بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم (/showthread.php?tid=577) |
RE: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم - SAMIRA - 06-27-2012 04:16 PM (08-16-2011 12:29 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: من این تاپیکو ایجاد کردم تا دوستانی که تجسم خلاق انجام میدن بیان و احساساتشونو و تجسمشونو بگن.اولم از خودم شروع می کنم. بامزه بود. 24 هم تقریبا زوده واسه ازدواج. مطمئنا ی مدت دیگه این رویاها عوض میشه. اقتضای سن هست. RE: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم - m_grate29 - 06-27-2012 06:03 PM نگو توروخدا زوده من تقریبا 23 سالمه دارم ازدواج میکنم 3 یا 4 ماه دیگه عقدمه قبل عیدم که میریم سر خونه زندگی مهم سن نیست مهم اینکه هدف دار باشه ازدواج یا کلا هر کاری RE: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم - مهدی گل محمدی - 03-05-2013 01:57 PM چه تاپیک زیبایی بود..... سمیرا خانم گفته بودند که اهدافت عوض میشه.... اقتضای سنه..... ولی نه......ما هنوز به هدف خودمون پایبندیم..... بچه ها تاپیک رو بالا آوردم که بیاید تجسماتون رو بگید RE: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم - jahanagahi - 03-05-2013 02:03 PM تجسم یعنی فیلم گرفتن و عکس گرفتن ذهن از آینده. اگر عزیزی با ایمان قوی و باور زیاد و اعتماد بنفس بسیار بالا این عکسها و فیلمها را بگیرید و در زمانهای مناسب بازبینی کند تبدل به واقعیت می شود. RE: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم - بابایی - 03-06-2013 11:11 AM هنوز نمیدوانیم قدرت ناخودآگاه ما چقدر است. من از آموزه های آنتونی رابینز یاد گرفتم (که البته با تأکید استاد بعد از بیست سال دارم آنها را اجرا می کنم) که با تمام حواس پنجگانه تجربه ای از آن آرزو رو برای خود ایجاد کنیم. مثلا اگر فلان ماشین رو میخواهیم باید آن را حسش کنیم. باید درون آن بنشینیم. با آن رانندگی کنیم. از بوی نویی آن لذت ببریم. باید صدای موتور آن را بشنویم. باید نرمی فرمون آنرا تجربه کنیم. البته طنز آن این است که حتی باید مزه روکش صندلی ها یا مواد فرمونش رو هم بچشیم. خلاصه باید همه این ها رو حتی المکان در عالم واقعیت تجربه کنیم. و بعد دائم آن را با تمام جزییات به خاطر آوریم. و بعد دائم همه آن لذتی که داشتن آن خودرو برایمان ایجاد میکند را در خود حس کنیم. RE: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم - j2j4k - 05-04-2013 02:03 AM زندگي به من تصورات منو ميبخشه.پس من ميتونم افکارم رو جوري برنامه ريزي کنم که دقيقا به همون چيزي که مبخوام برسم. |