سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) (/showthread.php?tid=6188)

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-21-2013 04:59 PM

(01-21-2013 04:56 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:  واااای عالی شد
من باید پیش مهدی بخوااااااااااابم؟ Smile خدا به دادمون برسه Smile
من میرم پیش کامیار و آقا هوشنگ Smile

نیا که پشیمون میشی.عجب خرو پفی بکنم من ؟4 تایپیک در موردش بنویسند .25r30wi25r30wi25r30wi

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-21-2013 05:00 PM

آخه مگه میشه آدم نتونه برای خودش و اهدافش فقط 4 روز وقت بذاره؟؟؟؟
من باورم نمی شه
ذهنتون را آزاد کنیدددددددددددد، چشماتون را ببندید و در میان کارها و اهداف روزمرتون خودتون را بزرگ و بزرگ تر ببینید
حالا چشماتون را باز کنید مطمئنم الان دیگه وقت دارید

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-22-2013 12:14 AM

خوب دوستان پرونده نام نویسی این مسافرت هم به پایان رسید فقط مونده دوستان پولشون را کامل کنن،
انشاله سفر بسیار عالی خواهد شد و دوستی ها و رفاقت ها و در نهایت شراکت های بیشتری را به همراه خواهد داشت.
حالا همه چمدون ها را ببندید منتظر 15 بنشینیم.
آقای قربانیان لیست را به همراه مقدار مبالغ ریخته شده و مبلغی که باید بریزند مشخص کنید.

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - azim - 01-22-2013 12:31 AM

(01-21-2013 03:40 PM)m_sh نوشته شده توسط:  هزاران تشکر و سپاس از آقای عظیم که با اینکه عروسی و عقدشون بود و کلی کار ریخته بود سرشون قبول زحمت کردند و رفتند و از نزدیک هتل و محیطش و همچنین اتاق جلسه را دیدند و رزرو را حضوری انجام دادند.
انشاله که خوشبخت و موفق باشند در همه مراحل زندگیشان

خواهش میکنم ، وظیفه بوود.

من برای دوستان هرکاری بتونم انجام میدم10_004

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-22-2013 12:34 AM

از آقا عظیم نهایت تشکر را داریم. واقعا محبت کردید.
احتمالا یکی دونفر دیگر از عزیزان میخواهند در این سفر همراه ما باشند.امکان دارد با مدیر هتل صحبت شود که اگر این عزیزان هم اضافه شوند اطاق برایشان آماده داشته باشد؟ ممنونم.

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - sir-mahyar - 01-22-2013 12:35 AM

دوستان گلم
مثل اینکه خدا مثل همیشه خواست و امام رضا مارو طلبید

منم میام مشهد
12_002

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-22-2013 12:39 AM

آقا عظیم اگر لطف کنید الان من مبلغ بابت هتل آقا مهیار عزیز را می فرستم انشالله بشود ایشان هم با ما باشند. هم اکنون منتظر اوامر شما هستم.

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-22-2013 12:46 AM

آقا عظیم عزیز با توجه یه شور و شوق مهیار عزیز مبلغ 100هزار تومان بابت هتل ایشان هم اکنون ارسال شد.
از زحماتی که متحمل می شوید واقعا سپاسگزارم.

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-22-2013 12:53 AM

(01-21-2013 04:56 PM)yu3f نوشته شده توسط:  دیگه کارم از برنامه ریزی گذشت دارم سعی میکنم جذب کنم ببینم می تونم لااقل ب جلسه برسونم خودمو =)) Yosef.gif

استاد بودنت افتخاری برای ما است.اگر شما باشید خیالم راحته که گم نمی شوم.SmileSmileSmile

RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - ahmad rezaee - 01-22-2013 01:01 AM

خدایا شکرت

با چشمانی خوشحال و قلبی غم آلود از اینکه به علت درگیری پروژه های کاری بیرون شهر طی این مدت نتوانستم تمام و کمال در خدمت انجام امور دوستان باشم و این موهبت نصیب دوست عزیز آقا عظیم شد .

خدا به ایشان خیر و به همگی اعضایی که برات زیارت آقا امام رضا نصیب شده است ، شادی و سرور عنایت کند .

همانطور که خدمت جناب قربانیان عرض کرده ام ، با کاستن از فشار کاری طی چند روز آینده برای تشریف فرمایی دوستان با کمک اعضای مشهد ، برنامه هایی ترتیب خواهیم داد که شیرینی این سفر تا آخر عمر از ذهن ها پاک نشود .

انشاءالله در آنروزها تمام قد در خدمت دوستان خواهم بود ، .

چشم انتظار رسیدن دوستان هستیم