زلزله 10 ریشتری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: زلزله 10 ریشتری (/showthread.php?tid=7966) |
RE: زلزله 10 ریشتری - jahanagahi - 07-27-2013 10:11 PM حبیب جان صمیمانه تبریک عرض میکنم . می شود را شد کردی . می توانم را توانستم. RE: زلزله 10 ریشتری - Elixir - 07-27-2013 10:11 PM ان شاالله موفق باشید برخورد خوب و رعایت اخلاقیات حرف اولو میزنه.. یه سوپرمارکت روبروی خونه ی خوزستان ماست اما نه من نه مادرم هیچوقت از اونجا خرید نمیکنیم به خاطر سرد و خشک بودن فروشنده اش در عوض دو کوچه بیشتر راه میریم و زحمت بیشتری میکشیم تا با یه فروشنده ی خوش برخورد روبه رو بشیم.. اگر سوپر مارکتتون توی یه محله است سعی کنید ساعات باز و بسته بودن سوپرمارکت زمان های مشخصی باشه.. امیدوارم تونسته باشم یه کوچولو هم که شده بهتون کمک کنم.. به امید روزهای بهتر و پر برکت تر برای شما.. RE: زلزله 10 ریشتری - صدفی - 07-27-2013 10:22 PM به به آقا حبیب از ته دل تبریک میگم واقعا خوشحال شدم پیش به سوی فروش روزانه 1 میلیون تومان RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 07-28-2013 03:57 PM (07-27-2013 10:11 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: حبیب جان صمیمانه تبریک عرض میکنم .ممنون عمو جان. اول خواست خدا بود دوم:کمک دوستان خوب انجمن و شما و همه همه اعضا و بعد هم تلاش و کوشش (07-27-2013 10:11 PM)Elixir نوشته شده توسط: ان شاالله موفق باشید برخورد خوب و رعایت اخلاقیات حرف اولو میزنه..ممنون دوست من.بله دقیقا همینطور هستش.سعی کردم از صبح تا آخر شب یکسره باز باشه تمومی حرفای شما دوستان کمک بزرگی بهمن هستش (07-27-2013 10:22 PM)صدفی نوشته شده توسط: به به آقا حبیب خواهش میکنم خانم صدفی.انشالله روی 500 ثبات پیدا کنم.همین جا دوباره میام و استارت کار برای فروش روزانه بیشترو اعلام میکنم RE: زلزله 10 ریشتری - mir abbas - 07-28-2013 10:57 PM (07-27-2013 06:28 PM)habib tousi نوشته شده توسط: سلام به دوستان خوبم.چند وقتی اینترنت نداشتم و نمیتونستم به انجمن سر بزنمحبیب جان تبریک میگم انشاالله موفقتر باشی RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 07-29-2013 09:57 PM امروز بعد از مدت ها یک شاگرد خوب انتخاب کردم.فکر کنم قانون جذب کار خودشو کرد و اینک من همیشه با خودم میگفتم:من بهترین شاگرد رو دارم اتفاق افتاد.از صبح میاد تا ساعت 13:00 میتونه کمک خوبی بهم باشه.به قلبم افتاده که همونی انتظار داشتم هستش. راضی ام به رضای خدا RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 11-30-2013 10:17 PM سلام دوستان گلم دوباره تلاش برای رسید ب یک هدف بزرگ رو پیگیری میکنم.از امضاء جدیدم مشخصه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: زلزله 10 ریشتری - ahmad rezaee - 11-30-2013 10:30 PM عالیه آقا حبیب خب برای رسیدن به این هدف چه کارهایی باید انجام بدی ؟ آیا نیروهای فعلی و یا مکان فعلی ات جوابگوی مشتریان جدید را دارد ؟ الان چه میزان فروش داری و تا 4 ماه بعد چگونه این میزان مشتری را پیدا خواهی کرد ؟ موفق باشی دوست من عالیه آقا حبیب خب برای رسیدن به این هدف چه کارهایی باید انجام بدی ؟ آیا نیروهای فعلی و یا مکان فعلی ات جوابگوی مشتریان جدید را دارد ؟ الان چه میزان فروش داری و تا 4 ماه بعد چگونه این میزان مشتری را پیدا خواهی کرد ؟ موفق باشی دوست من RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 12-02-2013 11:16 PM [quote='ahmad rezaee' pid='116584' dateline='1385834424'] عالیه آقا حبیب خب برای رسیدن به این هدف چه کارهایی باید انجام بدی ؟ آیا نیروهای فعلی و یا مکان فعلی ات جوابگوی مشتریان جدید را دارد ؟ الان چه میزان فروش داری و تا 4 ماه بعد چگونه این میزان مشتری را پیدا خواهی کرد ؟ موفق باشی دوست من سلام احمد جان.از توجهتون ممنونم بیشتر کردن سرمایه کار و جور بودن اجناس مکان فعلی با توجه ب اینکه فروش از 180 ب اینجای کار رسیده.پس تلاش میکنم ب هدفم برسم الان فروش روزانه ام نوسان داره.مثلا تاریخ 9/9 فروشم 1/100/00 بود و 10/9تاریخ 800/000 تومان.مشتریهایی غیر از ثابت ها.مثلا مدارس.شرکت ها.مساجد و... منتظر نظرات خوب شما هم هستم,بفرمائید RE: زلزله 10 ریشتری - habib tousi - 12-07-2013 10:00 AM فروش دیروز870/000تومان بود و انشالله بیشتر تلاش می کنم ک بیشتر و بیشتر شود. راستی دوستان ی سوپری 3 ماهی میشه ک کنار من باز شده هر چند فروش من کاهش نیافته اما مشتری های گذری رو خوب میتونه داشته باشه اولین ضررش این بود ک وقتی اون اجاره بالا پرداخت کرد.صاحب مغازه من اجاره روبالا برد.البته بهترین سودش این بود ک ب من تلنگری زد تا اجناسم کامل بشه من اصلا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم؛چون برداشتم اینه ک نباید اینجا داخل ی محله میومد کنار من سوپرمارکت میزد مشتری های ثابتم اصلا اونجا نمیرن.اگه زمانی جنسی رو نداشته باشم از من عذرخواهی میکنن و اجازه میگیرن برن اونجا ممنون میشم دوستان نظر بدهند و راهنمایی بیشتر کنن در خصوص نحوه برخورد و رفتار من با این قضیه. |