آیا حقیقت دارد!!!!!!!!!!!!!!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: آیا حقیقت دارد!!!!!!!!!!!!!!! (/showthread.php?tid=9879) |
RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - Fela.Want - 06-21-2013 03:11 PM من از بندرعباس هستم و کارم طراحیه با در نظر گرفتن همه ی ضوابط و روند پیشرفتم مطمئنم تا 4 سال آینده برند هانی هادی رو توی کل استان و همچنین کشور خواهید دید تابلو سازی و کلا بیلبورد زنی اولین چیزی که نیازه گرگ بودنه توی هر حرفه ای باید کارو قاپید چون رقیبهای زیادی هستند اما این جا هم گرگ بودن نیازه و هم تخصص یعنی اینکه بتونی نیازهای مشتری رو بشناسی و بهش جامه عمل بپوشونی تبلیغات یعنی تو چشم بودن زیبایی به کنار و در چشم بودن هم چیز دیگس همه ی ارگانها سرو کارشون با تبلیغاته همه ی شرکتها همه ی افراد ... خیلی ممنون از دوست عزیزم احمد رضایی که این موضوع رو مطرح کردن ازش استفاده بردم RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - Fela.Want - 06-21-2013 03:17 PM یه موضوع دیگه از تبلیغات که باید عرض کنم باید برای عموم افراد معنی داشته باشه یعنی با استفاده از خطوط و تصاویر بتونید اثری رو به دست بیارید که برای عموم افراد اعم از بیسواد!!! قابل فهم باشه... این مهم ترین ویژگی یه تبلیغ موفقه ای جانم اینقد انرژی دارم که آموزش گرافیک و تبلیغات راه انداختم معذرت موفق باشید موفق باشید... همچنین موفقتر RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - BEYOND - 07-14-2013 12:41 AM درود افتخار دارم اولین پستم را در این تاپیک مطرح کنم. ممنون از توضیحاتتون ![]() میخواستم بدونم برای اجاره بیلبوردها یا جایگاه های تبلیغات باید در مزایده شرکت کنم یا درخواست بدم؟ RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - i-like-ddd - 07-21-2013 11:05 PM با تشکر از دوستانی که این بحث رو دارن ادامه میدن . منم مثل بعضی از دوستان سوالم اینه که چطوری و از کجا باید استارت بزنم ؟ باید چجوری تو مزایده شرکت کنم ؟ چقدر هزینه نیازه ؟ اگه توی شهرداری آشنا داشته باشم چقدر کارم آسون تر میشه ؟ با تشکر . RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - reza166 - 07-27-2013 03:17 PM سلام دوستان بحث جالبي هست ولي اگه دوستاني كه تخصص بيشتري دارن راهنمايي جامعي كنن ممنون ميشم از 0 چجوري و از كجا بايد شروع كرد؟ اگه دوستان مرحله به مرحله توضيح بدن عالي ميشه RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - i-like-ddd - 07-28-2013 11:41 PM کسی نیست راهنمایی کنه ؟ اگه میشه یکی بیاد توضیح بده چطوری میشه از نصب تلوزیون شهری درآمد داشت ؟ فقط برای تبلیغاته ؟ معمولا مشتری های این جور تبلیغات چه کسانی هستند ؟ RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - بيلا بالا - 07-29-2013 12:34 AM هميشه تبليغات سود اور بوده در يزد يه حركت جالب ديدم يكي از پيتزا فروشيهاي معروف از مغازه ها به اعزاي دريافت مبلغي كم به مدت يك هفته از ال اي دي مستقر در فست فود تبليغات فروشگاهي را پخش ميكرد و براي خسته نشدن بينندگان دوربين مخفي و بخشهايي از برنامه هاي طنز و حتي سخنان بزرگان را در بين زمان پخش اگهي جاي داده بود ابن حركت براي من بسيار جالب بود RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - محسن قلي زاده - 07-29-2013 09:37 AM آقا خيلي باحاله مي خوام پيگيريش كنم، چون خودم تو يكي از شركتهاي زير مجموعه شهرداري كار مي كنم آقاي احمد رضايي امكانش هست يه چارچوب كلي از روال كار گرفتن رو برام بگين؟ RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - odise - 07-29-2013 11:16 AM به نظر شما از کجا میشه شروع کرد دوست عزیز؟ منی که سرمایه ام 500 تومنه آیا باید بیلبورد بسازم ؟ آیا باید بازاریاب شرکت های دارای بیلبورد بشم ؟ آیا باید بیلبورد ها رو راسا اجاره کنم و خودم بیفتم دنبال مشتری؟ یک مقدار توضیح بدید ممنون میشم RE: از تخمین درآمد این کار سرم سوت کشید!! - mrs.abbasi - 08-08-2013 12:20 AM بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستیم. |