ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند (/showthread.php?tid=4405) |
RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - مهدی 1 - 09-27-2012 10:25 PM برای تست کار چند تا طرح جالب تو فتوشاپ بزنید و بدید دفاتر فنی روی کاغذ معمولی (نازک ترین کاغذ ممکن ترجیحا 70 گرمی )پرینت رنگی بزنن (با این فتوکپی رنگی ها نه جوهر افشان) ، بعد هم بیارید خونه برش بدید و چند تایی بسته بندی کنید سپس برید روش بازاریابی کنید ببینید اصلا تقاضا براش هست یا نه ! اون قطار سیمرغ و هواپیمایی و سیر و سفر و .. را هم کلا بیخیال شید ، در حال حاضر یک کارخانه قند با دستگاه های تمام اتوماتیک داره تولید می کنه و تقریبا غیرممکنه بتونید با سرمایه های کم باهاش رقابت کنید . تولید کننده های بزرگ دیگه هم هستند ، ماشین بسته بندی تمام اتوماتیکش هم هست در حدود 8 میلیون ولی همه اینها لازمه داشتنه مشتری هست RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - amiryazdani138 - 09-27-2012 10:26 PM (09-27-2012 10:43 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: 1- یعنی ما به چاپخونه بگیم کاغذ برای بسته بندی قند حبه ای می خواهم خودشون می دونند؟آقای قربانیان اگه لطف کنید به این سوالات بالا هم پاسخ دهید ممنون میشوم. RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - amiryazdani138 - 09-27-2012 11:07 PM (09-27-2012 10:25 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: برای تست کار چند تا طرح جالب تو فتوشاپ بزنید و بدید دفاتر فنی روی کاغذ معمولی (نازک ترین کاغذ ممکن ترجیحا 70 گرمی )پرینت رنگی بزنن (با این فتوکپی رنگی ها نه جوهر افشان) ، بعد هم بیارید خونه برش بدید و چند تایی بسته بندی کنیدمثلا چه طرحی؟ به نظر شما مشتری های ما چه کسانی هستند؟ RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 09-28-2012 12:31 AM (09-27-2012 10:26 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:1- بله(09-27-2012 10:43 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: 1- یعنی ما به چاپخونه بگیم کاغذ برای بسته بندی قند حبه ای می خواهم خودشون می دونند؟آقای قربانیان اگه لطف کنید به این سوالات بالا هم پاسخ دهید ممنون میشوم. 2- بله ولی بدون چاپ 3- حیر 4- پیشنهاد من بعتوان اینکه ایده ای داشتم برا ی برگ برنده داشتن. 5- حدود شاید 5سال قبل RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - Delta.H - 09-29-2012 01:43 AM با عرض معذرت من از روش طرح سئوال بعضی دوستان تعجب میکنم! مثال نمیارم که به عزیزی برنخوره فقط همین را میگویم که اگر شما برای تست چنین کار ساده و بسیار کم هزینه ای این همه سئوال مطرح میکنید و انتظار دارید تمام جزئیات را در این تاپیک بدست بیاورید چطور میخواهید کارآفرین و خلاق باشد؟!!! دوستان به خدا با نشستن و کسب اطلاعات متنوع در زمینه های گوناگون شغلی و تجاری چه در این انجمن و چه در سراسر اینترنت نتیجه ای به دست نمی آید و هدفی محقق نمی شود! یعنی شما یک ریال هم کاسب نمی شوید! در ضمن فکر میکنم همه ی شما کتابهای انگیزشی و موفقیت خوانده باشید و حتماً خاطره هیجان و امیدی که هنگام مطالعه اولین کتاب از این نوع به شما دست داد را بیاد دارید! شاید روزها و ماه های اول ورود به مباحث این انجمن هم چنین حالتی به شما دست بدهد مؤکداً توصیه میکنم از این انرژی بدست آمده استفاده کرده و دست به عمل بزنید! کمی تحرک بخرج دهید ما برای خرید یک دست لباس چند بار به بازار میرویم؟ چقدر پرس و جو میکنیم و به مغازه های مختلف سر میزنیم! و در نهایت مبلغ نسبتاٌ قابل توجهی هم میپردازیم! لااقل به اندازه خرید یک دست لباس انرژی و وقت بگذاریم! حالا هزینه هم لازم بود بپردازیم! و در غیر اینصورت باید خدمت شما عرض کنم بعد از مدتی انرژی خود را از دست میدهید و کم کم همین ایده هایی که مطرح میشود برایتان عادی شده و انگیزه ای برای پیگیری نخواهید داشت... صراحت مرا ببخشید/متشکرم RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - azam - 12-11-2012 03:08 PM (09-29-2012 01:43 AM)Delta.H نوشته شده توسط: با عرض معذرت من از روش طرح سئوال بعضی دوستان تعجب میکنم! با نظر شما کاملا موافقم میشه از این ایده به عنوان نمونه استفاده نمود و ایده های دیگری را پیشنهاد نمود البته نظرات همه دوستان قابل احترام می باشد RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 12-11-2012 04:17 PM ایده یعنی جرقه ای که به ذهن می آید و برای پیاده کردن نیاز به بررسی و تحقیق و مطالعه دارد.با سئوالات ساده وقت خود را به بطالت از دست می دهیم. RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - jahanagahi - 08-21-2013 07:39 PM اکنون هم می توان این حرکت را انجام داد.با کمتر از 50 هزار تومان برای تهیه و ارائه آن . موفقتر باشید. RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - محسن قلي زاده - 08-22-2013 10:38 AM هنوزم اين كار جواب ميده ![]() RE: ایده بدون سرمایه -بسته بندی 2عددی قند - rashin2020 - 09-08-2013 10:10 AM منم میخوام این کاروانجام بدم بهناز جان بامن تماس بگیر 09397456069 |