سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب (/showthread.php?tid=4425)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-29-2012 01:09 AM

(09-29-2012 01:04 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  ایده ای وجود نداره.ایده ات اینکه بشی یه گروه بزرگ و سفارش قبول کنی.
ایده وقتی هستش که بخوای یه سایت طراحی کنی مثلا اولین سایت خرید گروهی شد یه ایده.اولین مشاوراملاک اینترنتی شد یه ایده.
اما تو میخوای یه شرکت بزنی که به ایده پردازها کمک کنی تا ایده شون رو به واقعیت نزدیک کنن

طرح کارافرینی تو باید شامل تعداد رقبا و ذرآمدشون و سرمایشون و نیاز استان و درآمد پیش بینی شدت باشه.
تعداد رقبا که شناوره.درآمدشون هم که نامشخص.نیاز استان هم که بستگی به استانتون و درصد صنعتی بودنش و میزان تولید و وارداتش داره.

آهان

میخوام فردا برم بگم ، طراحی وب و برنامه نویسی تحت ویندوز و موبایل(گدجت ها)
به نظرتون با این طرح ها موافقت میشه ؟؟؟؟

"نیاز استان هم که بستگی به استانتون و درصد صنعتی بودنش و میزان تولید و وارداتش داره." خوب اینو از کجا متوجه بشم ؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 01:19 AM

اینی که شما گفتید میشه یه بخش کار.شما باید یه گروه قوی راه بندازید که اگه توزیع برق اومد و گفت میخوام مثل سنجش برای آزمون ثبت نام کنم و کارت بدم و نتایج رو بگم.سریع سیستم رو براش بسازی.الان شرکت سفارشی داد به شرکت طراحی و اونها 1.5 میلیون گرفتن و سریع سایت رو برپا کردن

http://azmoon.andishmandco.ir/Pages/Default.aspx

به این میگن شرکت طراحی.پروژه رو تیکه تیکه برد جلو.وقتی سایت بالا اومد و ثبت نام شروع شد بخش ایجاد کارت ورود به آزمون رو شرکت طراحی داشت تازه طراحی میکرد.دو روز قبل از اینکه سیستم برای دادن کارت باز بشه اون بخش رو طراحی کرد و آپلودش کرد.الان هم داره بخش اعلام نتایج رو درست میکنه و بعدا هم این سه قسمت رو سر هم میکنه و به عنوان سامانه ازمون ساز میده بیرون و کلی سود میکنه.در واقع تمامی بخشها اینکه چه جوری باشه و مراحلش چی باشه رو ما بهشون گفتیم(ایده پرداز) و اونها عملیش کردن و کلی پول گرفتند و حالا یه سیستم آماده دارند.

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-29-2012 01:22 AM

اهان ، درسته ، پس بزنم تک منظوره ؟؟؟
اما من هنوز برنامه نویس وب ماهری نیستم ها ؟؟؟ اما اگه کارم جور بشه در آینده میترکونم و یاد میگیرم

مشکلی واسم پیش نمیاد ؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 01:27 AM

اومدیم و گفتن یکماهه سایت پارک علم و فناوری رو طراحی کن جایه کرایه.اونوقت تویه این یکماه میری کار یاد بگیری یا طراحی کنی؟باید یه طاحیه حرفه ای انجام بدی چون میشه اولین کار و شناسنامه گروه
فکر نکن پارک علم و فناوری کم جایی هستش
http://adak-co.ir/fa/ContactAdak.aspx
شرکتهایی مثل آداک اونجا هستند و پروژه های عظیمی رو پشتیبانی میکنند.یه گروه حرفه ای طراح وب.من فکر کردم تو یه طراح حرفه ای هستی که مسلط به فتوشاپ و php هستش.به نظر من اول سطح علمیت رو بالا ببر بعد برو سراغ گروه و پارک.

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-29-2012 01:32 AM

(09-29-2012 01:27 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  اومدیم و گفتن یکماهه سایت پارک علم و فناوری رو طراحی کن جایه کرایه.اونوقت تویه این یکماه میری کار یاد بگیری یا طراحی کنی؟باید یه طاحیه حرفه ای انجام بدی چون میشه اولین کار و شناسنامه گروه
فکر نکن پارک علم و فناوری کم جایی هستش
http://adak-co.ir/fa/ContactAdak.aspx
شرکتهایی مثل آداک اونجا هستند و پروژه های عظیمی رو پشتیبانی میکنند.یه گروه حرفه ای طراح وب.من فکر کردم تو یه طراح حرفه ای هستی که مسلط به فتوشاپ و php هستش.به نظر من اول سطح علمیت رو بالا ببر بعد برو سراغ گروه و پارک.

