xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: طوفان فکری (/forumdisplay.php?fid=65) +---- موضوع: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx (/showthread.php?tid=424) |
RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - jahanagahi - 07-16-2011 12:57 PM کتاب تجسم خلاق نویسنده : شاکتی گواین مترجم : گیتی خوشدل حتما این کتاب را تهیه فرمائید. RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - کامیار کاظمی - 07-17-2011 06:22 PM برای جلسه سوم حضوری که تایپیک آن ایجاد میشود یکی از سرفصل های جلسه یک "طوفان فکری" حضوریست تا به آنلاین آن هم برسیم! RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - 3ObHaN - 07-18-2011 10:02 AM سلام من همین الان رسیدم ! خوب هستید ؟ سعادتی بود که تولد اقا امام زمان مشهد و در کنار ارامگاه نورانی امام هشتم باشیم . دعا کردم هممون نه تنها در بحث مالی بلکه در کل قسمت های زندگی ثروتمند باشیم ! الان نیم ساعته که رسیدم ! ------------ بچه ها در مورد طوفان فکری یه نکته ای رو بد متوجه شدید . طوفان فکری همفکری اعضا است . یعنی چی ؟ می ایم ایده هامون رو روهم میزاریم تا یه مشکلی رو حل کنیم و یا یک چیز رو بهتر کنیم . به طور مثال ، من میخوام کارخونه لوازم ارایشی بزنم ، میام مطرح میکنم و نظرات مختلف رو از احداث کارخونه تا فروش محصولات رو جمع میکنیم که در بین اونها نظراتی هست که مثلا میتونه فروش منو 5 برابر کنه . اشتباهی که من کردم ، مطرح کردن موضوع دیوار فکری برای اولین بحث طوفان فکری بود ! من این مبحث رو مطرح کردم تا بچه ها بیان و نظراتشون و تجربیاتشون و ایده هاشون رو در مورد از بین بردن دیوار فکری بگن ! هدف من نابودی دیوارهای ذهنی شما نبود بلکه جمع ایده ها بود تا همه بتونن هر نوع دیوار ذهنی رو با بهترین و ساده ترین روش بشناسیم و نابود کنیم !!!!!؟ !! استاد کاظمی ، جلسه حضوری میخواین بذارید ؟ ![]() RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - faramarz - 07-18-2011 01:17 PM زمان و مكان جلسه رو لطفا اطلاع دهيد. RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - mostafa ghobadi - 07-18-2011 03:08 PM خواهشا بنده را هم در گروه قرار بدهید من هم چند ایده دارم که میخواهم مطرح کنم RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - jahanagahi - 07-18-2011 05:23 PM (07-13-2011 02:15 PM)pasdarita نوشته شده توسط: اقا سبحان من هم آماده ام عضو گروه بشم . ممنونم محسن جان خیلی خوش آمدی. RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - 3ObHaN - 07-18-2011 07:07 PM محسن جان خوش اومدید . RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - کامیار کاظمی - 07-18-2011 11:33 PM دوستان هر کسی که تمایل دارد خود را برای جلسه سوم حضوری در تهران آماده کند و زمان دقیق را اعلام میکنم! RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - jahanagahi - 07-18-2011 11:47 PM (07-18-2011 11:33 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: دوستان هر کسی که تمایل دارد خود را برای جلسه سوم حضوری در تهران آماده کند و زمان دقیق را اعلام میکنم! پیشنهادی برای گردهمائی داده بودم (در تایپیک 1000تومان=2000تومان) لطفا نظر خود را اعلام فرمائید. در گردهمائیهای 2 ساعته نمیتوان نتیجه گرفت. RE: xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx - madar - 07-19-2011 12:05 PM اگر دوباره دخترم بازی درنیاره به امید خدا بنده حاضرم |