سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
زلزله 10 ریشتری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: زلزله 10 ریشتری (/showthread.php?tid=7966)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: زلزله 10 ریشتری - jahanagahi - 07-27-2013 10:11 PM

حبیب جان صمیمانه تبریک عرض میکنم .
می شود را شد کردی .
می توانم را توانستم.

RE: زلزله 10 ریشتری - Elixir - 07-27-2013 10:11 PM

ان شاالله موفق باشید برخورد خوب و رعایت اخلاقیات حرف اولو میزنه..
یه سوپرمارکت روبروی خونه ی خوزستان ماست اما نه من نه مادرم هیچوقت از اونجا خرید نمیکنیم به خاطر سرد و خشک بودن فروشنده اش در عوض دو کوچه بیشتر راه میریم و زحمت بیشتری میکشیم تا با یه فروشنده ی خوش برخورد روبه رو بشیم..
اگر سوپر مارکتتون توی یه محله است سعی کنید ساعات باز و بسته بودن سوپرمارکت زمان های مشخصی باشه..
امیدوارم تونسته باشم یه کوچولو هم که شده بهتون کمک کنم..
به امید روزهای بهتر و پر برکت تر برای شما..

RE: زلزله 10 ریشتری - صدفی - 07-27-2013 10:22 PM

به به آقا حبیب
از ته دل تبریک میگم واقعا خوشحال شدم
پیش به سوی فروش روزانه 1 میلیون تومان

RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 07-28-2013 03:57 PM

(07-27-2013 10:11 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  حبیب جان صمیمانه تبریک عرض میکنم .
می شود را شد کردی .
می توانم را توانستم.
ممنون عمو جان.
اول خواست خدا بود
دوم:کمک دوستان خوب انجمن و شما و همه همه اعضا
و بعد هم تلاش و کوشش

(07-27-2013 10:11 PM)Elixir نوشته شده توسط:  ان شاالله موفق باشید برخورد خوب و رعایت اخلاقیات حرف اولو میزنه..
یه سوپرمارکت روبروی خونه ی خوزستان ماست اما نه من نه مادرم هیچوقت از اونجا خرید نمیکنیم به خاطر سرد و خشک بودن فروشنده اش در عوض دو کوچه بیشتر راه میریم و زحمت بیشتری میکشیم تا با یه فروشنده ی خوش برخورد روبه رو بشیم..
اگر سوپر مارکتتون توی یه محله است سعی کنید ساعات باز و بسته بودن سوپرمارکت زمان های مشخصی باشه..
امیدوارم تونسته باشم یه کوچولو هم که شده بهتون کمک کنم..
به امید روزهای بهتر و پر برکت تر برای شما..
ممنون دوست من.بله دقیقا همینطور هستش.سعی کردم از صبح تا آخر شب یکسره باز باشه
تمومی حرفای شما دوستان کمک بزرگی بهمن هستش

(07-27-2013 10:22 PM)صدفی نوشته شده توسط:  به به آقا حبیب
از ته دل تبریک میگم واقعا خوشحال شدم
پیش به سوی فروش روزانه 1 میلیون تومان

خواهش میکنم خانم صدفی.انشالله روی 500 ثبات پیدا کنم.همین جا دوباره میام و استارت کار برای فروش روزانه بیشترو اعلام میکنم

RE: زلزله 10 ریشتری - mir abbas - 07-28-2013 10:57 PM

(07-27-2013 06:28 PM)habib tousi نوشته شده توسط:  سلام به دوستان خوبم.چند وقتی اینترنت نداشتم و نمیتونستم به انجمن سر بزنم
حالا اومدم و با دست پر اومدم.و طبق قولی که دادم فروش روزانه مو به 500 رسوندمو خدا رو شکر میکنم و از تموم دوستانم تشکر میکنم.سال قبل ماه مبارک فروشم خیلی پایین بود اما امثال با طرح تخفیف فوق العاده خیلی خوب پیش میره.انشاالله سعی میکنم فروشم رو ثابت نگه دارم رو 500 تا چند وقت دیگه گام بعدی رو بردارم
حبیب جان تبریک میگم
انشاالله موفقتر باشی

RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 07-29-2013 09:57 PM

امروز بعد از مدت ها یک شاگرد خوب انتخاب کردم.فکر کنم قانون جذب کار خودشو کرد و اینک من همیشه با خودم میگفتم:من بهترین شاگرد رو دارم اتفاق افتاد.از صبح میاد تا ساعت 13:00 میتونه کمک خوبی بهم باشه.به قلبم افتاده که همونی انتظار داشتم هستش.
راضی ام به رضای خدا

RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 11-30-2013 10:17 PM

سلام دوستان گلم
دوباره تلاش برای رسید ب یک هدف بزرگ رو پیگیری میکنم.از امضاء جدیدم مشخصه12_00212_00212_00212_00212_002

RE: زلزله 10 ریشتری - ahmad rezaee - 11-30-2013 10:30 PM

عالیه آقا حبیب

خب برای رسیدن به این هدف چه کارهایی باید انجام بدی ؟

آیا نیروهای فعلی و یا مکان فعلی ات جوابگوی مشتریان جدید را دارد ؟

الان چه میزان فروش داری و تا 4 ماه بعد چگونه این میزان مشتری را پیدا خواهی کرد ؟

موفق باشی دوست من
عالیه آقا حبیب

الان چه میزان فروش داری و تا 4 ماه بعد چگونه این میزان مشتری را پیدا خواهی کرد ؟

موفق باشی دوست من

RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 12-02-2013 11:16 PM

[quote='ahmad rezaee' pid='116584' dateline='1385834424']
عالیه آقا حبیب

موفق باشی دوست من

سلام احمد جان.از توجهتون ممنونم
بیشتر کردن سرمایه کار و جور بودن اجناس
مکان فعلی با توجه ب اینکه فروش از 180 ب اینجای کار رسیده.پس تلاش میکنم ب هدفم برسم
الان فروش روزانه ام نوسان داره.مثلا تاریخ 9/9 فروشم 1/100/00 بود و 10/9تاریخ 800/000 تومان.مشتریهایی غیر از ثابت ها.مثلا مدارس.شرکت ها.مساجد و...
منتظر نظرات خوب شما هم هستم,بفرمائید

RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 12-07-2013 10:00 AM

فروش دیروز870/000تومان بود و انشالله بیشتر تلاش می کنم ک بیشتر و بیشتر شود.
راستی دوستان ی سوپری 3 ماهی میشه ک کنار من باز شده هر چند فروش من کاهش نیافته اما مشتری های گذری رو خوب میتونه داشته باشه
اولین ضررش این بود ک وقتی اون اجاره بالا پرداخت کرد.صاحب مغازه من اجاره روبالا برد.البته بهترین سودش این بود ک ب من تلنگری زد تا اجناسم کامل بشه
من اصلا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم؛چون برداشتم اینه ک نباید اینجا داخل ی محله میومد کنار من سوپرمارکت میزد
مشتری های ثابتم اصلا اونجا نمیرن.اگه زمانی جنسی رو نداشته باشم از من عذرخواهی میکنن و اجازه میگیرن برن اونجا
ممنون میشم دوستان نظر بدهند و راهنمایی بیشتر کنن در خصوص نحوه برخورد و رفتار من با این قضیه.