]() منتها چیزی که باعث شد کار رو ادامه ندم بازار فروش بود . ما محصول رو از همون اول خودمون بسته بندی کردیم و به صورت رایگان به فامیل دادیم که اونها به دلیل عدم آشنایی با این نوع قارچ و اطلاع نداشتن از نحوه ی طبخش به ضاعقه شون خوش نیومد محصولمون رو به سوپری های مختلف که قارچ میفروختن بردیم اما همه میگفتن باید اول مجوز داشته باشی تا محصول رو بخریم . دست ما موند تو حنا الان فقط منتظر راهنمایی شما دوستانم ، اگه بتونم برنامه ی درستی برای فروش تضمین شده پیدا کنم و راه فروش قطعی رو بدونم و همچنین دنبال ساخت دستگاهی برای اتومات کردن تنظیمات سالن هستم . اگه این دومورد حل شه انشالله دوباره کارم رو شروع میکنم. ضمنا بگم که این کار خیلی راحت و درآمد زاست و به نظرم به درد کار دانشجویی هم میخوره ![]() ولی مواظب باشید سرمایه تون رو به باد ندید ، حتما اول کار رو با کمترین هزینه و از یک انبار یا زیر زمین شروع کنید . به نظرم با قارچ صدفی هم شروع کنید بهتره 1- آموزش و یادگیریش راحت تره 2- مثل قارچ دکمه ای مراحل افزایش خاک و ... نداره 3- وزن کمپوست قارچ دکمه ای زیاده اما قارچ صدفی فقط کاه یا کلش هست که بعد از اتمام دوره هم یکم که بستر خشک بشه راحت میتونید ضایعاتش رو از محل دور کنید . 4- هزینه های اولیه تولیدش هم کمتره 5- تو کتاب خوندم که کنترل آفاتش هم راحت تر از دکمه ایه . 6- چون هم خودتون تو خونه میتونید راحت بسترش رو آماده کنید و کاه و کلش رو بجوشونید . دوستان این رو هم بگم که خیلی از کسایی که سالن دارن شما رو از ورود به این کار میترسونن ، پس اگه علاقه دارید دل سرد نشید . حتی یک نفر بود که باهاش تماس گرفته بودیم برا اینکه ما رو بترسونه میگفت شما اول باید حداقل 20 میلیون سرمایه داشته باشید بعد وارد این کار بشید . RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - M3HDI - 07-25-2012 09:59 PM خوب شما دو تا راه دارید اول اینکه از راه مشاغل خانگی وارد بشید ( استان شما رو نمیدونم - ولی خراسان از پارسال تا الان ثبت نام ندارن- ما هم دستمون تو حنا مونده ) دوم هم اینکه به صورت کارگاهی کارتون رو شروع کنید (اگر یه آمار از جهاد کشاورزی بگیرید - کمکتون میکنن) فقط جناب ، بفرمایید از زمان کاشت تا برداشت ، جمعا چند رور طول کشید RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - shahdix - 07-25-2012 11:30 PM یعنی اینطور که شما میفرمایید باید مجوز برا شغل خانگی یا کارگاه بگیریم دیگه ؟ من مشهدیم پس باید برم سراغ کارگاه آره؟ باید 3 هفته میشد که برا ما یک ماه طول کشید تا اولین مرحله قارچها ظاهر شد ، اونجور که خونده بودم باید دو چین قارچ میداد که برا ما 3 چین شد. کلا 8 تا کیسه خیاری بسترمون بود که 4 تاش آلوده شد و از اون 4 تای دیگه حدود 5 کیلو قارچ برداشت شد . اینم عکسی از محصول ما http://bcv.site40.net/photos/e6ad6f949eeb.jpg RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - M3HDI - 07-26-2012 12:04 AM تا جایی که یادم میاد جزو رشته های مشاغل خانگی بود بازم خودتون یه نگاهی بکنید ( اگه جزوشون بود اینو دیگه مطمئنم که سایت الان بسته است ، اینم آدرسش http://clsw.ir) عجب شانسی دارید ها ، سایتشون از دسترس خارج شد ( بفرمایید این آدرس ثبت نامه http://10.69.71.18:8020 یعنی با 130 هزار تومان ، فقط 5 کیلو برداشت کردید؟ این طوری که به صرفه نیست ! اگه امکان داره یکم توضیح بدید چون منم میخواستم برای مصرف خانوادگی ، یه امتحانی بکنم RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - azim - 07-26-2012 01:16 AM (07-25-2012 11:30 PM)shahdix نوشته شده توسط: یعنی اینطور که شما میفرمایید باید مجوز برا شغل خانگی یا کارگاه بگیریم دیگه ؟ من مشهدیم پس باید برم سراغ کارگاه آره؟ من اول این آقا شهدیکس رو معرفیش کنم ![]() ایشون پسر عمه من هستش و مطمئنم یک روزی از ملیاردرهای ایران میشه ، چون خیلی اهل کار کردنه و مرد عمله ![]() RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - shahdix - 07-26-2012 02:20 PM کوچیک آقا عظیم ![]() ببینید آقا مهدی اون 130 هزار تومن خیلی هاش صرف هزینه های پرت ما شد مثل همون کاهی که نابود شد و هزینه ی مصالحی که برای آماده سازی و سیمان کردن زیر زمینمون خرج کردیم اگه اینا رو کم کنیم 50 تومن ارزون تر میشه ![]() واینکه بیشتر اون هزینه برا آماده سازی اولیه بود که فقط یکبار انجام میشه دیگه . کلا بدون پول گاز و آب و برق یک محاسبه که کرده بودیم برای هر کیسه که ما کشت کرده بودیم 2500 تومن هزینه شده بود . RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - azim - 07-27-2012 01:00 AM اولین روزی که مهدی ( شهدیکس) خواست کارش رو شروع کنه خیلی ها بهش خندیدن. توی همین فامیل بعضی ها می گفتند تو نمی تونی قارچ برداشت کنی ، حتی خود من خیلی که می خواستم بهش امیدواری بدم ، می گفتم اصلا نکران نباش ، دفعه اول خراب می کنی ولی واسه مراحل بعدی واست تجربه میشه. اما توی همون مرحله اول قارچ برداشت کردند و به محصولشون رو توی فامیل پخش کردن ![]() RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - بهنام ذوالفقارزاده - 08-02-2012 04:04 PM آقا مهدی(شهدیکس) یه بار واسه امتحان این کارو کردن و خیلی هم خوبه واسه بار اول. من خودمم دنبال پرورش قارچ بودم و هستم و خیلی هم بهش علاقه دارم. منم حتما باید امتحان کنم. RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - shahdix - 08-26-2012 11:03 PM سلام دوستان من میخوام پرورش قارچ دکمه ای رو شروع کنم . میشه لطفا کسانی که تجربه دارن کمکم کنن. مثلا اینکه کمپوست های آماده رو در مشهد از کجا باید خرید و اینکه کدوم شرکت کمپوست بهتری داره ؟ و همچنین ممنون میشم اگه از نکات ریز کار هم برام بگید . خیلی نیاز ب راهنمایی دارم |