سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156)
+---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157)
+---- موضوع: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت (/showthread.php?tid=7744)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 02-22-2014 01:18 PM

با سلام به دوستای عزیزم
دوباره یه کارگاه دیگه گذاشتم یک روزه با 500 مگابایت هاست و یک دامنه ملی به صورت هدیه خوشحال میشم از دوستای خودم تو این کارگاه ببینم
اطلاعات بیشتر کارگاه یک روزه طراحی وب سایت

منم شروع کردم با فروش لوازم لوکس - نگار - 02-24-2014 03:52 PM

بعضی از اجناس لوکس هستند که فروش خوبی دارند و از طرفی قیمت مشخصی هم ندارند خرید و فروش این اجناس سود فوق العاده ای داره و به راحتی میشه در یکماه به عنوان مثلا یک میلیون و حداقل به یک میلیون پانصد رساند.
موفق باشید12_002

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - MohamadMJ - 02-24-2014 05:52 PM

سلام داداش علی گل (keshavarz)
خوشحالم که روز به روز داری موفق تر میشی
فقط یه نکته خواستم بگم که خب شاید به دردت بخوره
مشاوره بازاریابی نوین اینترنتی عنوانیه که روش تمرکز دارین در سایتتون. ولی توی سایت خودتون رنگ بندی فوق العاده نا مناسبی رو انتخاب کردین. به نظرتون کسی به یه مشاور بازاریابی اطمینان میکنه که ساده ترین بخش یعنی روانشناسی رنگ رو واسه خودش رعایت نکرده ؟

رنگ قرمز برای معرفی نکات یه زمانی خیلی مفید بود ولی در سایت شما به صورت آزار دهنده ای قرمز توی چشم میزنه به صورتی که حتی خوندن متون بالا رو سخت کرده چون تمرکز رو از مخاطب میگیره
کسی که میخواد سفارش طراحی سایت بده مطمئنا طراحی سایت شمارو میبینه، سفارش گرافیک بخواد بده گرافیک سایت شمارو میبینه، بهینه سازی و بقیه موارد هم همینطور. حالا به نظرتون طراحی سایت شما اونقدر قوی هست که کسی مثلشو بخواد ؟

به نظرم روی این بخش حتما کار کن
موفق باشی

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - keshavarz - 02-24-2014 06:04 PM

(02-24-2014 05:52 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  سلام داداش علی گل (keshavarz)
خوشحالم که روز به روز داری موفق تر میشی
فقط یه نکته خواستم بگم که خب شاید به دردت بخوره
مشاوره بازاریابی نوین اینترنتی عنوانیه که روش تمرکز دارین در سایتتون. ولی توی سایت خودتون رنگ بندی فوق العاده نا مناسبی رو انتخاب کردین. به نظرتون کسی به یه مشاور بازاریابی اطمینان میکنه که ساده ترین بخش یعنی روانشناسی رنگ رو واسه خودش رعایت نکرده ؟

رنگ قرمز برای معرفی نکات یه زمانی خیلی مفید بود ولی در سایت شما به صورت آزار دهنده ای قرمز توی چشم میزنه به صورتی که حتی خوندن متون بالا رو سخت کرده چون تمرکز رو از مخاطب میگیره
کسی که میخواد سفارش طراحی سایت بده مطمئنا طراحی سایت شمارو میبینه، سفارش گرافیک بخواد بده گرافیک سایت شمارو میبینه، بهینه سازی و بقیه موارد هم همینطور. حالا به نظرتون طراحی سایت شما اونقدر قوی هست که کسی مثلشو بخواد ؟

به نظرم روی این بخش حتما کار کن
موفق باشی

با سلام و احترام
اتفاقا روی این قضیه دارم کار میکنم و از چهار تا طراحی طراح دارم میگیرم ولی نکته اینجاست تا اون ظاهر ایده آل من آماده بشه زمان میبره و کار عقب میوفته گفتم شروع کنم با این ظاهر تا به اون ظاهر ایده آل برسم
ولی باز از یادآوری شما کمال تشکر رو دارم و همیشه گوش من آماده انتقادهای بجای دوستان هست چون باعث پیشرفت من میشه
ممنون

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - HG3030 - 07-24-2014 06:28 PM

سلام
چندتا سوال دارم
علي جان براي كلاس هاي آموزشي كجا رو اجاره كردي؟ آموزشگاه يا مدرسه يا...؟
براي هر فرد يك سيستم جدا گذاشتي يا با پرژكتور به همه آموزش ميدي؟
بيشتر كجاها تبليغ كردي؟ مجوز نداشتي گير ندادن بهت؟

RE: منم شروع کردم با آموزش طراحی سایت - HG3030 - 08-01-2014 12:48 PM

(07-24-2014 06:28 PM)HG3030 نوشته شده توسط:  سلام
چندتا سوال دارم
علي جان براي كلاس هاي آموزشي كجا رو اجاره كردي؟ آموزشگاه يا مدرسه يا...؟
براي هر فرد يك سيستم جدا گذاشتي يا با پرژكتور به همه آموزش ميدي؟
بيشتر كجاها تبليغ كردي؟ مجوز نداشتي گير ندادن بهت؟

؟