و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ (/showthread.php?tid=9672) |
RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - zahra_r - 11-06-2014 06:25 PM خداروشکر... پارسال و تابستون امسال مشغول بودم. درسته درآمد چندانی نبود ولی برا یه دختر هم سن و ساله من دو میلیون در آمد خیلی خوبیه. به اولویت اول از هدفام ( که همون گوشی باکلاسه خودم بود) رسیدم.خداروشکر. بقیشم پس انداز که ایشالا یه لپ تاب توپ بخرم. من خیلی راضیم. امسال و سال بعد چون درسام سنگینه نمیرسونم کاری کنم. همون کپی جزوه مدرسه و دو سه تا تحقیق! ایشالا بعد کنکور انفجار در آمدی. همه موفق باشید. ![]() RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - لوییز - 11-08-2014 12:23 PM سلام زهرا جون تبریییییک ینی مغازه اجاره نکردی؟ بعدم مگه مدارس دستگاه کپی ندارن؟تو برای مدارسی ک گفتی چکاری انجام میدی؟ ممنون خصوصی جواب بده |