سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب (/showthread.php?tid=1812)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - مهدی گل محمدی - 02-04-2012 01:05 AM

در ادامه سخنان آبجی مریم.برعکس اون چیزی که ما پیش بینی کرده بودیم از نظر سفارش گرفتن،سفارشات ما تا به امروز اندازه دو هفته پیش بینی مون بود.
یعنی ما کار دو هفته مون رو طبق برنامه ریزی تو همین چند روز گرفتیم.

آدم باید خودش بخواد.تحقیق کنه.مطمئنا سرمایه هم خودش(به لطف خدا)جور میشه.

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - Alireza_Kh - 02-04-2012 01:05 AM

ترس هم عوامل مختلفی داره
میتونه از عدم دانش و تجربه مدیریتی باشه, نداشتن طرح توجیهی, نداشتن سرمایه و ... باشه.

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - MARYAR - 02-04-2012 01:09 AM

بغير از ترس عامل مهم ديگر كه در مردم ما بيشتر صدق مي كنه نداشتن تلاش و هدف معين، از اين شاخه به آن شاخه پريدن، و ديگه اينكه به جاي اينكه دنبال ايده خودشون باشن نگاه مي كنن ببينن آدمه كه قبلا موفق شده به كدوم سمت مي ره اونها هم يه كپي بزنن.

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - Alireza_Kh - 02-04-2012 01:09 AM

دانش و تجربه مدیریتی خود را میتوان از طریق تحصیل، ارتباط با کارشناسان و خواندن کتاب و ... انجام داد. اگر شما کم تجربه باشید، احتمال اینکه بتوانید از تسهیلات و وامهای بانکی استفاده کنید کمتر خواهد بود. یک ایده ی ناب می تواند سرمایه گذاران را ترغیب کند.

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - azim - 02-04-2012 01:12 AM

میس مریم :

این نظرتون رو قبول ندارم ، زندگی بزرگترین کارآفرین های ایران چطوری بوده پس ؟ بابک بختیاری یک محصول جدید عرضه کرد ، واقعا چه کسی نیاز داشت بستنی رو به اون شکل بخوره ؟ یا مگه 30 سال پیش مردم ما سس مایونز میخوردن ؟

شما زندگی اکثر کارآفرین هارو که بخونی اینجوری بوده .

بعدشم گذشت اون زمانی که ایران جهان سوم بود !!!!!!!!!

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - مهدی گل محمدی - 02-04-2012 01:12 AM

اگر ایده نابی به ذهنتون میرسه.سریعا به این فکر کنید که الان با این امکاناتی که دارید چیکار میتونید بکنید؟
من اولا میشستم به یه ایدم فکر میکردم.میگفتم باید یه مغازه داشته باشم به چه بزرگی.یه اتاق باید داخلش طراحی بشه مخصوص مشتری.که در عین آرامش بتونم باهاش مذاکره کنم.بعد میدیدم رویام عالی ولی چون پولشو ندارم نمی تونم.پس بیخالش میشدم.همینطوری روز به روز میدیدم هیچکاری از دست بر نمیاد.ولی یه روز نشستم به این فکر کردم که بزرگان صنعت های مختلف یه روزی از جاهای کوچیک شروع کردن و الان............ بعد استیو جابز رو الگوی خودم قرار دادم و گفتم که دیگه وقت دست دست کردن نیست باید شروع کنم.خدارو شکر تمام خستگی این چندماه تو این چند روز از تنم رفت.

مشکل من فقط یه چیز بود.میخواستم از پله اول بپرم رو پله نهم.

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - Alireza_Kh - 02-04-2012 01:14 AM

و اما طرح توجیهی و هزینه های پیش بینی شده که وقتی در حال تهیه طرح خود هستید، از هرگونه تحقیقاتی کوتاهی نکنید.
طرح برای پیشگیری از برشکستگی حتی پس از رسیدن به سود، ضروری است. به سرمایه گذاران بالقوه نشان دهید که میتوانید هزینه ها را کنترل کرده و همچنین میتوانید تصمیم بگیرید که چه هزینه هایی ضروری هستند.

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - azim - 02-04-2012 01:17 AM

مستر مهدی :

خیلی حرفت قشنگه.

واقعا این یکی از بزرگترین معضلات نسل ماست . فکر میکنیم برای شروع یک کاری باید زمینو آسمون در اختیارمون باشه تا توش موفق بشیم.

بعد از برنامه ریزی به نظرم این مهمترین اصله ، که نخوای از پله اول بپری رو پله دهم !

آخه اگر برنامه ریزی نداشته باشی تو همین کار کوچیکم ضربه میخوری

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - MARYAR - 02-04-2012 01:18 AM

آقا عظيم ايده بختياري ساختن يك نياز جديد نبود بلكه اضافه كردن يك ارزش افزوده ويژه به بستني بود
ساختن يك نياز جديد تعريف يك حس يا يك نياز به صورت كاملا جديد و ارضاي اون ايده به وسيله يك ايده نو هست
مثل همون سس مايونز
در مردم نياز به يك افزودني و چاشني براي سالاد ايجاد شد و بعد اين نياز به وسيله سس رفع شد

RE: جلسه بیست وششم آنلاين- 14 بهمن ساعت 10 شب - Alireza_Kh - 02-04-2012 01:20 AM

حرفای آقا مهدی خیلی جالبن, اما معتقدم تا خود آدم به این نتیجه نرسه نصیحت کردن اون کاری است بیهوده, خود من وقتی یه ایده میاد تو ذهنم بعد از چند روز فکر کردن در مورد اون بی خیالش میشم, چرا چون اول به خودم باور ندارم وگرنه اگر صددرصد من به اون ایده باور داشتم هیچ وقت به این آسونی بی خیالش نمیشم.