جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: خرید سکه و طلا (/forumdisplay.php?fid=16) +--- موضوع: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه (/showthread.php?tid=167) |
RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - hoseyn007 - 04-19-2011 02:38 PM مدیریت عزیز در بخش ویزه جلسه خرید و فروش عالی بود بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون! به سود بیش از سیصد هزار تومن در روز رسیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - کامیار کاظمی - 04-19-2011 02:42 PM خواهش میکنم. ریسک پذیری شما بالا بود.البته در VIP از مشاور مالی انجمن باید تشکر کنید. دوستان همه بحث ها و تحلیل ها توسط مشاور مالی انجمن در آدرس : http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=41 عضویت در VIP: http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=176 RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - ziba - 04-19-2011 02:52 PM پیش بینی خوبی بود یعنی عالی بود.مرسی. RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - hoseyn007 - 04-20-2011 08:02 AM رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با اشاره به نایاب شدن انواع سکه در بازار، قیمت سکهها را حبابی قلمداد کرد و گفت: سکههایی که در بانک کارگشایی حراج میشود، وارد بازار نشده است، زیرا مردم عادی سکههای حراج شده را خریداری میکنند. به گزارش مهر، محمد کشتی آرای افزود: به هیچ وجه نمیتوان وضعیت بازار سکه را حتی برای یک ساعت دیگر پیشبینی کرد. RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - ziba - 04-20-2011 10:05 PM مرسی مرسی مرسی.من یک تشکر بزرگ به ادمین بدهکارم اگه به توصیه شما گوش نمیکردم الان به خاک سیاه مینشستم! یروز به توصیه شما فروختم .عالییییییییییییییییییییییییییی بود!عالی! RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - sara - 04-21-2011 10:27 AM من متاسفم که به مشاورت گوش نکردم.اگه همون ظهر سه شنبه که گفتید فروخته بودم الان ده تا ربع رو دستم نمونه بد.حالا چه کنم؟ RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - کامیار کاظمی - 04-21-2011 10:36 AM خوشحالم که پیش بینی هام جواب درست داد و ممنون از ziba بخاطر اظهار لطفشون. سارا خانم شما هم باید به نتیجه جلسه VIP تو جه میکردید.اما الان هم مشکلی نیست در جلسه بعدی VIP میگویم دوستانی که سکه دارند و دچار افت قیمت شده اند چه کنند! RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - کامیار کاظمی - 04-21-2011 10:39 AM متاسفانه اگر دولت از همان ابتدا قیمت ها را واقعی و نه بصورت حراج اعلام میکرد دچار این التهاب نمیشدیم.اما بنظرم جمع آوری نقدینگی مردم بعد از خروج سپرده ها توسط مردم از بانک ها دلیل عمده این کم لطفی دولت و بانک مرکزی بوده است. و در آینده نزدیک تاثیر حذف چهار صفر!از پول نیز دلیلی بر علت ها خواهد بود.البته تحلیل من از این سه هفته بحرانی بسیار تاسف بر انگیز است! RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - amirathar - 05-10-2011 12:33 PM با سلام من نیز 3 سکه ربع خریده ام RE: جلسه رایگان آنلاین برای مشاوره خرید سکه - کامیار کاظمی - 05-10-2011 10:50 PM (05-10-2011 12:33 PM)amirathar نوشته شده توسط: با سلام من نیز 3 سکه ربع خریده ام سلام.سکه در ماه های آتی رشد خوبی خواهد داشت.هم اکنون نیز رشد آن برای کسانی که می توانند سرمایه خود را برای مدتی بخوابانند مناسب است. |