سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي (/showthread.php?tid=1367)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - pesar368 - 12-23-2011 10:22 PM

خیلی عالی بود . استفاده کردیم . از همه دست اندرکاران برنامه تشکر می کنم . فقط یکم وقت اش رو بیشتر کنید . ممنون
Big Grin

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - pulaki - 12-23-2011 10:39 PM

خوب شدمن نيومدم چون اگه ريخت و قيافه نخراشيده و نتراشيده منو ميديدين همتون وحشت ميكردين! شوخي كردم يه كم بخنديم دلمون واشه من كه هميشه خنده از لبام دور نميشه دوستام بهم ميگن رضاي هميشه خندان!

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - mohamad javad - 12-24-2011 02:13 AM

سلام و عذرخواهی که نتونستم عکسا رو آپلود کنم. دوستان یه مقدار به خاطره بعد مسافت اذیت شدیم ( البته بیشترش به خاطره این بود که تو ترافیکه تهران گیر کردیم)
بعدشم که رسیدیم اراک فرصت استراحت نداشتیم و باید می رفتیم سر کار. خلاصه شرمنده و حتما تا شنبه بعد از ظهر عکسارو آپلود می کنم. دوستان هم من هم آقای نعمتی (همکارم) به شدت راضی و با انرژی مضاعف برای ادامه کار برگشتیم و با دیدن روحیه بالای اعضا (مخصوصا استاد قربانیان عزیز) تمام وقت تا مقصد به بررسی و تحلیل گفته های عزیزان گذشت. حتما وقتی خواستم عکسارو آپلود کنم یه خلاصه ای هم از وضعیت نمایشگاه دوستان می دم. موفق و پیروز باشید . به امید دیدار مجدد

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - jahanagahi - 12-24-2011 01:40 PM

آقا محمد جواد عزیز ممنونم. ادمین عزیز و دوست داشتنی و همه عزیزان شرکت کننده از بودن شما و دوست گرامیتان در بین خود , خوشحال شده بودند.موفقتر باشی.

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - mhe - 12-24-2011 02:47 PM

واي اگه من ميومدم چقدر عكستون خوشكل در ميومد حيف كه راهم دور بود.

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - mohamad javad - 12-25-2011 01:17 AM

دوستان عزیز اینم عکس های نمایشگاه :
البته فرصت نکردم اندازه عکسارو درست کنم

[تصویر: DSC01183.jpg]
[تصویر: DSC01192.jpg]
[تصویر: DSC01193.jpg]
[تصویر: DSC01197.jpg]
[تصویر: DSC01198.jpg]
[تصویر: DSC01200.jpg]
[تصویر: DSC01203.jpg]
[تصویر: DSC01204.jpg]

(با اجازه اندازه ها برای استفاده راحت تر، درست شد.مدیریت)

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - jahanagahi - 12-25-2011 01:27 AM

خیلی ممنون.
در یک عکس مانده به آخر من لبامو چه غنچه کرده ام.SmileSmileSmile

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - مهدی گل محمدی - 12-25-2011 01:38 AM

ما هر دفعه که میریم نمایشگاه شرمنده آقا هوشنگ میشیم.همیشه آقا هوشنگ غذا هارو حساب میکنه.
جاداره همینجا از این مرد بزرگ به خاطر همه یزحمت هایی که برای ما کشیدن تشکر کنم.

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - shahram......32 - 12-25-2011 11:19 AM

مرسي محمد جواد جان لطف كردين
اقاي قربانيان هميشه لطف دارن و از بودن در ججمع بچه ها حسابي لذت ميبرن ما هم كه حسابي دوسشون داريم

RE: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي - mosafere55 - 12-25-2011 12:21 PM

ای بابا دیگه اینقدر دل اونایی که نبودن رو کباب نکنین !!!!