منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ (/showthread.php?tid=8830) |
RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - mohamad1999 - 07-10-2013 01:02 PM (07-10-2013 11:45 AM)maral 777 نوشته شده توسط: http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=8179 مرسی! واقعا ممنونم از راهنماییت! (07-10-2013 01:00 PM)yu3f نوشته شده توسط: اینکه تو شرکتی ک قبلا ۶۰۰ حقوق می گرفتین و الآن شده 50 تا۱۰۰ موندین چندان جای تعریف نداره! و جای تعجب هم داره. حقوق شما به یک دهم کاهش پیدا کرده و نهایتا یک ششم حقوقتون! اونم با وضعیت فعلی! بعد می خواهید ازدواج هم بکنید! منم میدونم جای تعریف نداره! ولی توی این وضعیت میترسم ریسک کنم و اینجارم از دست بدم! مغزم هنگ کرده نمیدونم باید چی کار کنم! RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - yu3f - 07-10-2013 01:52 PM آدمایی ک می ترسند ب هیچ جا نمی رسند. انسان ها به اندازه ایمانشون ب دست می آرند. ایمان داشته باش می تونی و ریسک عاقلانه بکن مطمئن باش پشیمون میشی از اینکه چقد عمرتو هدر دادی بخاطر ترس...! RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - mohammadshamosi - 07-10-2013 01:58 PM مطمئن باش پشیمون میشی از اینکه چقد عمرتو هدر دادی بخاطر ترس...! RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - mohamad1999 - 07-20-2013 02:02 AM (07-10-2013 01:58 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: مطمئن باش پشیمون میشی از اینکه چقد عمرتو هدر دادی بخاطر ترس...! آخه احساس میکنم فرصتی و جایی برای ریسک ندارم و اگر ریسک کنم و عقب بیفتم خیلی واسم گرون تموم میشه! ایشالا یه موقعیت گیرم بیاد که بتونم بدون ریسک کاری رو انجام بدم. ![]() ![]() RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - farsi - 08-09-2013 09:28 AM با سلام من هم برای شما دعا میکنم که موفق شوید شما باید نقاط مثبت خودراهم ببینید و به خاطر چیز های دیگری که داریدمثلا سلامتی و... خدارا شکر کنید وبا اراده به دنبال کسب موفقیت باشید وناامیدی را از خود دور کنید RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - farsi - 08-09-2013 09:37 AM یه چیز دیگه هم بگم حتی کسانی که سلامتی هم ندارند نباید ناامید باشند و باید به نقاط مثبت بیندیشند تا موفق باشند RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - Fela.Want - 08-09-2013 02:10 PM محمد جان همه رو بازی گرفتی داداش؟ RE: منم دوست دارم شروع کنم، ولی چطور؟ - Saeed.MD - 08-09-2013 03:35 PM سلام دوست عزیز مطالب این تاپیک رو مطالعه کردم حرف های بعضی از دوستان برام خیلی جالب و آموزنده بود ممنون دوستان ♥ من واقعا وضعیت شما رو درک میکنم و این رو میدونم که در مرحله هستید که نیاز شدید به پول دارید ولی بک چیزی رو میدونستید ؟ این رفتار شما نگرانی شما نا امیدی شما و . . . فقط داره پول رو از شما دور و دور تر میکنه لطفا کمی آرام باشید و خودتون رو خالی کنید از همه ی این نگرانی ها من نمیخوام این جسارت رو به شما کنم و بگم که چرا وقتی پول نداشتی رفتی ازدواج کردی ! خودب حتما دلایل خودت رو برای این کار داشتی ولی بهتر نبود ازدواج رو میزاشتین برای وقتی که حداقل دقدقه ی مالی نداشته باشین ؟ به نظر من هر کس در زندگی یک سری آرزو ها برای خودش داره که تا وقتی به اون ها نرسیده نباید سمت ازدواج بره! میدونید چرا ؟ چون همسر شما صد البته با هزار امید و آرزو به خانه ی شما میاد ولی وقتی شما حتا آرزو های خودتون رو نتوسته باشید برآورده کنید چطور میخواید آرزو های کسی دیگه رو برآورده کنید ؟ این مطلب بیشتر برای دوستایی گذاشتم که مجرد هستن ولی ذوق برای ازدواج دارن لطفا کمی تامل . . . و در آخر هم امیدوارم بتونید از یه جا شروع کنید و کم کم راه های پیشرفت رو طی کنید از خداوند برای شما موفقیت بیشتر و خوشبختی بیشتر رو طلب میکنم ♥ |