سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) (/showthread.php?tid=6188) |
RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - yu3f - 01-26-2013 12:23 PM انشاالله ۱۸ ام بنده هم ب سمت مشهد می آم. اگر زنده موندیم و برف و کولاک نبود و .... شاید عزیزان رو در حد چند دقیقه هم شده ملاقات کردیم ![]() ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-26-2013 12:25 PM با تشکر. برنامه روزانه نوشته شده است که با مدیریت محترم انجمن هماهنگی خواهد شد. ساعتی را بحث آزاد داریم که عزیزان می توانند سئوالات و یا مطالب خود را در آن ساعات مطرح فرمایند. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - mohammadshamosi - 01-26-2013 12:25 PM به خاطر اصرار زیاد دوستان! بنده هم تصمیم گرفتم که در طول سفر، با ارائه خاطراتی که امکان نوشتن انها رو در انجمن ندارم ، دوستان رو ذوق مرگ کنم ![]() البته اکثر خاطرات در محفل مردانه امکان ارائه داره! ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - yu3f - 01-26-2013 01:31 PM انشاالله ۱۸ ام بنده هم ب سمت مشهد می آم. اگر زنده موندیم و برف و کولاک نبود و .... شاید عزیزان رو در حد چند دقیقه هم شده ملاقات کردیم ![]() ![]() پ.ن: عزیزان پاک کردن یا خود سرور زحمتشو کشید؟ ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-26-2013 08:10 PM دیروز جناب کاوه جان artkiani را که از عزیزان فعال انجمن است زیارت کردم. خیلی مشتاق هستند که با ما در سفر مشهد همراه باشند. از ادمین عزیز خواهش میکنم در صورت امکان با مدیریت هتل تماسی داشته باشند. ممنونم. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-26-2013 09:00 PM (01-26-2013 01:31 PM)yu3f نوشته شده توسط: انشاالله ۱۸ ام بنده هم ب سمت مشهد می آم. اگر زنده موندیم و برف و کولاک نبود و .... شاید عزیزان رو در حد چند دقیقه هم شده ملاقات کردیم استاد عزیز دبدار مجدد شما برای من سعادتی است. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-27-2013 03:49 AM (01-26-2013 08:10 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: دیروز جناب کاوه جان artkiani را که از عزیزان فعال انجمن است زیارت کردم. خیلی مشتاق هستند که با ما در سفر مشهد همراه باشند. از ادمین عزیز خواهش میکنم در صورت امکان با مدیریت هتل تماسی داشته باشند. ممنونم. اگر مسئله هتل کاوه حان حل شود عزیزان زائر 17 نفر خواهند شد. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-27-2013 12:54 PM عزیزانی که پیشنهاداتی برای مطرح شدن در جلسات مشهد دارند با پ.خ به ادمین عزیز و یا من اعلام فرمایند. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - P@RSA - 01-27-2013 01:17 PM با سلام. هدف : انجام يه مسافرت زيارتي-تفريحي-كاري برنامه ريزي: زيارت تنظيم زمانهاي خاص براي زيارت كردن يادر اختيار شخص باشد و خود تصميم گيرد و يا هنگام نماز. تفريحي شناسايي مناطق مورد نظر با مشورت اعضاي مشهد. تعيين زمان انجام آن و هماهنگي وسيله اياب و ذهاب و پذيرايي. برنامه ريزي براي خريد با تعيين زمان و يا در اختيار شخص در زمانهاي استراحت انجام گيرد. كاري ديدن فيلم در قطار... تعيين ساعات جلسات در هتل. جلسه رسمي با حضور اعضاي مشهد در هتل و يا مكاني ديگر. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-27-2013 01:34 PM زیارت گردش در شهر استراحت جلسات هماهنگی . جلسات هماهنگی و پیشنهادات و برنامه ریزی ها باید با جناب رضائی هماهنگ شود که عزیزان مشهدی هم حضوری گرم داشته باشند. ممنونم پارسا جان. |