عید دیدنی مجازی میلیاردرها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: عید دیدنی مجازی میلیاردرها (/showthread.php?tid=11029) |
RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - jahanagahi - 03-28-2014 11:38 PM (03-28-2014 10:16 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط: عمو هوشنگ جای شمام خالی بود ممنونم مهیار جان. حتما . انشالله ویلا ی شما . RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - kiarash64 - 03-29-2014 01:53 PM سلام به همه عزیزان، سالی سرشار از سلامتی و سر ریز از موفقیت رو برای همه آرزو دارم. RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - ahmad rezaee - 03-29-2014 03:48 PM سلام و صد سلام به همه دوستان - بزرگان و عزیزان انجمن خصوصاً اونایی که خاطره های بد و ناراحتی ها و کدورت هاشون رو اون ور سال جا گذاشتند و با سینه ای گشاده و انرژی های بیکران و اهداف قدرتمندتر به سال جدید کوچ کردند . سال جدید رو گرچه کمی دیر اما به همه تبریک می گم و امیدوارم که همگی در این سال جدید با توکل بخدا و در سایه تلاش هدفمند به اوج آمال و اهداف تون دست پیدا کنید . امسال اولین سالی بود که نتوانستم شروع سال رو کنار خانواده باشم و بعلت اینکه می خواستیم در سال قبل به قول و وعده هایمان عمل کرده باشیم تا آخرین ثانیه ها مشغول تکمیل و تحویل پروژه های کاری بودیم که امیدوارم در سال جدید به اهداف بسیار مهم که ایجاد سیستم های کاری بدون نیاز به حضور ما باشد دستت پیدا کنیم . دوستان می دونم دیر اومدیم و اکثر آجیل ها تموم شده و شیرینی ها رو یکی یکی برداشتند ، اما شیرینی حضور دوستان شیرینترین شیرینی هاست . سال جدید را تبریک عرض می کنم و با انرژی بیکران ،آماده شنیدن ایده های نو و تلاش های بزرگ ، در خدمت همه دوستان هستم . تبریک تبریک تبریک RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - شاهرخی49 - 03-30-2014 10:15 AM سلامی چو بوی خوش آشنایی سلام به دوستان و عزیزان و اساتید گرامی: عیدخجسته باستانی نوروز بر همگی مبارک انشاا... سالی پربار خوش و پر از موفقیت برایتان آرزومندم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 04-02-2014 09:49 PM ادامه عکس های سفر به شمال ![]() ![]() شهر زیبای تالش و آبشاری که اسمش سخت بود مهیار راهنمایی کن... خخخخ ![]() ![]() ![]() RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 04-02-2014 09:54 PM ![]() ![]() ![]() رشت خانه میرزا کوچک خان جنگلی ![]() RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 04-03-2014 08:14 PM آقای قربانیان عزیز دقیقا باهاتون تماس گرفتیم یک روز هم برای منزل شما برنامه ریزی کردیم ولی متاسفانه شما تلفنتون را پاسخ ندادید. RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - jahanagahi - 04-03-2014 09:24 PM (04-03-2014 08:14 PM)MARYAR نوشته شده توسط: آقای قربانیان عزیز دقیقا باهاتون تماس گرفتیم یک روز هم برای منزل شما برنامه ریزی کردیم ولی متاسفانه شما تلفنتون را پاسخ ندادید. ممنونم. شرمنده ام. شاید تهران نبودم. بیشتر وقتها تلفن را همراه نمی بردم. ولی خوب در عکس هستم. ![]() ![]() ![]() RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - 3ObHaN - 04-03-2014 09:32 PM دایی جووون کلی هم کادو گرفته بودیم براتون ایشالله اردیبهشت ماه میام ، میایم پیشتون ![]() ![]() RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - مهدی 1 - 04-03-2014 11:03 PM این عکس استاد قربانیان یکم مشکوکه ![]() ![]() |