هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... (/showthread.php?tid=8414) |
RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-09-2013 07:57 AM صبح بخیر و خوشی باشه براتون امروزم یه روز شاد و پر از موفقیته الهی به امید تو شروع می کنم RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-09-2013 04:31 PM امروز روزی بهتر و شادتره الان در حال حاضر فقط فکر هدفهام هستم یه کانون تبلیغاتی با تبلیغات گسترده و چشمگیر و بازاریابی فوق العاده... هنوز روی نامش دارم فکر می کنم در کنارش پرورش ...؟ هنوز نمی دونم دارم اطلاعات کسب می کنم فست فود رو هم حتما اجرا می کنم دارم فکر می کنم اسم هتلهای بین المللیمو چی بذارم هتلهای زنجیره ای ... میلیاردها سرمایه تازه شروع کردم می دونم اما ثابت و محکم قدم بر میدارم این روزا خیلی خستم ولی بازم از تلاش دست برنداشتم خستگی الانم موفقیتهای بزرگ آیندمو تضمین می کنه RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - iranboy - 06-09-2013 05:09 PM سلام هادی آفرین از نظر من شما فعلا روی یک کار تمرکز داشته باشی بهتره از بین اینکارا که گفتی یکیش که از نظرت مهمتره اونو اول انجام بعده قانون ۲۰-۸۰ موفق باشید. RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-09-2013 07:25 PM مرسی از نظرت برنامه ی بلند مدتمه رفیق به چیزی که می گم مطمئنم همه چیزهای خوب مال منه رفیق بهتریناشون ان شالله شما هم موفق باشی رفیق آرزوی خوشحالی و شادکامی همه رو دارم RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - سودابه - 06-09-2013 07:40 PM منم براتون آرزوی موفقیت دارم . یا علی RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-10-2013 08:20 AM با سلام و صبح بخیر و یه دنیا خدا وقت به همه ی دوستان عزیزم امروزمو شروع می کنم به نام خدا دیشب اتفاق خوب یعنی بهترین اتفاق زندگیمو تجربه کردم خیلی خصوصیه!! ![]() آخه عشقولانس خب بگذریم امروز خیلی بهترم از دیروز و روزای قبلش حس می کنم انرژیم چند برابره حس می کنم می تونم بهترین باشم نه !!! ایمان دارم به تواناییام آره من بهترینم خب دوستان امروزو هم شروع می کنیم با توکل به خدا مووووووووووووووووووووووفق بااااااااااااااااشید کم کم برم آماده شم لباس سبز. سفید. مشکی××××× خب من سبزو انتخاب می کنم با شلوار مشکی ![]() با کلاستره ![]() RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-10-2013 06:55 PM تا به این لحظه روز آرومی داشتم حجم کارا کم بود و فقط با علم گرافیک وکتور (خطی و نموداری ) یه کیلومتر ماشین طراحی کردم امروز رو از ورزش کردن امتناع کردم چون دلایلی دارم امروز استراحتم امروزو برای استراحت در نظر گرفتم خستم نیست اما خب یه آوانسی به خودم دادم امروز در مورد موفقیت با یکی صحبت می کردم در مورد دبی و جبیره حرف به میون اومد میگفت تو منطقه ی جبیره یه مکان فوق العاده تجاری مسکونی وجود داره و تابلو شیشه ای اونجا وصله و روی این شیشه یه دستمال یزدی روی این شیشه نوشته شده از پاک کردن ماشین ونک تا سرمایه داری جبیره... (البته اگه اشتباه نکنم) زندگینامش رو نمی دونم اما واقعا جالب نیست؟ RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-10-2013 10:22 PM دوستان من که بعد از ظهر کاری ندارم... خستگی هم که برام بی معناس مث یه بچه ی خوب میشینم طراحی وب سایت یاد می گیرم در آینده ان شالله وب بچه های انجمن رو خودم طراحی می کنم ببینید کی گفتم ... با تخفیف ویژه البته RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-11-2013 02:47 PM خب شروع می کنم با نام خدا و یاری علی اولین گام رو به سمت طراح حرفه ای وب شدن بر می دارم آموزش ASP.Net ببخشید کتاب آموزش ASP.NET RE: هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... - Fela.Want - 06-13-2013 05:14 PM همچنان پرچم بالاست و بالا خواهد ماند با عرض معذرت چند وقتی نمی تونم بیام نت آرزوی سلامتی برای همه دارم موفق باشید و موفقتر این کمترین کاریه که میشه کرد |