سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=4283)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: من هم شروع کردم - کاوه7 - 07-05-2013 05:31 AM

درود دوست عزیز_ پیشنهاد میکنم کار اولتونو خوب یاد بگیرین و تو این زمینه پیشرفت کنین و بعد به فکر کار دوم باشین چون اونوقت میتونین کارو بسپارین به دیگران و در حین نظارت بر کارشماره 1 به کار شماره 2 بپردازین. مشتاق خبر موفقیتهای بعدیتون هستیم

RE: من هم شروع کردم - کاوه7 - 07-05-2013 05:31 AM

درود دوست عزیز_ پیشنهاد میکنم کار اولتونو خوب یاد بگیرین و تو این زمینه پیشرفت کنین و بعد به فکر کار دوم باشین چون اونوقت میتونین کارو بسپارین به دیگران و در حین نظارت بر کارشماره 1 به کار شماره 2 بپردازین. مشتاق خبر موفقیتهای بعدیتون هستیم
ثروتمندترینها" کسانی هستن که 1% نیروی خودشونو با 99% توان دیگران بکار میگیرن @
ثروتمندترینها" کسانی هستن که 1% نیروی خودشونو با 99% توان دیگران بکار میگیرن @

RE: من هم شروع کردم - Fela.Want - 07-05-2013 06:39 AM

با آرزوی بهترین ها
امیدوارم موفق باشید

RE: من هم شروع کردم - النا - 07-08-2013 02:35 PM

تبریک میگم ، موفق باشی
من امروز تو انجمن عضو شدم.
رشته تحصیلیم مهندسی کشاورزی مقطع کارشناسی ارشد. راستش تو ذهنم یه سری ایده هایی برای یه فرصت شغلی داشتم یکیشون تولید کمپوست بود.
البته رفتم جهاد پرس و جو کردم گفتن که بین کشاورزان هنوز جا افتاده نیست در واقع اشنایی باهاش ندارن، دنبال این کار نرو.
در هر صورت دوباره براتون آرزوی موفقیت و پیشرفت می کنم.
الان نمی دونم چیکار کنم ! دنبال یه کار یا راه اندازی یه مرکز در رابطه با رشته ام هستم ولی چیزی به ذهنم نمی رسه.
اگه می تونید راهنماییم کنید. ممنونم

RE: من هم شروع کردم - iran-zamin - 07-18-2013 05:32 AM

(07-08-2013 02:35 PM)النا نوشته شده توسط:  تبریک میگم ، موفق باشی
من امروز تو انجمن عضو شدم.
رشته تحصیلیم مهندسی کشاورزی مقطع کارشناسی ارشد. راستش تو ذهنم یه سری ایده هایی برای یه فرصت شغلی داشتم یکیشون تولید کمپوست بود.
البته رفتم جهاد پرس و جو کردم گفتن که بین کشاورزان هنوز جا افتاده نیست در واقع اشنایی باهاش ندارن، دنبال این کار نرو.
در هر صورت دوباره براتون آرزوی موفقیت و پیشرفت می کنم.
الان نمی دونم چیکار کنم ! دنبال یه کار یا راه اندازی یه مرکز در رابطه با رشته ام هستم ولی چیزی به ذهنم نمی رسه.
اگه می تونید راهنماییم کنید. ممنونم

سلام
با توجه به رشته شما . بعد از طی دوره وارد کار تولید قارچ بشید
هم سودش خوبه و هم روحیه به آدم میده

RE: من هم شروع کردم - مهرشاد میردائمی - 08-08-2013 12:28 AM

دوست عزیزم ... حتما در مورد بازار فروش ورمی کمپوست با جدیت تحقیق کن ... مطمئنا اگه خودت بازار رو پیدا کنی سود خوبش به جیب خودت میرود نه دلال های سو جو ....با باغداران و گلخانه ها بازاریابی کن ... اگر هم خواستی نمونه برگه آنالیز کودت را برای من که از جهاد کشاورزی میگیری ارسال کن تلاش میکنم برای فروشت ...پیروز باشی

RE: من هم شروع کردم - jahanagahi - 08-08-2013 12:33 AM

(08-08-2013 12:28 AM)مهرشاد میردائمی نوشته شده توسط:  دوست عزیزم ... حتما در مورد بازار فروش ورمی کمپوست با جدیت تحقیق کن ... مطمئنا اگه خودت بازار رو پیدا کنی سود خوبش به جیب خودت میرود نه دلال های سو جو ....با باغداران و گلخانه ها بازاریابی کن ... اگر هم خواستی نمونه برگه آنالیز کودت را برای من که از جهاد کشاورزی میگیری ارسال کن تلاش میکنم برای فروشت ...پیروز باشی

مسئله ای که جناب مهرشاد عزیزم مطرح فرمودند همانی است که امروز من باتفاق جناب مهندس کامیار کاظمی ادمین عزیز انجمن و جناب مهدی گل محمدی , به یکی از عزیزان انجمن در جلسه حضوری مطرح کردیم..