کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک (/showthread.php?tid=9173) |
RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - sir-mahyar - 08-13-2013 10:57 PM (08-13-2013 07:23 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: امروز عزیز ی پرسید در روز چند بار جملات تاکیدی را تکرار کنیم؟ به قول عمو هوشنگ جونم صبح و ظهر و شب بعد از صرف یک لیوان اب ![]() جملات تاکیدی باید اینقدر و اینقدر تکرار شه تا ذهن باورش کنه RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - مرتضی الهی - 08-13-2013 11:45 PM با سلام به همه دوستان گلم به نظر من باید به هر طریق ممکن خودمون رو توشرایط روحی مثبت نگه داریم . با تکرار جملات تاکیدی مثبت ![]() با مطالعه مثبت ![]() حفظ ظاهر یک آدم مثبت ![]() گوش دادن به موسیقی مثبت ![]() با ارتباط با آدمهای مثبت ![]() و........ و دوری از هرچیزی که مثبت نیست! ![]() طبیعت از خلاء نفرت داره. یعنی همیشه ذهن ما خودش رو درگیر مسائل پیرامونمون میکنه! اگه خودمون به افکارمون جهت مثبت ندیم ، خوب ذهن هم بیکار نمیشینه و هرچی گیرش بیاد رو تحلیل می کنه!ومعلوم نیست از کجاسر در بیاره! خدای مهربون من هر روز منتظر یک معجزه جدید توزندگیم هستم ! ![]() خدایا شکرت که لبی برای لبخند زدن ودلی برای دوست داشتن بندهات به من عطا کردی ![]() ![]() ![]() RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 08-13-2013 11:54 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. هر روز متن بالا را تکرار فرمائید. من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - بيلا بالا - 08-14-2013 12:44 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم . به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است. من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - paradoxidan - 04-02-2014 03:38 AM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - yagub62 - 04-10-2014 11:50 PM من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم.[/b] RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 04-10-2014 11:54 PM ضمن تبریک مجدد سال نو ![]() متن این تایپیک هدیه انجمن به تک تک شما عزیزان است. چندین بار روزانه این متن را با ایمان و باور کامل مطالعه فرمائید. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - alireza091111 - 04-11-2014 12:03 AM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. مهيار: به قول عمو هوشنگ جونم تكرار عبارات تاكيدي صبح و ظهر و شب بعد از صرف یک لیوان اب Big Grin واقعا لذت بردم مثل هميشه عالييييي RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - delsaa - 04-16-2014 01:49 AM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - iranboy - 04-16-2014 02:16 AM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. |