ایده در مورد دفتر فروش - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: ایده در مورد دفتر فروش (/showthread.php?tid=12241) |
RE: ایده در مورد دفتر فروش - یک همراه سبز - 10-27-2014 03:27 PM اگه بازاریاب گزینه دوم یعنی حقوق ثابت رو انتخاب کرد برای اینکه شما ضرر نکنی باید حداقل سقف فروش رو در ماه یا روز داشته باشه که شما تعیین میکنید بالای اون سقف فروش رو شما پورسانت میدی که 6 درصد هست! و اگه بخواین پاداش هم بدین که به گفته خودتون به ازای هر 1م فروش 50تومن پاداش میدین حالا دیگه حداقل سقف رو طوری تعیین کنید ک ضرر نکنید! اینطوری دیگه نگران این نیستید که فرد مسئولیت خودشو انجام نده RE: ایده در مورد دفتر فروش - pakhshe_ava - 10-27-2014 04:20 PM اینظوری خوبه ؟ حداقل فروش در ماه 2 تومن به ازای فروش روزانه 6 درصد پورسانت هر 2 تومن بجز حقوق و پورساانت 50 تومن هم هدیه RE: ایده در مورد دفتر فروش - یک همراه سبز - 10-28-2014 11:05 AM یعنی به ازای فروش 2میلیون ماهانه میخوای چقد بهشون بدی؟ RE: ایده در مورد دفتر فروش - pakhshe_ava - 10-28-2014 03:05 PM اصلا موندم چی کنم ؟ ببینید یه راهنمایی منو بکن : سودی که میکشم روی اجناس حداقل 45% حداکثر 60% هستش حالا راهنماییم کن من چطوری به ویزیتور برسم و شرایط براش بزارم که قبول کنه و خوشش بیاد ؟ بنده به این مساله کامل اعتقاد دارم که درآمئ خوب باعث میشه که طرف کارشو دوست داشته باشه و با عشق اون کارو انجام بده من هم میخوام یه سود یا درصد یا حالا هرچی که فکرشو میکنی به بازاریاب یا حالا فروشنده خودم بدم که واقعا خوشش بیاد با جون این کارو انجام بده به نظر شما با این اوصاف و ذکر کردن سود جنسهام بهترین پورسانت یا حقوق یا حالا قوانین چیه ؟ واقعا تو این مساله با خانومم توش موندم نمیدونم چی کنم اصلا ممنون میشم واقعا واسم مهمه چون دیگه شنبه راه میندازم دفتر و روز اول کاریشه حداقل یکی اومد بهش شرایط رو گفتم به خودش بگه بهتر از این نمیشه عالیه ! دوستان کمک کنید RE: ایده در مورد دفتر فروش - یک همراه سبز - 10-28-2014 03:47 PM پیشنهادات من: 1-تسویه ماهیانه(نه روزانه و هفتگی) چرا؟ الف-چون بازاریابی ک تسویه روزانه و هفتگی داشته باشه ممکنه وسط کار مثلا بعد دو روز کار کردن بگه نمیام و دوباره روز نو روزی از نو (یعنی باید دوباره وقتت رو بزاری برای جذب نیرو ب-اگه تسویه روزانه و هفتگی باشه چون سهم بازاریاب ناچیز به چشم میاد رغبت و انگیزه ای برای وی ایجاد نمیکنه ولی اگه ماهیانه بهش بدی خوب تا حدودی قابل قبولتره 2-تو ماه اول سعی کن اگه مثلا 5تا بازاریاب کلا احتیاج داری 10تا نیرو بگیر چون بعد از یک ماه باید گلچین کنی!یعنی بهشون بگو ماه اول کار کنید اگه دو طرف راضی بودیم قرارداد یا هرچی رو تمدید میکنیم 3-مسئله بعدی درصد بازاریاب باید بصورتی باشه که حداقل از اداره کار کمتر نباشه حالا پورسانت هست بیمه هست پاداش هست هزینه ایاب و ذهاب هست! همونطور که قبلا گفتی یه حق انتخاب برای بازاریاب بگذار حقوق ثابت+پورسانت(750تومن به ازای فروش ماهیانه 5میلیون تومن و بالای 5میلیون تومن پورسانت 10درصد+100هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در صورت فروش ماهیانه 5 میلیون پورسانت به تنهایی(10درصد ک سقف فروش نداره یعنی هرچقدر فروخت شما پورسانت 10درصد بهش میدی اما میتونی اگه سقف فروشش ماهیانه 5م تومن بود 5تا 10 درصد اضافه پورسانت بدی +100تومن هزینه ایاب و ذهاب 4-برای ضمانت هم مبلغ رو تا 5میلیون افزایش بده سفته یا چک یا ضامن کارمند یا کسبه معتبر RE: ایده در مورد دفتر فروش - یک همراه سبز - 10-28-2014 03:49 PM سودها رو محاسبه کنید ببینید چطوره ؟من بر اساس حداقل سود شما 45درصد که گفتین محاسبه کردم!که شما نهایت 15درصدشو به بازاریاب میدین مابقی هم هزینه ها و درامد خودتون RE: ایده در مورد دفتر فروش - یک همراه سبز - 10-28-2014 03:51 PM چون بازاریابی ک احساس کنه کمتر از یک میلیون تومن براش میفته انگیزه ای برای کار پیدا نمیکنه! RE: ایده در مورد دفتر فروش - pakhshe_ava - 10-28-2014 03:56 PM مرسی که حساب کتاب کردی دوسته من یه سوال : حقوق ثابت+پورسانت(750تومن به ازای فروش ماهیانه 5میلیون تومن و بالای 5میلیون تومن پورسانت 10درصد+100هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در صورت فروش ماهیانه 5 میلیون متوجه نشدم هنگ کردم توش . بیشتر این خط توضیح میدی ؟ مرسی ازت RE: ایده در مورد دفتر فروش - pakhshe_ava - 10-28-2014 04:06 PM این به نظرت چطوره ؟ پورسانت 10 درصد + سقف 5 میلیون فروش 10% از 5 میلیون تومن هدیه خوبه ؟ یعنی از کل فروش ماهیانه هر چی شد 10% مال اون و اگر هم ماه از 5 میلیون فروش داشته باشه 10% هدیه میدم بهش . یعنی بع عبارتی هر 5 میلیون فروش میشه 500 تومن پورسانت 500 تومن هم هدیه میشه 1 تومن خوبه به نظرت آقای رضوانی بعدش با این اوصاف اگر مثلا 7 میلیون فروش کرد اون 2 میلیون اضافه چی میشه قضیش ؟ RE: ایده در مورد دفتر فروش - یک همراه سبز - 10-28-2014 04:09 PM گزینه حقوق ثابت+پورسانت یعنی اگه بازاریاب شما جمع فاکتورهای فروش یک ماهش 5میلیون شد شما 750هزار تومن حقوق ثابت بهش میدی(این 750هزار تومن 15درصد کل فروش هست اگه فروشش بالای 5میلیون شد مثلا 5،800،000شد شما 750ثابت بهش میدی و اون 800هزار رو 10درصدشو محاسبه میکنی ک میشه80هزار تومن و بهش میدی و بخاطر اینکه فروشش به 5میلیون رسیده 100تومن هم تحت عنوان هزینه ایاب و ذهاب بهش میدی طرحهای ایاب و ذهاب اینا ی طرح تشویقی هست در واقع حالا اگه طرف زیر 5میلیون فروش داشت که با همون پورسانت 10درصد و بدون هزینه ایاب و ذهاب براش محاسبه میکنی! |