قدردانی از فرشتگان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: آرامش و انرژی بخش (/forumdisplay.php?fid=70) +---- موضوع: قدردانی از فرشتگان (/showthread.php?tid=4273) |
RE: قدردانی از فرشتگان - soltan_sal - 01-08-2013 04:15 PM ﺣﺎﻻ ﻭﻗﺘﺸﻪ ، ﺗﻮﺍﻡ ﻣﺜﻞ ﺑﭽﮕﯽ ﻫﺎﺕ ﺍﮔﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﺮﯾﺾ ﺷﺪ ... ﺣﺴﺶ ﮐﻨﯽ!!! ﺣﺎﻻ ﺍﻭﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻩ ، ﺣﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﻧﺰﻧﻪ ... ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ !!! ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻬﺶ ﺑﺎﺷﻪ ... ![]() RE: قدردانی از فرشتگان - soltan_sal - 01-11-2013 09:09 AM ![]() RE: قدردانی از فرشتگان - کامیار کاظمی - 04-05-2013 09:51 PM نامه ای به فرزند فرزند عزیزم: آن زمان که مرا پیر و از کار افتاده یافتی، اگر هنگام غذا خوردن لباسهایم را کثیف کردم و یا نتوانستم لباسهایم را بپوشم اگر صحبت هایم تکراری و خسته کننده است صبور باش و درکم کن یادت بیاور وقتی کوچک بودی مجبور میشدم روزی چند بار لباسهایت را عوض کنم برای سرگرمی یا خواباندنت مجبور میشدم بارها و بارها داستانی را برایت تعریف کنم... وقتی نمیخواهم به حمام بروم مرا سرزنش و شرمنده نکن وقتی بی خبر از پیشرفتها و دنیای امروز سوالاتی میکنم ، با تمسخر به من ننگر وقتی برای ادای کلمات یا مطلبی حافظه ام یاری نمیکند،فرصت بده و عصبانی نشو وقتی پاهایم توان راه رفتن ندارند،دستانت را به من بده...همانگونه که تو اولین قدمهایت را کنار من برمیداشتی.... زمانی که میگویم دیگر نمیخواهم زنده بمانم و میخواهم بمیرم،عصبانی نشو ... روزی خود میفهمی از اینکه در کنارت و مزاحم تو هستم ، خسته و عصبانی نشو یاریم کن همانگونه که من یاریت کردم کمک کن تا با نیرو و شکیبایی تو این راه را به پایان برسانم فرزند دلبندم،دوستت دارم ![]() RE: قدردانی از فرشتگان - jahanagahi - 04-05-2013 09:59 PM با اجازه ادمین عزیز : فردا 1392/01/17 از طرف انجمن روز قدردانی از این فرشتگان اعلام می شود. 1- هر کاری که فردا از صبح تا شب برای خوشنودی آنان انجام می دهید را بنویسید. 2- عزیزانی که چون من پدر و مادرشان به رحمت خدا رفته و یا پدر و یا مادرشان در قید حیاط نیستند می توانند سر خاکشان حاضر شده و فاتحه بخوانند و یا از دور این حرکت را انجام دهند. به امید استقبال همه عزیزان از این برنامه. RE: قدردانی از فرشتگان - bahador - 04-06-2013 12:04 AM اتفاقا فردا از صبح تا عصر در اختیار مادر خوبم هستم. ![]() RE: قدردانی از فرشتگان - MARYAR - 04-06-2013 12:12 AM منم می خوام فردا برم برای مادرم خرید کنم. RE: قدردانی از فرشتگان - jahanagahi - 04-06-2013 12:53 AM در زمان زنده بودنشان از هیچ کاری مضایقه نکردم و الان وجدان راحتی دارم. فردا طبق معمول برایشان فاتحه می خوانم و چند تنور نان را برای آنان صلواتی سفارش خواهم داد. RE: قدردانی از فرشتگان - safari-cht - 04-06-2013 01:37 AM قند خون مادر بالاست ولی دلش اما همیشه شور می زند برای ما … اشکهای مادر مروارید شده است در صدف چشمانش ، دکترها اسمش را گذاشته اند آب مروارید ! حرفها دارد چشمان مادر ؛ گویی زیرنویس فارسی دارد ! دستانش را نوازش می کنم ؛ داستانی دارد دستانش … ********************************* تنت قدمگاه آغاز بودنم شد ! آغوشت بهشت من است “مادر” پ.ن:احساس می کنم هیچ کاری در برابرش قابل بیان نیست.انشالله فردا و فرداهااا بتونم... RE: قدردانی از فرشتگان - habib tousi - 04-06-2013 08:41 AM زنگ زدم خبرشو گرفتم.البته یه زحمتم بهش دادم ![]() ![]() RE: قدردانی از فرشتگان - yu3f - 04-06-2013 09:01 AM چند وقتی هست ک کمی آزرده دل شده اند. انشاالله توفیق توبه مهیا شود... شروع، از امروز... |