سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: (/showthread.php?tid=2784)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - mohammadshamosi - 06-16-2012 05:55 PM

سلام
ممنون میشم رو دوره های آموزش زبان های برنامه نویسی وب هم فکر کنید
html+css
php
asp
wp
ajax
ممنون

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - ناظم ارشد - 06-16-2012 07:04 PM

تذکر: اين تاپيك براي پيشنهاد تشكيل كلاس هاي انجمن است! تبلیغ کلاس های موسسات دیگر را قرار ندهید.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - P@RSA - 06-16-2012 07:44 PM

سلام
دوره آموزشي نويسندگي در ورد پرس مي تونه خوب باشه با توجه به اينكه ميشه بعد از يادگيري با كمك آقاي alicpu جهت نويسندگي در محيط نت شروع به كار كرد.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - zohor - 06-16-2012 09:10 PM

سلام
واقعاماشاالله به شماها.امیدوارم همتون موفق باشید

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - m_grate29 - 06-17-2012 09:58 AM

منم خواستید آموزش واردات نحوه ی سفارش چگونگی خرید و....
قوانین .... رو آموزش میدم

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - مهتاب - 06-17-2012 10:34 AM

محمد رضا جان لطفا جزئیات دوره رو برای من پیغام خصوصی کنید تا در این مورد برگزاری کلاس با هم هماهنگ کنیم.

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - arvin-leo - 10-13-2012 12:13 AM

سلام
به به چه انجمن خوبی.امیدوارم فعال باشه
من میخوام در مورد بورس بدونم اگه میشه

RE: شما هم دوره های آموزشی مورد نیاز خود را به اطلاع ما برسانید: - jahanagahi - 10-13-2012 12:32 AM

(10-13-2012 12:13 AM)arvin-leo نوشته شده توسط:  سلام
به به چه انجمن خوبی.امیدوارم فعال باشه
من میخوام در مورد بورس بدونم اگه میشه
درمورد بورس لطفا با ادمین عزیز سایت (مهندس کامیار کاظمی )هماهنگی فرمائیدو سپس از لینک زیر بازدیدکنید.موفقتر باشی.

http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=45