تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ (/showthread.php?tid=574) |
RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - مسعود کوچولو - 02-14-2012 11:25 PM خورشید منتظر رفتن ابرها نمیماند. پنجره را باز کن.دنیای بزرگی در بیرون وجود دارد. قانون بقای فرصت: فرصت از بین نمیرود،از بی لیاقتی به با لیاقتی منتقل میشود. هر روز تعداد زیادی سیب در اطراف ما به زمین میافتد،اما آنچه وجود ندارد دیدگاه نیوتنی است. ایمان داشته باشید که در نهایت،ایده ی خام امروزتان،رویای نا ممکنی را ممکن خواهد ساخت. یا ما سر خصم را بکوبیم به سنگ یا او سر ما به دار سازد آونگ. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - ali_2heza - 02-15-2012 12:10 AM همیشه راهی به سوی موفقیت هست !! RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - یک همراه سبز - 02-15-2012 08:53 PM مردان بزرگ از همت بلند به جایی رسیده اند RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - jahanagahi - 02-15-2012 11:41 PM به هر آنچه فکر کنید بدست می آورید.(من فکر کردم و نتیجه نهائی را گرفتم) RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - MARYAR - 02-16-2012 01:47 PM مطمئنم هر چه موفقيت و ثروت و آرامش است امروز در بهترين ساعت از طرف خدا نصيبم خواهد شد. اين جمله امروز صبح من به خودم بود! RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - یک همراه سبز - 02-17-2012 01:03 PM این یه دیالوگ از سریال مثل شیشه که از شبکه یک سیما پخش میشه ساسان(علی اوسیوند)به کاوه(سام درخشان):پول اونطرف ترس هست اگه بخوای بترسی هیچ وقت موفق نمیشی!!!!!!! RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - atabakzendedel - 02-23-2012 02:17 PM مردان کوچک آرزو دارند و مردان بزرگ اراده RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - REZA HAJISALIMI - 02-23-2012 03:33 PM فراموش کن آنچه را که نمی توانی به دست آوری و به دست آور آنچه را که نمی توانی فراموش کنی RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - miliyarder - 04-13-2012 12:21 PM سلام این اولین مطلبی هست که من میگذارم. اولین تکه کلام من اینست که بهش خیلی اعتقاد دارم. 1) از تو حرکت از خدا برکت 2) شکر نعمت نعمتت افزون کند 3) زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است (سهراب سپهری) 4) صداقت صداقت صداقت یه اعتقاد دیگه هم دارم.اونم اینه وقتی هر چیزی را از خدا بخوام همون لحظه به من میدش ولی بهم میگه که برو دنبالش بگرد و پیداش کن چون اونو با همت خودت میتونی پیداش کنی ولی مطمئن باش که در همین لحظه بهت دادم. با خدت هست که کی میتونی پیداش کنی. بستگی به هوشیاری و عرضه ات داره. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - saeed.abdollahi - 04-13-2012 07:19 PM میدانم روزی هم نوبته منه! منی که دید میلیاردر شدن رو دارم و من یه میلیاردر هستم !!! |