سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86)
+--- موضوع: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 (/showthread.php?tid=12976)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - saeedhashemi1371 - 03-08-2015 06:13 PM

آقای راد اگر امکانش هست اسم وش ماره نماینده مشهد رو برام پیامک کنین
من میخام برای خودمون و فامیل بخرم ولی تو هیچ مغازه ای تو مشهد ندیدم(البته جاهایی که برای خرید رفتم و هنوز نمایشگاه رو نرفتم)

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - rad86 - 03-08-2015 06:26 PM

شماره نمایندگی مشهد:
09124543996 عظیم ربیع زاده

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - jahanagahi - 03-08-2015 07:30 PM

امروز رفتم دفتر شرکت و ملاقاتی داشتم با عزیزانم جناب مهندس کاظمی عزیزم و خانم استاد MARYAR معاونت محترم زحمت کش انجمن و منبع پخش انرژی مثبت انجمن , خانم صدفی عزیز .
جای همه شما خالی , نهار در خدمتشان بودم. صحنه های بسیار جالبی دیدم . نمونه کارهای توزیع شده توسط عزیزان انجمن. بوی حرکت کارآفرینی در فضای معطر دفتر پخش شده بود. فقط از خوشحالی لبخند می زدم. هدف مهندس , ادمین دوست داشتنی انجمن داره بسرعت گسترش پیدا میکنه. صورت سفارشات را دیدم. عزیزانی که اهدافشان را می دانستم به تعداد زیاد درخواست داشتند. وقتی درصدهای پخش دفتر را دیدم واقعا تعجب کردم که با چنین هزینه دفتر چطور صرف میکند ولی جناب مهندس کاظمی فرمودند نظر من فقط کارافرینی است و برنامه ای که دارم اینست که این فعالیتها را در بخشهای مختلف گسترش دهم.
ایمان دارم که چنین انجمنی با چنین هدفی در مدت کوتاهی چنان محبوب میشود که در رسانه از آن صحبت خواهد شد.
آرزوی توفیق برای تمام عزیزانی که در این پروژه همکاری دارند , را از خداوند متعال خواستارم.

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - azim - 03-09-2015 03:35 PM

عرض سلام خدمت همه دوستان مخصوصا مشهدی ها.
خدا رو شکر بالاخره جنسای مشهد هم امروز رسید و هرکدوم از دوستانی که شک داشتند و فکر می کردند من دارم میپیچونم میتونن از فردا صب تشریف بیارن و نمونه جنس رو ببینن.
متاسفانه تمام مشکلات هم تقصیر شرکت چاپار بود که 5 روز طول کشید تحویل جنس!!
و به قول یکی از دوستان که میخواستند 2000 عدد از برچسب ها رو سفارش بدن اگر با گاری فرستاده بودیم زودتر میرسید!!!
حالا از همه دوستان مخصوصا سرکار خانم آلما که به شدت دنبال جنس بودن درخواست میکنم در صورت تمایل با بنده تماس بگیرن.
تلفن تماس : 09124543996

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - 3ObHaN - 03-09-2015 03:57 PM

(03-09-2015 03:35 PM)azim نوشته شده توسط:  عرض سلام خدمت همه دوستان مخصوصا مشهدی ها.
خدا رو شکر بالاخره جنسای مشهد هم امروز رسید و هرکدوم از دوستانی که شک داشتند و فکر می کردند من دارم میپیچونم میتونن از فردا صب تشریف بیارن و نمونه جنس رو ببینن.
متاسفانه تمام مشکلات هم تقصیر شرکت چاپار بود که 5 روز طول کشید تحویل جنس!!
و به قول یکی از دوستان که میخواستند 2000 عدد از برچسب ها رو سفارش بدن اگر با گاری فرستاده بودیم زودتر میرسید!!!
حالا از همه دوستان مخصوصا سرکار خانم آلما که به شدت دنبال جنس بودن درخواست میکنم در صورت تمایل با بنده تماس بگیرن.
تلفن تماس : 09124543996

عظیم جان ، واقعا یک خانواده رو از نگرانی در اوردین ، خدا خیرتون بده <3

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - seyed mehdi hashemi tayeb - 03-09-2015 05:04 PM

اون جنس خاص که گفته بودین چی شد؟

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - pari 1 - 03-09-2015 08:48 PM

سلام

برای شیراز اگر نمایندگی دارید لطف کنید شمارشو برای من بزارید . ممنونم

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - rad86 - 03-09-2015 09:26 PM

(03-09-2015 08:48 PM)pari 1 نوشته شده توسط:  سلام

برای شیراز اگر نمایندگی دارید لطف کنید شمارشو برای من بزارید . ممنونم

سلام
09172795262
جوادی

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - rad86 - 03-09-2015 09:43 PM

(03-08-2015 07:30 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  امروز رفتم دفتر شرکت و ملاقاتی داشتم با عزیزانم جناب مهندس کاظمی عزیزم و خانم استاد MARYAR معاونت محترم زحمت کش انجمن و منبع پخش انرژی مثبت انجمن , خانم صدفی عزیز .
جای همه شما خالی , نهار در خدمتشان بودم. صحنه های بسیار جالبی دیدم . نمونه کارهای توزیع شده توسط عزیزان انجمن. بوی حرکت کارآفرینی در فضای معطر دفتر پخش شده بود. فقط از خوشحالی لبخند می زدم. هدف مهندس , ادمین دوست داشتنی انجمن داره بسرعت گسترش پیدا میکنه. صورت سفارشات را دیدم. عزیزانی که اهدافشان را می دانستم به تعداد زیاد درخواست داشتند. وقتی درصدهای پخش دفتر را دیدم واقعا تعجب کردم که با چنین هزینه دفتر چطور صرف میکند ولی جناب مهندس کاظمی فرمودند نظر من فقط کارافرینی است و برنامه ای که دارم اینست که این فعالیتها را در بخشهای مختلف گسترش دهم.
ایمان دارم که چنین انجمنی با چنین هدفی در مدت کوتاهی چنان محبوب میشود که در رسانه از آن صحبت خواهد شد.
آرزوی توفیق برای تمام عزیزانی که در این پروژه همکاری دارند , را از خداوند متعال خواستارم.

جناب قربانیان عزیز متاسفانه کم سعادت بودم و نشد بیام دفتر و حضوری زیارتتون کنم

خیلی خوشحالم که در انجمن این حرکت کارآفرینی شروع شده و زیر سایه بزرگوارانی همچون شما و با استفاده از تجارب شما و یاری خداوند انشا... روزبروز گسترده تر خواهد شد.

من هم ایمان دارم که انجمن با مدیریت مدبرانه اقای کاظمی و پشتیبانی اعضا ، بنیانگذار حرکت نوینی در کارآفرینی انلاین خواهد شد

RE: فروش ویژه محصولات عید(برچسب تخم مرغ - شمع طرح چای - بالن آرزوها و ...) 1394 - rad86 - 03-09-2015 10:08 PM

جهت اطلاع از لیست و قیمت محصولات خاص و جدید لطفا کسانی که نمایندگی محصولات این تاپیک را دارند و یا تاکنون بیش از 750000 تومن از محصولات این تاپیک خرید داشته اند بهم پخ ارسال کنند

جهت سودآری بیشتر افرادی که با محصولات بنده فعالیت میکنند ، هرچند روز یک محصول جدید و خاص براشون آماده فروش کرده ام که در پخ برایشان ارسال میشود

برای نمایدگان طرح فروش فصلی با سود بسیار ویژه و رتبه بندی در دست کار هست که بزودی برایشان اعلام میگردد