سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت (/showthread.php?tid=1611)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - tavakoli - 05-08-2012 06:00 PM

درود بر همه عزیزان
برای فروشگاه میتونید یه فروشگاه ساز تهیه کنید و کار رو شروع کنیم من هم یه فروشگاه دارم که میتونم تجربیاتمو در اختیارتون قرار بدم در زمینه سیئو هم میتونم کمکتون کنم

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - بابایی - 07-19-2012 05:47 PM

دوستان عزیزم منو ببخشین
من فکر میکنم بدجوری اغوا شدین... شرمنده ام اینو میگم... من قبلا فروشگاه داشتم. منظور من از اغوا شدن این نیست که این طرح جواب نمیده منظور من اینه که اینجوری جواب نمیده...
برای این کار بایستی مطالعات مقدماتی برای الگویابی و سنجش رفتار مخاطبین انجام بشه. الان من سایتی رو میشناسم و حدود 13 ساله عضو این سایت هستم ولی اون سایت اصلا از مشتریانش پول نمیگیره. فقط در صورتی که طرف بخواد تبلیغاتش ویژه بشه باید شارژ بده.
اما همین کار رو هم سایت ایستگاه داره انجام میده و الان سایتش خیلی قیمتی شده و چندین کارشناس دارند هر روز از این سایت نگهداری میکنند.
صرف طراحی سایت کار تموم نمیشه. شما بدون داشتن طرح بازاریابی برای این کار موفق نمیشین... امیدوارم حلالمون کنید ولی چون دوستتون دارم باید به دوستام بازخور بدم تو چاه نیفتن.
اگه سایت مشابه طرحتون میخواین برید این رو چک کنید: http://20shahr.com/

سایت شما مطمئنا چیزی شبیه این سایت خواهد شد. خوب از اوضاع و احوال این سایت هم براتون بگم تو مشهد اجرا شده و موفق بوده ولی وقتی اومدن تهران این کار رو تکرار کنند شکست خوردند.

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - hesarrahgosha - 11-28-2012 06:05 PM

(01-10-2012 01:13 AM)fa_herman نوشته شده توسط:  سلام
من اوایل راه اندازی سایت عضو شدم
اون موقع سایت خیلی راه نیوفتاده بود
اما وقتی دیروز اومدم و دیدم ...
واقعا ایول داره
از دیروز صبح تا حالا ساعت 12 شب دارم مطالبو میخونم اما مگه تموم میشه
خدا بیشترش کنهBig Grin
ایده های جالبی زده بودید و تجربیات خوبی قرار داده بودید و از همکاریتون خیلی خوشم اومد
واقعا حسرت میخورم که این مدت اینجا نبودم
مطالبو که میخوندم یه ایده به فکرم رسید
نمیدونم نظر شما چیه
اما گفتم بیان کنم شاید بشه همه با هم ازش استفاده کنیم:
فکر میکنم گستردگی بچه های سایت زیاد باشه یعنی از هر قسمت کشور اینجا فعال باشن
معمولا در هرجایی از کشور یک یاچند محصول هست که یا در دیگر مناطق کشور کم پیدا میشه و یا اینکه قیمت بالایی داشته باشه
برای مثال از خودم شروع میکنم من در بوشهر هستم و با توجه به نزدیکبودن به دبی موبایل و اجناس تزیینی چینی و .. ارزون تراز جاهای دیگه باشه
یا تبریز اجناس چرم خوبی گیر میاد
اما اصل کار:
ما یه سایت فروشگاه اینترنتی تاسیس میکنیم و هر کس هر چیزی که میتونه یا در دسترسش باشه در سایت قرار میده و شروع میکنیم به بازاریابی
حتی میتونیم فروش عمده داشته باشیم باز هم یه نمونه میزنم
من یه مغازه لباس فروشی داشتم و برای تهیه لباس مجبور میشدم به هرجایی برم کیش تهران و ... و هزینه سفر زیاد میشد اما اینطوری هزینه ها برای تامین کالای فروشنده کمتر میشه
ما حتی میتونیم این سایت را به صورت سیستم همکاری در فروش ایجاد کنیم و در ضمن اینکه به فروش هم دیگر کمک میکنیم از فروش همدیگر هم سود کنیم
اینطوری میتونیم با همکاری هم یه سایت فروشگاهی زنجیره‌ای بسازیم که اگه روش کار بشه در سطح اینترنت کشور حرف اول و بزنه
ببخشید که خیلی طولانی شد
لطفا نظرات خود را بیان کنید.
به امید موفقیت همه با هم
Heart

با سلام از مشهد ایرجی هستم ایده شما رو می پسندم من حاضرم این سایت رو دایر کنیم فکر خوبیست با همان شرایطی که هر فرد از هر شهری حس کنه این سایت خودشه و میتونه از اون کسب درامد کنه 09159074892

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - azam - 12-14-2012 05:26 PM

من از تهران هستم و اگه هنوز این سایت راه نیفتاده میتونم با طراحی یک پرسشنامه در زمینه پیدا کردن راه حل بازاریابی و یک استراتژی موفق در این زمینه همکاری نماییم
مهمترین قسمت بعد از طراحی سایت انتخاب محصولات که باید با توجه به نظرات مشتریان باشه و این کار را میتوانم با طراحی دقیق در پرسشنامه آنلاین انجام دهم تا به لطف خدا کار را با یک برنامه دقیق بازاریابی شروع نماییم

لطفا برای انجام این کار مرا در جریان قرار بدهید
با تشکر

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - afshin67 - 12-14-2012 07:06 PM

فکر خوبیه منم گیلان هستم

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - بابایی - 12-17-2012 12:25 PM

رمز کار در شبکه سازی است.
طرح سایت باید نمایندگی شهری/استانی داشته باشه

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - rohande90 - 02-07-2013 06:28 AM

منم پایه این کارم کرمانم

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - seraj - 02-07-2013 11:55 AM

منم تبریز در خدمتم

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - من میلیاردرم - 02-07-2013 03:12 PM

من هم هستم ساکن اهواز زندگی میکنم.

RE: ایده ای برای کسب درآمد هماهنگ از اینترنت - mahdi5e - 02-09-2013 12:10 PM

خوشحال می شوم براهمکاری با دوستان
من استان مرکزی زندگی میکنم و فوق دیپلم کامپیوتر دارم
موفق باشید