دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) (/showthread.php?tid=7735) |
RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - sabziash - 04-28-2013 11:08 AM سلام دوست من پوست خرگوش که تو ایران خودمونم زیاد مشتری داره بشرطی که خودت فراوریش کنی و تبدیلش کنی به کلاه یا ------( راستش اسمشو نمیدونم فقط تو مانتو فروشیا و بوتیکای زنونه دیدم که مثل شال میفته روی یقه پالتو) خیلیم با قیمت های بالا خرید و فروش میشه RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - soshiant - 04-28-2013 11:42 AM براي فراوري و تبديلش چه تجهيزاتي ميخواد كسي مي دونه؟ RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - sabziash - 04-30-2013 09:49 AM واسه فراوری و تبدیلش شما از دباغ مشورت بگیرید RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - arei74 - 05-08-2013 09:58 PM سلام به تمامی دوستان کسی موفق شد پرورش گاهی راه بندازه یا نه؟ RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - P@RSA - 05-08-2013 10:11 PM با سلام. امروز جلوي ايستگاه مترو يه نفر چندتا بچه خرگوش داخل يه سبد براي فروش آورده بود.دونه اي 14000 تومان RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - sabziash - 05-16-2013 10:52 AM سود اصلیش به همون فراوریه چرمشه .اون بچه خرگوشایی که جلو مترو میفروشن زیاد عمری ندارن 1ماه بعد میمیرن. (نخرین سرتون کلاه میره) RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - Fela.Want - 05-16-2013 12:23 PM یه مستندی از پرورش کروکدیل دیدم کروکودیلها رو تا یه وزن و حجمی میرسیدم سلاخی می کردن از پوستش کفش و کلاه و کت و... تولید میشه توی اون مستند گوشتش هم مصرف داشت... می دونم اینجا گوشتش مصرفی نداره یا به قول تندر 12 عزیز که اشاره کرده بود از گوشتش نوعی دارو یا سرم برای افرادی که به ایدز مبتلا هستند ساخته میشه به احتمال زیاد سود زیادی داره هزینه های برآوردیشم به نظر من باید بالا باشه باید شرایط زیست محیطی برای پرورش این موجود رو فراهم بیارید در ضمن تجارت ترسناکی هم هست... قویترین آرواره رو تمساح داره RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - sabziash - 07-20-2013 12:55 AM سلام دوستان یه چند وقتی نبودم درگیر کارام بودن اگه کسی سوالی داره در خدمتم RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - golder - 07-20-2013 01:12 AM از دوستان انجمن کسی تو کار پرورش خرگوش انقوذه است؟ RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - pooga - 07-20-2013 03:41 AM من یکی از دوستهای پسر عموم توی بندر عباس و یا اشتباه نکنم قشم به گفت بود که میخواد پرورش کروکدیل رو شروع کنه راستی کروکدیل معده اش رو انستیتوهای امریکا خریدارن برای چیشو یادم نیست با پسر عموم حدود یک سال پیش بحث پرورش باز شد که بهم پیشنهاد کروکدیل رو داد که کلی خندیدیم...پوستشم که خیلی خوب میخرن دندوناشم فک کنم از نظر خودم فروش خوبی داشته باشه ولی بیشترین حال اینه که با کسی بد باشی تهدیدش کنی میدم کروکدیل بخورتت بعد اون باورش نشه مسخره ات کنه سر وقت ببریش پرورشگاه حالشو اساسی جا بیاری ![]() |