سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران (/showthread.php?tid=5)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 08-03-2011 09:16 PM

سبحان جان بهتر بود نام کامل انجمن را برای صفحه ف ی س ب و ک قرار می دادید.به هر حال لایک کردم!

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - 3ObHaN - 08-03-2011 09:25 PM

مگه اسم کامل نیست ؟

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 08-03-2011 09:55 PM

(08-03-2011 09:25 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  مگه اسم کامل نیست ؟

فکر میکنم "آینده" نداشت!

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - 3ObHaN - 08-04-2011 02:04 AM

اره اینده یادم رفته بود ! ولی هرکس واقعا بخواد میلیاردر شه ، پس از عضو شدن میتونه خودش رو میلیاردر بودنه

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - درناز - 06-06-2012 01:46 AM

سلام. من نمیدونم کجام . من اینجا گم شدم. راستشو بگم من اصلا بلد نیستم با کامپیوتر کار کنم. میام تو سایت اما گم میشم نمیدونم کجا برم چیکار کنم. اینجا همه چی قشنگه. دوسش دارم. فقط میدونم میخوام پولدار بشم خیلی پولدار. من 31 سالمه اما میبینید که خنگم. همه تونو دوس دارم.
بتهای درونتو بشکن تا زندگیت متحول بشه.
دوستای خوبم من از یه جای دور اومدم. جایی که نه آب هست و نه آبادی. اینجا کویره. مردمش هم مثل زمیناش تشنن. اومدم اقیانوسو ببرم. دس خالی نمیرم. بهم بگین چیکار کنم. بلد نیستم.
رمز نو شدن را باید دانست وگرنه بهار هم فصل تکراریست

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - M3HDI - 10-24-2012 11:16 AM

سلام و عرض ادب

پیشنهاد میکنم برای تبلیغات انجمن ، دوستانی که سایت و یا وبلاگ دارن

بنر انجمن رو در وبشون قرار بدن ، در عوض نیز مدیریت بسته به تعداد سایت ،این کاربران رو ویژه کنه

حالا یک ماهه یا چند ماهه

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - jahanagahi - 10-24-2012 11:41 AM

(06-06-2012 01:46 AM)درناز نوشته شده توسط:  سلام. من نمیدونم کجام . من اینجا گم شدم. راستشو بگم من اصلا بلد نیستم با کامپیوتر کار کنم. میام تو سایت اما گم میشم نمیدونم کجا برم چیکار کنم. اینجا همه چی قشنگه. دوسش دارم. فقط میدونم میخوام پولدار بشم خیلی پولدار. من 31 سالمه اما میبینید که خنگم. همه تونو دوس دارم.
بتهای درونتو بشکن تا زندگیت متحول بشه.
دوستای خوبم من از یه جای دور اومدم. جایی که نه آب هست و نه آبادی. اینجا کویره. مردمش هم مثل زمیناش تشنن. اومدم اقیانوسو ببرم. دس خالی نمیرم. بهم بگین چیکار کنم. بلد نیستم.
رمز نو شدن را باید دانست وگرنه بهار هم فصل تکراریست

شما عزیز همه ما هستی.قدمت گلباران.تایپیکها را در منو سایت ملاحظه فرمائید.هرکدام مورد نظر بود باز کن و مطالعه ونظر با ارزش خود را مرقوم فرمائید. هر نظری دارید با اعتماد بنفس زیاد بنویسید.نظرات شما هر چی باشد برای همه ما با ارزش است.موفقتر باشی.

اگر سایت و یا وبلاگی هم در دارید ضمن معرفی در تایپیک مربوطه لینک این انجمن را هم ثبت نمائید.

