دام ،طیور و شیلات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: دام ،طیور و شیلات (/showthread.php?tid=1410) |
RE: دام ،طیور و شیلات - mohsen_gh1 - 04-01-2017 04:43 PM سلام دوستان.میبخشید من تازه به این جمع اضافه شدم.تمایل دارم بعنوان یه سرمایه گذار در زمینه پرورش گوسفند پرواری فعالیت کنم.میخوام نظرات شما عزیزان رو بدونم و اگه کسی تجربه یا ایده ای در این زمینه داره و به این کار علاقه داره خوشحال میشم همکاری کنم.مرسی RE: دام ،طیور و شیلات - م.ع - 04-02-2017 08:49 PM (04-01-2017 04:43 PM)mohsen_gh1 نوشته شده توسط: سلام دوستان.میبخشید من تازه به این جمع اضافه شدم.تمایل دارم بعنوان یه سرمایه گذار در زمینه پرورش گوسفند پرواری فعالیت کنم.میخوام نظرات شما عزیزان رو بدونم و اگه کسی تجربه یا ایده ای در این زمینه داره و به این کار علاقه داره خوشحال میشم همکاری کنم.مرسی سلام فکر خوبی هست ولی به نظر من اگر خواستین شروع کنید حتما صنعتی باشه و فکر دامپروری سنتی نباشین RE: دام ،طیور و شیلات - mohsen_gh1 - 04-03-2017 05:19 PM (04-02-2017 08:49 PM)م.ع نوشته شده توسط:(04-01-2017 04:43 PM)mohsen_gh1 نوشته شده توسط: سلام دوستان.میبخشید من تازه به این جمع اضافه شدم.تمایل دارم بعنوان یه سرمایه گذار در زمینه پرورش گوسفند پرواری فعالیت کنم.میخوام نظرات شما عزیزان رو بدونم و اگه کسی تجربه یا ایده ای در این زمینه داره و به این کار علاقه داره خوشحال میشم همکاری کنم.مرسی بله قطعا باید صنعتی باشه..این کار خیلی گسترده هست .هرچی ادم جلوتر میره و تحقیقات گسترده تر میشه با چالش های بیشتری روبرو میشه.بهرحال فعلا مدتی هست که دارم تحقیق میکنم در موردش.ممنونم از شما |