سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند (/showthread.php?tid=4405)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - مهدی 1 - 09-27-2012 10:25 PM

برای تست کار چند تا طرح جالب تو فتوشاپ بزنید و بدید دفاتر فنی روی کاغذ معمولی (نازک ترین کاغذ ممکن ترجیحا 70 گرمی )پرینت رنگی بزنن (با این فتوکپی رنگی ها نه جوهر افشان) ، بعد هم بیارید خونه برش بدید و چند تایی بسته بندی کنید
سپس برید روش بازاریابی کنید ببینید اصلا تقاضا براش هست یا نه !

اون قطار سیمرغ و هواپیمایی و سیر و سفر و .. را هم کلا بیخیال شید ، در حال حاضر یک کارخانه قند با دستگاه های تمام اتوماتیک داره تولید می کنه و تقریبا غیرممکنه بتونید با سرمایه های کم باهاش رقابت کنید . تولید کننده های بزرگ دیگه هم هستند ، ماشین بسته بندی تمام اتوماتیکش هم هست در حدود 8 میلیون ولی همه اینها لازمه داشتنه مشتری هست

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - amiryazdani138 - 09-27-2012 10:26 PM

(09-27-2012 10:43 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  1- یعنی ما به چاپخونه بگیم کاغذ برای بسته بندی قند حبه ای می خواهم خودشون می دونند؟
2 - قطار سیمرغ قبل از اینکه شما این کار رو براشون انجام دهید شخص یا شرکت دیگه ای این کار رو براشون انجام میداد؟
3- شما آرم قطار سیمرغ رو روی بسته های قند چاپ کردید و بعد برای فروش به قطار سیمرغ مراجعه کردید یا بدون اینکه آرم رو چاپ کنید نمونه کار رو بردید و بعد قرار شد که آرم قطار روی قندها چاپ بشه؟
4 - پیشنهاد چاپ آرم از شما بود یا از قطار سیمرغ؟
5 - شما چه سالی این کار رو انجام میدادید؟
آقای قربانیان اگه لطف کنید به این سوالات بالا هم پاسخ دهید ممنون میشوم.

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - amiryazdani138 - 09-27-2012 11:07 PM

(09-27-2012 10:25 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  برای تست کار چند تا طرح جالب تو فتوشاپ بزنید و بدید دفاتر فنی روی کاغذ معمولی (نازک ترین کاغذ ممکن ترجیحا 70 گرمی )پرینت رنگی بزنن (با این فتوکپی رنگی ها نه جوهر افشان) ، بعد هم بیارید خونه برش بدید و چند تایی بسته بندی کنید
سپس برید روش بازاریابی کنید ببینید اصلا تقاضا براش هست یا نه !

اون قطار سیمرغ و هواپیمایی و سیر و سفر و .. را هم کلا بیخیال شید ، در حال حاضر یک کارخانه قند با دستگاه های تمام اتوماتیک داره تولید می کنه و تقریبا غیرممکنه بتونید با سرمایه های کم باهاش رقابت کنید . تولید کننده های بزرگ دیگه هم هستند ، ماشین بسته بندی تمام اتوماتیکش هم هست در حدود 8 میلیون ولی همه اینها لازمه داشتنه مشتری هست
مثلا چه طرحی؟
به نظر شما مشتری های ما چه کسانی هستند؟

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 09-28-2012 12:31 AM

(09-27-2012 10:26 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  
(09-27-2012 10:43 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  1- یعنی ما به چاپخونه بگیم کاغذ برای بسته بندی قند حبه ای می خواهم خودشون می دونند؟
2 - قطار سیمرغ قبل از اینکه شما این کار رو براشون انجام دهید شخص یا شرکت دیگه ای این کار رو براشون انجام میداد؟
3- شما آرم قطار سیمرغ رو روی بسته های قند چاپ کردید و بعد برای فروش به قطار سیمرغ مراجعه کردید یا بدون اینکه آرم رو چاپ کنید نمونه کار رو بردید و بعد قرار شد که آرم قطار روی قندها چاپ بشه؟
4 - پیشنهاد چاپ آرم از شما بود یا از قطار سیمرغ؟
5 - شما چه سالی این کار رو انجام میدادید؟
آقای قربانیان اگه لطف کنید به این سوالات بالا هم پاسخ دهید ممنون میشوم.
1- بله
2- بله ولی بدون چاپ
3- حیر
4- پیشنهاد من بعتوان اینکه ایده ای داشتم برا ی برگ برنده داشتن.
5- حدود شاید 5سال قبل

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - Delta.H - 09-29-2012 01:43 AM