من طراحم ، برنامه نویس حرفه ای نیستم ، خوب اگه گفتن طراحی کن طراحی میکنم ، اما اگه گفتن سیستم استخدام بنویس باید برم دنبالش و یک یا دو هفته ای شاید طول بکشه ولی مطمنم میتونم ، چون قبلا PHP کار کردم ، البته بالاترین سیستمی هم نوشتم سیستم آپلود سنتر بود که اونم پروژه امتحان کلاس CIW بود

یعنی نرم پارک فناوری ؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 01:39 AM

این سیستم ازمون استخدامی رو به icms پیشنهاد دادیم(آخه طراح سایت اصلی شرکت هستش)گفت دو ماه وقت میبره اما این شرکتی که نوشتتش گفت نهایتا دو هفته.
برو پارک اما قبلش با چند تا طراح مثل اساتیدت صحبت کن و بگو میخوای همچین کاری کنی و اگه کمک خواستی کمکت میکنن؟(منظورم راهنمایی نیست.این که شب و روز بشینن کنارت و پروژه رو تموم کنید)

بعدش php یه زبون متن باز هستش و وجه تجاری نداره.الان سی شارپ و asp.net رو به عنوان زبان تجاری میشناسن.سایت بانکها و وزارت خونه ها و دانشگاهها رو با این دو زبون مینویسند

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-29-2012 01:42 AM

(09-29-2012 01:39 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  این سیستم ازمون استخدامی رو به icms پیشنهاد دادیم(آخه طراح سایت اصلی شرکت هستش)گفت دو ماه وقت میبره اما این شرکتی که نوشتتش گفت نهایتا دو هفته.
برو پارک اما قبلش با چند تا طراح مثل اساتیدت صحبت کن و بگو میخوای همچین کاری کنی و اگه کمک خواستی کمکت میکنن؟(منظورم راهنمایی نیست.این که شب و روز بشینن کنارت و پروژه رو تموم کنید)

بعدش php یه زبون متن باز هستش و وجه تجاری نداره.الان سی شارپ و asp.net رو به عنوان زبان تجاری میشناسن.سایت بانکها و وزارت خونه ها و دانشگاهها رو با این دو زبون مینویسند

اما امکانات و گستردگی که PHP داره هیچ زبان دیگه ای نداره ، استادمون تو کلاس میگفت PHP زبان خوب و در حال توسعه ای

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 02:00 AM

میگن امنیت لینوکس بالا است ولی همیشه اول سرور ویندوز راه میندازن.
میگن php در حال توسعه است و کلی پیشرفت است. اما اگه وردپرس رو با asp.net مینوشتند هم گسترشش راحت تر بود و هم کم حجم تر بود و با وقت و انرژی برابر خیلی خیلی قوی تر میشد.
با فرض اینکه استادتون درست بگه باز هم php در ایران یعنی کار بازاری و نهایتا سایت دانلود
سایت خوب و شرکتی یعنی asp.net و بعضی وقت ها سی شارپ

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-29-2012 02:06 AM

(09-29-2012 02:00 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  میگن امنیت لینوکس بالا است ولی همیشه اول سرور ویندوز راه میندازن.
میگن php در حال توسعه است و کلی پیشرفت است. اما اگه وردپرس رو با asp.net مینوشتند هم گسترشش راحت تر بود و هم کم حجم تر بود و با وقت و انرژی برابر خیلی خیلی قوی تر میشد.
با فرض اینکه استادتون درست بگه باز هم php در ایران یعنی کار بازاری و نهایتا سایت دانلود
سایت خوب و شرکتی یعنی asp.net و بعضی وقت ها سی شارپ

آهان
خیلی عالی ، اما یه چیزی
من فردا برم پارک فناوری یه مشاوره در مورد شرایطش میکنم و ببینم چجوریه
حالا پیشنهاد شما واسه من چیه ؟؟؟ من میخوام آداک آینده شهر خودمون بشم ، چکار کنم ؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 02:14 AM

اول با استادت صحبت کن و ببین چه زبانی خوبه؟(یه زبانی که سایتهای دانشگاهیو بانکی رو باهاش مینویسن)
بعد کتاب آموزشیش رو دانلود کن یا مجموعه آموزشیش رو تهیه کن.(کلاس پول دور ریختن هستش)
تویه گروه شهرت تویه انجمن اعلام آمادگی کن و همکار پیدا کن
بعد از تموم شدن دوره آموزشی یا در خلالش برو سایت
http://ponisha.ir
و یه پروژه انتخاب کن و به اتمام برسون.اگه امتیازت خوب شد و تونستی پروژه رو تموم کنی برو سراغ پروژه بعدی

حالا تو و گروهت آماده اید که شرکت بزنید و دفتر تهیه کنید و رشد کنید.
هر هفته یه گزارش از پیشرفتت تویه همین تاپیک منتشر کن و در آخر هم یه امتیازی به این تاپیک بده