کار تبلیغاتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: کار تبلیغاتی (/showthread.php?tid=13086) |
RE: کار تبلیغاتی - amirmashhadi - 03-27-2016 07:04 PM (03-27-2016 09:44 AM)sorin نوشته شده توسط: بنده فکر کردم پورسانتی نمیگریند و حقوق ثابت دارند عذر خواهی میکنم اینایی که شما میگی ما همه شو انجام دادیم فقط شما یکروز وقت اگه داشتی بیا دفتر ما ببین چند نمونه کاتالوگ نمونه گذاشتیم از هدیه تبلیغاتی جنس کارت و.... همش هست عزیز من میگم مشتری نداشتم منظورم اینه مشتری خوب نداشتم بنده به عنوان شرکت ثبت کردم مالیات سالیانه حق بیمه کسایی که کار میکنن اینا همه به صورت قانونی باید پرداخت بشه! یعنی یچی حدود 17 میلیون درسال :| بعد شما خودت حساب کن کارت ویزیت زدن برای یه شرکت افت نداره (البته ما یه چنتاییم زدیم) بنده دنبال کارای بزگ خوبم که گیرا نیست متاسفانه مثل بیلیبورد بین جاده ای مترو نشریه برای دانشگاها غرفه سازی ووووو که مشترری اصلا پیدا بشون نیست هم یکم تیم اجرایی بعضی از قسمتاش مشکل داره هم بازار کار من از شنا دوستان خواهش میکنم برای کارای خوب یه نظر بدید راهنمایی کنید / کاری که سودش میلیونی باشه نه 10 هزار تومان :| شما طرح باران رو ببین ایران نوین رو ببین :| منظورم از شرکت اینا هستن RE: کار تبلیغاتی - sorin - 03-27-2016 08:21 PM به نظر من شما تو کارتون کمال گرایی دارین همونطور که میگین دنبال کارهای بزرگ هستم .....کمال گرایی افت کاره درسته زدن کارت ویزیت افت داره اما با هین کاراس که شما معروف میشه به نظر من رو افکارتون تجدید نظر کنین جسارت نکرده باشم ما کوچیک تر از اونیم به شما پند بدیم RE: کار تبلیغاتی - sorin - 03-27-2016 08:25 PM .......... |