سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ (/showthread.php?tid=10286)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ - مهدی ر - 06-09-2014 09:37 PM

دوس دارم اپیروس داشته باشم

RE: ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ - amirE5Ey - 06-10-2014 12:45 AM

ماشین فعلی من پراید مدل 75
ماشین رویاهام میتسوبیشی لانسر اسپورت بک 2014
البته الانم می تونم بگیرم ولی چون کلا علاقه ای به ماشین ندارم برای همین اقدام نمی کنم. حتی گواهینامه رانندگیمو بزور خانواده گرفتم.
کلا ماشین یه وسیله ایه که زیانش بیشتر از فایدشه.
این پرایدم فکر کنم ماهی 3 4 ساعت رانندگی می کنم. توفکرشم بفروشم یه موتور برقی بگیرم. دو هفته پیش کیش بودم عجب حالی می داد این موتور برقی ها. آدم کیف می کنه.

RE: ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ - هلاله - 08-14-2015 01:55 AM

پراید داریم در اینده نه چندان دورvolvo xc60 رنگ استیل ایشالله

RE: ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ - at59 - 08-15-2015 09:52 AM

ماشين فعلي من پژو روآ
در آينده نه چندان دور بهترين و جديدترين و به روزترين ماشين رو دوست دارم داشته باشم.... چيزي هم كه زنانه باشه و از همه نظر عالي... تا ببينم تا اون روز چي تو بورسه...

RE: ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ - Danial_Javadi - 08-15-2015 01:34 PM

سلام
فعلا که یه موتور دارم، البته خیلی کم ازش استفاده میکنم.
خیلی علاقه دارم به ماشین های رویز رویس و سنتیال
یه ماشین دوکابین مثل هایلوکس هم لازمه!
انشاا... دو سال دیگه اولین خرید ماشین مو انجام میدم.
Big Grin