آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... (/showthread.php?tid=7523) |
RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - jahanagahi - 03-31-2013 02:19 PM اکنون شما که علت های پولدار شدنت را نوشتی، چه هدفی را دنبال می کنی؟ می خوای به چی و کجا برسی؟ تو تا زمانیکه هدفی برای شلیک نداری، حتی یک تیر هم نمی تونی شلیک کنی. راه حل: ابتدا علت هایت را بنویس........(حداقل 15 مورد) بعد هدف هایت را معلوم کن. نوشتن اهداف مهمترین حرکت رسیدن به آنها است. پس حتما بنویسید. بنویسید و نتیجه آنرا در حالی که شگفت زده شده اید به عین ببینید. ما باید برای اهدافمان اشتیاقی سوزان داشته باشیم و تصوراتمان را احساس کنیم و حتی آزمایش. از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - سعید یوسفی - 03-31-2013 02:40 PM ماشالله به این سرعت تایپ، خانم مالارمه، سرعت تایپ شما از سرعت خوندن من بیشتره، مطالب هم عالیه واقعا دستتون درد نکنه، فقط یه کم به فکر شاگرد تنبلا هم باشید، هضمش سخته. RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - jahanagahi - 03-31-2013 02:42 PM تو تا زمانیکه هدفی برای شلیک نداری، حتی یک تیر هم نمی تونی شلیک کنی.
RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - Mrs.Seyedi - 03-31-2013 02:46 PM مالارمه جان گل کاشتی ![]() دستت درد نکنه، من که خیلی با این نوشته ها ذوق کردم، این کتاب را حتماً باید بگیرم، و غیر از اون باید نوشته های شما رو پرینت بگیرم، چون مطمئنم دست نوشته های شما خیلی ارزشمنده و بازم صد باریک ا... به شما که از این موقعیت عید برای کسب تجربه و بالا بردن آگاهیت استفاده کردی.( حالا ما چی ... ![]() ![]() RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - mallarme - 03-31-2013 02:58 PM (03-31-2013 01:52 PM)سهیلا نوشته شده توسط: مالارمه خانم دست گلت درد نکنه من پیگیر نوشته های شما هستم سلام خانومم ممنونم از لطفت. خیلی خوشحالم خانمها هم بالاخره به این تاپیک آمدند چون به زودی به فصلی میرسیدیم که مختص خانمها و نحوه رفتارشون با همسرانشون هست و من با خودم میگفتم چه کسی مخاطب آن فصل خواهد بود!؟ (03-31-2013 02:46 PM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: مالارمه جان گل کاشتی سلام عزیزمی اول اینکه خوش آمدی و ممنونم از لطفت. دوم اینکه شما هم این موقعیت رو برای بالا بردن انرژیت گذاشتی بنابراین عقب نیستی و نخواهی بود. من یک دو روز تأمل میکنم تا شما که تازه آمدین همه مطالب رو بخونید و اهداف رو حداقل برای سه سال مشخص کنید و سپس ادامه میدیم. (03-31-2013 02:40 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: ماشالله به این سرعت تایپ، خانم مالارمه، سرعت تایپ شما از سرعت خوندن من بیشتره، سلام من هم از شما سپاسگزارم اطاعت من دو روز مطلبی نمیگذارم تا مطالب تا اینجای کار، کاملاَ در ذهن دوستان بنشیند. و علت ها و اهداف رو مشخص کنند. RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - ahmad rezaee - 03-31-2013 04:30 PM (03-30-2013 07:51 PM)mallarme نوشته شده توسط: با تشکر از زحمات ملارمه خانم که داره روی مسیر پول و ثروت متمرکز می شه ، این چهار پایه رو خوب نوشته ، یکی از پایه های این میز انتخاب دوستان ثروتمند است ولی راز اینکار می دونید در چیه ؟ رازش در اینه که با معاشرت با این افراد اولاً ببینیم طرز فکر ثروتمندان دقیقاً چگونه است ، یعنی آنها در طول زندگی به چه چیزهایی فکر می کنند ، آیا ثروتمندان به مقوله های فقر و بی پولی و نشدن ها و یا مشکلات مانند طبقه فقیر متمرکز هستند و یا بیشتر راجع به اقتصاد و ثروت و سرمایه گذاری و افتتاح و شدنی ها و تفریح و خنده و.... متمرکز هستند دوم اینکه : یاد بگیریم مانند آنها فکر کنیم سوم اینکه : آنچه را ثروتمندان انجام می دهند ، انجام دهیم . اینها در همان پایه اول متمرکز است که برای خودش دنیایی از رازهاست !!! RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - jahanagahi - 03-31-2013 04:39 PM ثروتمند دو نوع است: 1- ثروتمند مالی 2- ثروتمند مالی و خانوادگی متاسفانه مورد اول را زیاد دیده ام. مورد دوم بندرت. مورد 2 را انتخاب کنیم. استاد : آفرین جهان آگهی جواب شما درست بود.شدی 10/25 جهان آگهی تعجب کرد. اوفکر نمیکرد در مسابقه شرکت کرده است. از استادش تشکر کرد. جهان آگهی خندید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() استاد : جهان آگهی شدی 2 . چون حندیدی.از کلاس برو بیرون. جهان آگهی همچنانچه می خندید گفت ![]() RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - jahanagahi - 04-01-2013 04:48 PM های لایت جمله زیبائی از مطلب بسیار عالی خانم مالارمه عزیز: تلقین مثبت شما تا زمانیکه عملتان مثبت نباشد، فایده ای ندارد. عمل - عمل - عمل
RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - mallarme - 04-01-2013 06:49 PM اینقدر دوستان بسیاری با نوشته هاشون، برای روشن کردن راه درست زندگی خالصانه تلاش کرده اند که بی نهایت تشکر هم کم است..... برای بخشی که عبور کردیم که قرار بر این شد علت ها و سپس اهداف را تعیین کنیم لازم دیدم به بخش های از پست های دوست گرامی آقای یوسف عزیزی در تاپیک "اهدافمان چه اشکالی دارد؟" استناد کنم. در یکی از پست ها، ایشون گذری به تاپیک آقای سعید یوسفی با عنوان "تا یک سال آینده خالص دارایی شما چه اندازه است؟" هم زده اند. قبل از شروع فصل جدید، در ادامه بحث قبلی، مطالعه این نوشته ها ضمن سپاس از ایشان، را از دست ندهید. (11-28-2012 12:30 PM)yu3f نوشته شده توسط: هدف چیست؟ (12-13-2012 04:30 PM)yu3f نوشته شده توسط: RE: آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... - mfatemi64 - 04-02-2013 05:59 AM واقعا خداقوت میگم به شما و جناب جهان آگهی و دیگر دوستان بسیار مفید و کاربردی بود، واقعا کتاب خوبیه و سرشار از نکات ارزشمند. خیلی ممنون |