سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) (/showthread.php?tid=6188) |
RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-21-2013 01:29 PM (01-21-2013 01:26 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: سلام باتشکر. وصول شد. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-21-2013 02:15 PM اطلاعیه : پول رزرو هتل ارسال شد. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-21-2013 02:51 PM ما در این هتل با زحمت عزیزان 20درصد تخیف گرفته ایم. پیشنهادی دارم: اگر بلیط قطار گیر نیاوردیم آن عزیز ما در مشهد 2شب و 3 روز را به قیمت واقعی خودش اجاره دهد. آنزمان ما اصل پول عزیزان را با 20 درصد سود برگشت می دهیم. ![]() ![]() زیدی در گوشه دیوار ایستاده بود و یواشکی گفت: جهان آگهی با این مغزی که داری چرا نابغه نشدی؟ ![]() ![]() ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-21-2013 03:20 PM سوئیت های رزرو شده به شرح زیر است: آقا شهراسبی و خانوم صدفی :1سوئیت دو نفره آقا و خانوم بهرامی: 1سوئیت دو نفره من و خانوم قناد: 1 سوئیت دو نفره آقای قربانیان و آقای کاظمی، آقا مهدی و ،آقا محمد: 1 آپارتمان رویال 4تخته آقا پارسا، آقا هادی و آقا رسول: 1 آپارتمان 3 تخته الان دوستون آقا عظیم زحمت کشیدند دارند اتاق های هتل را بازدید می کنن و کلی تعریف کردند و گفتن شبیه عکس هاست دقیقا RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-21-2013 03:23 PM البته اسم های آقایانی که کنار هم نوشتم همینطوری بودااااا دو تا مورد آخر می تونن هر جور دوست دارن با هم جوین بشن ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-21-2013 03:40 PM هزاران تشکر و سپاس از آقای عظیم که با اینکه عروسی و عقدشون بود و کلی کار ریخته بود سرشون قبول زحمت کردند و رفتند و از نزدیک هتل و محیطش و همچنین اتاق جلسه را دیدند و رزرو را حضوری انجام دادند. انشاله که خوشبخت و موفق باشند در همه مراحل زندگیشان RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-21-2013 04:49 PM جای یکی از مدیران پرکار انجمن یعنی آقای مجید (...) مدیر کافه توی لیست مسافران خالیهههههههههههه RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - yu3f - 01-21-2013 04:56 PM دیگه کارم از برنامه ریزی گذشت دارم سعی میکنم جذب کنم ببینم می تونم لااقل ب جلسه برسونم خودمو =)) ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-21-2013 04:56 PM (01-21-2013 04:49 PM)m_sh نوشته شده توسط: جای یکی از مدیران پرکار انجمن یعنی آقای مجید (...) مدیر کافه توی لیست مسافران خالیهههههههههههه روزی فردی کنار دریا نشسته بود و قاشق قاشق شکر می ریخت .زیدی (فردی) از کنارش گذشت و گفت: چکار میکنی؟ آن فرد جواب داد دارم دریا را شیرین میکنم. گفت مگر میشه؟ آن فرد جواب داد : میدونم نمیشه ولی اگر بشه چی میشه. حالا مثال مجید جان است. مگه میشه بیاد؟ اگر بیاد چی میشه؟ ![]() ![]() ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - mohammadshamosi - 01-21-2013 04:56 PM واااای عالی شد من باید پیش مهدی بخوااااااااااابم؟ ![]() ![]() من میرم پیش کامیار و آقا هوشنگ ![]() آقا هوشنگ ، من تا آخر هفته مابقی هزینه رو واریز میکنم شرمنده |