با عرض معذرت من از روش طرح سئوال بعضی دوستان تعجب میکنم!
مثال نمیارم که به عزیزی برنخوره فقط همین را میگویم که اگر شما برای تست چنین کار ساده و بسیار کم هزینه ای این همه سئوال مطرح میکنید و انتظار دارید تمام جزئیات را در این تاپیک بدست بیاورید چطور میخواهید کارآفرین و خلاق باشد؟!!!
دوستان به خدا با نشستن و کسب اطلاعات متنوع در زمینه های گوناگون شغلی و تجاری چه در این انجمن و چه در سراسر اینترنت نتیجه ای به دست نمی آید و هدفی محقق نمی شود! یعنی شما یک ریال هم کاسب نمی شوید!
در ضمن فکر میکنم همه ی شما کتابهای انگیزشی و موفقیت خوانده باشید و حتماً خاطره هیجان و امیدی که هنگام مطالعه اولین کتاب از این نوع به شما دست داد را بیاد دارید!
شاید روزها و ماه های اول ورود به مباحث این انجمن هم چنین حالتی به شما دست بدهد مؤکداً توصیه میکنم از این انرژی بدست آمده استفاده کرده و دست به عمل بزنید!
کمی تحرک بخرج دهید ما برای خرید یک دست لباس چند بار به بازار میرویم؟ چقدر پرس و جو میکنیم و به مغازه های مختلف سر میزنیم! و در نهایت مبلغ نسبتاٌ قابل توجهی هم میپردازیم!
لااقل به اندازه خرید یک دست لباس انرژی و وقت بگذاریم! حالا هزینه هم لازم بود بپردازیم!
و در غیر اینصورت باید خدمت شما عرض کنم بعد از مدتی انرژی خود را از دست میدهید و کم کم همین ایده هایی که مطرح میشود برایتان عادی شده و انگیزه ای برای پیگیری نخواهید داشت...

صراحت مرا ببخشید/متشکرم

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - azam - 12-11-2012 03:08 PM

(09-29-2012 01:43 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  با عرض معذرت من از روش طرح سئوال بعضی دوستان تعجب میکنم!
مثال نمیارم که به عزیزی برنخوره فقط همین را میگویم که اگر شما برای تست چنین کار ساده و بسیار کم هزینه ای این همه سئوال مطرح میکنید و انتظار دارید تمام جزئیات را در این تاپیک بدست بیاورید چطور میخواهید کارآفرین و خلاق باشد؟!!!
دوستان به خدا با نشستن و کسب اطلاعات متنوع در زمینه های گوناگون شغلی و تجاری چه در این انجمن و چه در سراسر اینترنت نتیجه ای به دست نمی آید و هدفی محقق نمی شود! یعنی شما یک ریال هم کاسب نمی شوید!
در ضمن فکر میکنم همه ی شما کتابهای انگیزشی و موفقیت خوانده باشید و حتماً خاطره هیجان و امیدی که هنگام مطالعه اولین کتاب از این نوع به شما دست داد را بیاد دارید!
شاید روزها و ماه های اول ورود به مباحث این انجمن هم چنین حالتی به شما دست بدهد مؤکداً توصیه میکنم از این انرژی بدست آمده استفاده کرده و دست به عمل بزنید!
کمی تحرک بخرج دهید ما برای خرید یک دست لباس چند بار به بازار میرویم؟ چقدر پرس و جو میکنیم و به مغازه های مختلف سر میزنیم! و در نهایت مبلغ نسبتاٌ قابل توجهی هم میپردازیم!
لااقل به اندازه خرید یک دست لباس انرژی و وقت بگذاریم! حالا هزینه هم لازم بود بپردازیم!
و در غیر اینصورت باید خدمت شما عرض کنم بعد از مدتی انرژی خود را از دست میدهید و کم کم همین ایده هایی که مطرح میشود برایتان عادی شده و انگیزه ای برای پیگیری نخواهید داشت...

صراحت مرا ببخشید/متشکرم

با نظر شما کاملا موافقم
میشه از این ایده به عنوان نمونه استفاده نمود و ایده های دیگری را پیشنهاد نمود البته نظرات همه دوستان قابل احترام می باشد

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 12-11-2012 04:17 PM

ایده یعنی جرقه ای که به ذهن می آید و برای پیاده کردن نیاز به بررسی و تحقیق و مطالعه دارد.با سئوالات ساده وقت خود را به بطالت از دست می دهیم.

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 08-21-2013 07:39 PM

اکنون هم می توان این حرکت را انجام داد.با کمتر از 50 هزار تومان برای تهیه و ارائه آن .
موفقتر باشید.

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - محسن قلي زاده - 08-22-2013 10:38 AM

هنوزم اين كار جواب ميدهSmile

RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - rashin2020 - 09-08-2013 10:10 AM

منم میخوام این کاروانجام بدم بهناز جان
بامن تماس بگیر
09397456069