توانایی افراد انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: توانایی افراد انجمن (/showthread.php?tid=611) |
RE: توانایی افراد انجمن - 3ObHaN - 12-08-2011 06:17 PM (12-08-2011 04:19 PM)mhe نوشته شده توسط: بنده هم ليسانس فناوري اصلاعات(ict)و هم تكنسين الكترونيك هستم.هم در زمينه الكترونيك هم اي تي فعاليتهاي زيادي كردم تا حالا هم شغلاي متفاوتي را تجربه كردم.8ساله تعمير كار تلفن همراهم.يك شركت توليدي لوازم الكترونيكي دارم كه بسته به شرايط بازار محصولاتشم فرق ميكنه(الان در حال حاضر تابلو led توليد ميكنم)در زمينه نصب تجهيزات مخابراتي-فيبر نوري مباحث پسيو و اكتيو شبكه تجربه هاي خوبي داشتم.يك وب سايت هم دارمagahihaa.com وكلا تو بيشتر زمينه ها كار كردم از بورس گرفته تا كشاورزي و پرورش كرم و....خوشحال ميشم در خدمت دوستان باشم خوش اومدي دوست عزيز . اميدوارم لحظات خوبي رو داشته باشي . فرمول استفاده از انجمن : حداقل دوساعت انلاين و فعاليت در انجمن + شبي نيم ساعت تجسم خلاق = بعد 6 ماه به هرچه ارزو كني و از همين الان هدف گذاري كني ميرسي RE: توانایی افراد انجمن - کامیار کاظمی - 12-08-2011 11:54 PM (12-08-2011 04:19 PM)mhe نوشته شده توسط: بنده هم ليسانس فناوري اصلاعات(ict)و هم تكنسين الكترونيك هستم.هم در زمينه الكترونيك هم اي تي فعاليتهاي زيادي كردم تا حالا هم شغلاي متفاوتي را تجربه كردم.8ساله تعمير كار تلفن همراهم.يك شركت توليدي لوازم الكترونيكي دارم كه بسته به شرايط بازار محصولاتشم فرق ميكنه(الان در حال حاضر تابلو led توليد ميكنم)در زمينه نصب تجهيزات مخابراتي-فيبر نوري مباحث پسيو و اكتيو شبكه تجربه هاي خوبي داشتم.يك وب سايت هم دارمagahihaa.com وكلا تو بيشتر زمينه ها كار كردم از بورس گرفته تا كشاورزي و پرورش كرم و....خوشحال ميشم در خدمت دوستان باشم خوش آمدید به انجمن خودتان. موفقتر باشید. RE: توانایی افراد انجمن - pulaki - 12-09-2011 01:48 PM واقعا جاي بسي خوشحالي دارد كه تقريبا همه اعضاي انجمن از تواناييها و تخصصهاي بالايي برخوردار ميباشنداگرآقاي كاظمي عزيز استاد قربانيان و بقيه دست اندركاران محترم انجمن وقت بگذارند و با هماهنگي و برنامه ريزي اصولي و حساب شده اين استعدادها و توانمنديهاي ذيقيمت اعضا را تجميع نموده و از قوه به فعل دربياورند تيم اقتصادي و كارگروههاي عملي قدرتمندي تشكيل خواهد شد و به اميد خدا ميلياردرشدن تك تك اعضا درآينده اي نزديك محقق خواهدگرديد به اميد روزي كه به حول و قوه الهي و با همفكري و همكاري يكديگر به چنان موفقيتهاي مالي و اقتصادي دست پيدا كنيم كه بتوانيم واژه آينده را ازعنوان انجمن حذف و آنرا به انجمن ميلياردرهاي ايران تغيير دهيم-اگر مرد راهي بگو ياعلي RE: توانایی افراد انجمن - jahanagahi - 12-09-2011 04:39 PM بارها من و ادمین عزیز برای کمک درجهت پیشبرد اهداف عزیزان انجمن اعلام آمادگی کرده ایم. خدا را هزاران بار شکر که چنین عزیزانی در انجمن حضور دارند . موفقیت در رسیدن به اهداف حتمی است. من به این مسئله ایمان دارم. RE: توانایی افراد انجمن - marlonberando - 12-10-2011 09:31 AM با سلام خدمت دوستان عزیز من توانایی بالایی در عرصه نویسندگی ، بازیگری و کارگردانی دارم . اگر کسی در این زمینه ها نیاز به همکاری داشت با جان و دل در خدمت هستم RE: توانایی افراد انجمن - goldmen - 12-10-2011 11:46 PM منم كارداني كامپيوتر....ولي از دروس تخصصي خودم زياد سر رشته ندارم...... سوابق اعضا رو خوندم حسابي شرمنده شدم از كارهاي خودم تفكر وتخليل قوي.......يكجوراري تو برنامه ريزي ونقشه كشيدن براي اهداف تخصص دارم.....جوينده خوبي هستم....پشتكارم خوب...خوبم مشاوره ميدم....از همه كارها خوشم مياد......درنتيجه از اكثر كارها يك سر رشته كوچكي دارم.....بزودي سعي ميكنم عضو مفيدي براي سايت باشم...... دوستون دارم RE: توانایی افراد انجمن - P@RSA - 12-26-2011 04:55 PM مهندس مكانيك با 5 سال سابقه فعاليت در زمينه آسانسور RE: توانایی افراد انجمن - mosafere55 - 12-27-2011 01:28 AM من لیسانس علوم دامی دارم و تهیه کننده رادیو هستم قبل از استخدام نمایندگی چند شرکت در زمینه دام وطیور را داشتم قبل از استخدام در خانه ف/ی/ل/ت/ر پیکان تولید میکردم قالیبافی بلدم قالی ریزبافت تبریز اما پس از استخدام با این کارها ادامه نداده ام به شعر وادبیات علاقه دارم بیش از سه سال در کار خرید وفروش اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن بودم حالا هم کارآزاد هم دارم جدیدا نمایندگی یک شرکت واردکننده ار جهت فروش محصولاتشان در استان را گرفته ام به داشتن دفتر وسرمایه برای شروع کار اعتقاد ندارم خیلی خوشحالم که از تجربیات دوستان بزرگوارم استفاده میکنم وتجربیات من همچون ران ملخی است در مقابل تجربیات گرانبهای دوستان با شعر وادبیات میانه خوبی دارم RE: توانایی افراد انجمن - nabtarinha - 03-21-2012 05:15 PM من هم مهندسی شیمی خوندم ولی بیشتر در زمینه کامپیوتر و اینترنت کار کردم!! اطلاعاتم بیشتر در زمینه کامپیوتر و طراحی سایت و موبایل و این چیزاست! الانم تقریبا html و css و جاوااسکریپت رو واسه طراحی سایت بلدم و یه کم هم با cms ها کار کردم ! البته اگه نیاز باشه سریع میتونم زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرم چون استعدادم در این زمینه خوبه(هرچی بلدم خودم یاد گرفتم و در عرض چند ماه هم و بدون کمک هیچ کسی یا حتی کلاس و این حرفا و فقط از روی علاقه) یه نکته دیگه هم این که روزانه زیاد نت میام! خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم! RE: توانایی افراد انجمن - فرهاد قربانی - 03-25-2012 04:40 PM با سلام خدمت عزیزان. من تو کار پخش و توزیع لوازم یدکی اتومبیلهای پراید وپژو تو استان گیلان هستم.کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.موفق باشید. |