راه اندازی آتلیه خانگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راه اندازی آتلیه خانگی (/showthread.php?tid=9983) |
RE: راه اندازی آتلیه خانگی - sir-mahyar - 12-01-2013 04:08 PM (12-01-2013 03:27 PM)shamsa نوشته شده توسط: سلام دوستان،اتاق بچه مو برای آتلیه درست کردم،تاریکش کردمو واسه نمونه چند تا عکس گرفتم. ببینید وقتی سرعت شاتر رو بالا تنظیم می کنید شاتر مدت کمتری بازه و در نتیجه نور کمتری جذب میکنه در نتیجه شما باید از نور خیلی زیاد استفاده کنید حالا می تونه فلش دوربین باشه که چون جاش رو نمیشه تغییر داد یه کم کارتون سخت میشه یا سافت باکس و فلش اضافه کنین واسه سرعت شاتر کم هم که شاتر مدت بیشتری بازه و نور بیشتری دریافت می کنه و مدت طولانی تری تصویر ثبت میکنه دوربین رو حتما باید رو پایه بزارین ولی معمولی واسه عکاسی از جنبنده از لانگ شات استفاده نمیکنن RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 12-01-2013 06:02 PM ممنون آقا مهیار.پس چند تا لامپ با نور بیشتر اضافه میکنم. اگه بهتر شد خبرشو میدم.ممنون RE: راه اندازی آتلیه خانگی - yu3f - 12-01-2013 06:07 PM مهیار جان توضیح کامل دادند دیگه. فقط دقت کنید هرچقدر نور غیر مستقیم بیشتر استفاده کنید تصاویر بهتری می گیرید. در صورتی ک می خواید نور مستقیم استفاده کنید می بایست از چند جهت نور تابیده بشه تا سایه های همدیگرو از بین ببرن. RE: راه اندازی آتلیه خانگی - sir-mahyar - 12-01-2013 06:49 PM (12-01-2013 06:02 PM)shamsa نوشته شده توسط: ممنون آقا مهیار.پس چند تا لامپ با نور بیشتر اضافه میکنم. پروژکتور بزارین بهتره لامپ نورش پخش میشه ولی پروژکتور مستقیمه پروژکتور بزارین ولی با یه چیزی نورش رو بازتاب بدین RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 12-04-2013 12:55 AM پروژکتور بزارین بهتره لامپ نورش پخش میشه ولی پروژکتور مستقیمه پروژکتور بزارین ولی با یه چیزی نورش رو بازتاب بدین [/quote] ممنون از راهنماییتون. ![]() و پروژکتور چند ولت(وات) بگیرم؟ 500 یا کمتر؟؟ واسه اتاق 3*4 RE: راه اندازی آتلیه خانگی - sir-mahyar - 12-04-2013 01:15 AM (12-04-2013 12:55 AM)shamsa نوشته شده توسط: پروژکتور بزارین بهتره ممنون از راهنماییتون. ![]() و پروژکتور چند ولت(وات) بگیرم؟ 500 یا کمتر؟؟ واسه اتاق 3*4 [/quote] فکر کنم بشه درست کرد پروژکتور خیلی قوی نمی خواد دوتا بگیرین ولتاژ خیلی بالا هم نمیخواد RE: راه اندازی آتلیه خانگی - soshiant - 12-04-2013 05:23 PM سلام نمونه كاراتونم بگذاريد RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 12-07-2013 12:13 PM سلام یکی از کارهامه که البته اصلا هیچ نور پردازی نداره!!! با فلش خود دوربین گرفتم بیشتر کار با فتو شاپه فقط میخوام بدونم ،کارم تمیزه یا باید بیشتر کار کنم؟ چه افکت هایی باید بیشتر روش انجام بدم؟ بیشتر در مورد فتوشاپ این عکس نظر بدین. امروز میرم ببینم میتونم،پروژکتور مناسب گیر بیارم یا نه؟ ![]() RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 12-07-2013 01:22 PM سلام دوستان.واسه پروژکتور رفتم پرسیدم پروژکتور 500 وات 20000 قیمتش بود،لامپش زرده!!! گفتم لامپ سفید میخوام با مصرف کمتر،گفت اونا 100 تومن به بالا در میاد!!! چه کار کنم حالا؟؟؟ اگه بخوام کم مصرف بگیرم ،پس اون کیت فلاشم چی میشه؟؟ نمیخوام ان قد پول واسه پروژکتور بدم اگه همون 500 واتیه رو بگیرم؟چه طوره؟ فقط مصرف برقم خیلی میره بالا ! نظر بدین لطفا؟ یا از این لامپهایی که نورشون زیاده بخرم؟ البته قیمت اونا رو نمیدونم چه قدره؟ نمیخوام واسه نور زیاد پول خرج کنم،چون کیت فلاش دارم دیگه،فقط تا 2 ماه آینده میارمش.فعلا اینجا نیست. چه کنم؟ RE: راه اندازی آتلیه خانگی - soshiant - 12-07-2013 06:14 PM (12-07-2013 12:13 PM)shamsa نوشته شده توسط: سلام یکی از کارهامه که البته اصلا هیچ نور پردازی نداره!!! سلام خیلی خوبه فقط یه مسئله ای هست که باید خدمتتون عرض کنم تمام کار عکاسی به کیفیت تصویر و چاپ و افکت و موارد مصنوعی نیست. مسئله دیگه ای که کارهاتون رو قوی میکنه آشنایی شما با هنر عکاسیه این که شما میزانسن رو رعایت کنید. روانشناسی رنگ کادر بندی که خیلی مهمه...ساده ترینش استفاده از نقاط طلاییه نحوه ژست گرفتن مشتری و ایستادن شما در بهترین زاویه یه زمانی هست ممکنه شما بخواهید از یه نفر عکس بگیرید.ممکنه اون خانم یا آقا خیلی به لباسش رسیده باشه اما وقتی که عکس رو میگیرید می بینید توازنی در اندام فرد وجود نداره.اینجا شما زاویه رو خوب انتخاب نکردید.دیدید گاهی وقتا تو بعضی عکسها که خیلی هم معمولی گرفته شده نهایت زیبایی شما به تصویر کشیده شده؟ اینجا زاویه مناسبی از چهره شما انتخاب شده. الان تو این عکس من زاویه و مدل مناسبی رو نمی بینم و به عنوان مشتری حتی به عنوان عکاس آماتور هم اون رو نمی پذیرم چرا که اولا هیچ ارتباط تصویری بین باقی تصاویر وجود نداره دوم اینکه رنگها اصلا خوب انتخاب نشدند سوم اینکه فیگور کودک ابدا مناسب و معنا دار نیست چهارم از هیچ طرح و بک گراندی در عکس استفاده نشده. شما می تونید از پرده سیاه بهترین استفاده رو بکنید. مثلا کودک دستش رو آورده بالا و داره به مچ دستش نگاه می کنه و می خنده بعدش شما تو فتوشاپ ! به جای رنگ سیاه می تونید بک گراند جنگل رو بگذارید و روی مچ کودک عکس یه کبوتر رو بگذارید.جوری که همه تصور کنند کودک الان در جنگله و روی دستش یه کبوتر نشسته! ژست گرفتن و نحوه لباس پوشیدن کودک رابطه نزدیکی به جنسیتش داره من تو این عکس دقیقا نمی دونم کودک دختره یا پسر! اگر هم لازم شد دختر تیپ پسرونه بزنه باید از عنصر های دخترانه در عکس هم استفاده بشه و بالعکس. و خیلی مسائل دیگه که در بهتر عکس گرفتن شما می تونه موثر باشه برای فیگورهای زوج ها حتما در اینترنت سرچ کنید تا فیگورهای آماده زیادی رو ببینید و روشون تمرین کنید. بازم نمونه کارهاتون رو بگذارید. اگر انتقادی کردم ببخشید در کل کیفیت تصاویرتون در حد حرفه ایه |