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - پرواز - 10-24-2012 11:42 AM

ضمن اینکه با پیشنهاد بالایی آقای M3HDI موافقم یه سوال دیگه دارم. روی سئوی سایت چقدر کار شده؟ خودتون متخصص تر از من هستید و میدونید سئو واقعا تاثیر گذاره.
ایمیل های گروهی.
نرم افزارهای ارسال کامنت به وبلاگ ها
و...
جناب کاظمی عزیز شما برای تبلیغات انجمن خیلی جنتلمنانه و شیک عمل میکنید. اما واقعیت اینه که درصد کمی از افرادی که مجله میخونن اهل گردش تو اینترنت هستند. بیشترین تاثیر رو همون تبلیغات اینترنتی دارن(دو جمله قبل ترم این ذهنیت رو ایجاد نکنه که تبلیغات در اینترنت، کار سطح پایینیه. نه اتفاقا من اسم تبلیغات در اینترنت رو میذارم تبلیغات مدرن!).
این روزا خودم دارم روی سئوی انجمنم کار میکنم. در این راستا همه جا میبینم و میشنوم که بهترین تبلیغات اینرنتی برای سایت، سئو هستش.

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 10-24-2012 12:12 PM

(10-24-2012 11:42 AM)پرواز نوشته شده توسط:  ضمن اینکه با پیشنهاد بالایی آقای M3HDI موافقم یه سوال دیگه دارم. روی سئوی سایت چقدر کار شده؟ خودتون متخصص تر از من هستید و میدونید سئو واقعا تاثیر گذاره.
ایمیل های گروهی.
نرم افزارهای ارسال کامنت به وبلاگ ها
و...
جناب کاظمی عزیز شما برای تبلیغات انجمن خیلی جنتلمنانه و شیک عمل میکنید. اما واقعیت اینه که درصد کمی از افرادی که مجله میخونن اهل گردش تو اینترنت هستند. بیشترین تاثیر رو همون تبلیغات اینترنتی دارن(دو جمله قبل ترم این ذهنیت رو ایجاد نکنه که تبلیغات در اینترنت، کار سطح پایینیه. نه اتفاقا من اسم تبلیغات در اینترنت رو میذارم تبلیغات مدرن!).
این روزا خودم دارم روی سئوی انجمنم کار میکنم. در این راستا همه جا میبینم و میشنوم که بهترین تبلیغات اینرنتی برای سایت، سئو هستش.

ممنون از شما
بر روی سئو که کار شده است و چند پلاگین و غیره هم نصب شده و تقریبا تمام ورودی های انجمن از گوگل است با ورودی جدید تا چهارصد کاربردر روز! و ورودی کلی هزار نفری، که در بسیاری از کلمات انجمن رتبه پنج نتیجه اول گوگل را دارد مانند رتبه دو در کلمه "میلیاردر"ٰ رتبه هشت "کسب درآمد"، رتبه دو "راههای کسب درآمد"، رتبه پنج "بهترین راه سرمایه گذاری "، رتبه چهار بعد از بی بی سی عبارت "آینده ایران "و غیره! اتفاقا در مدتی که گوگل ف/ی/ل/ت/ر بود خیلی به نفع ما شد زیرا در موتورهای دیگر نیز نتیجه خیلی خوب بود. اما حتما نیاز به کار بیشتر دارد.
بیشتر بخاطر این بر روی نشریات کار کردیم که بنظرم کسی که از نشریه ما را یافته و به خود زحمت داده و به سایت سر میزند کاربر مفیدی است و اینطور آمار کاربرهای مفید ما بالا می رود و کیفیت بیشتر می شود.

اما بله حالا که تعداد کاربرها و مطالب زیاد است باید استراتزی کمی بازتر شود.

RE: معرفی انجمن میلیاردرهای آینده ایران - yu3f - 10-24-2012 12:49 PM

اون مجوز از وزارت کشور مربوط به NGO ها و امثالهم هست. احتمالا در متن ایمیل ارسالی از کلمه انجمن میلیاردر ها یاد کردید اون ها هم اینو یک نهاد مدنی یا NGO یا هرچیزی مشابه اون هاست و این مجله هم احتمالا چنین برداشتی از انجمن میلیاردر ها داشته. فکر کنم با تغییر متن ب نتیجه برسید.

پ.ن: وقت نکردم همه ۵ صفحه رو بخونم اگه تکراری بود حرفم ببخشید