بازبینی سال 91 ازدیدگاه اعضای انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: بازبینی سال 91 ازدیدگاه اعضای انجمن (/showthread.php?tid=7398) |
RE: بازبینی سال 91 ازدیدگاه اعضای انجمن - Zahra_2015 - 03-17-2013 11:30 PM سلام و درود بر شما همیشه فرصت تامل کردن به عملکرد گذشته غنیمت و کسب تجربه برای برنامه ریزی ادامه مسیر به نوعی ضروری لحاظ می شه.. من در سال 91 اهداف سخت و به تبع آن مشغله های فراوانی داشتم. بطوری که حتی اصلا متوجه روزهای انتهای سال و حتی حال و هوای نوروز نشدم! و برخلاف انتقاد همیشگی خودم در این روزا و ساعات انتهایی سال که مدام میپرسم چرا 91 اینقدر سریع و شتابان گذشت، وقتی خوب فکر می کنم، با مرور عملکردم و تلاشم حس رضایت مناسبی درونم ایجاد میشه... تا هم بلحاظ علمی راضی باشم و هم اقتصادی و هم حوزه های جدید کسب و کارم... خدا رو شکر و خوشحالم، امیدوارم سال اینده سال بهتری باشد... از اینکه سبب شدید بنشینم و به این موضوع فکر کنم ممنونم... RE: بازبینی سال 91 ازدیدگاه اعضای انجمن - ابراهیم رضایی - 03-18-2013 06:52 PM ابتدای سال 91 سفر روحانی و به یادماندنی داشتم به کربلای معلی و نجف اشرف به اتفاق همسر و فرزندم که 21 روز طول کشید.بعد از آن سفر خاطره انگیز سیل حوادث خوش بسویم روانه شد و هنوز هم ادامه دارد و مطمئنم لحظات و روزهای در پیش رو نیز توام خواهد بود با خوبیها و پیروزیهای بزرگ . برای خانواده ام پدر و مادرم برادران و خواهرانم و تمامی دوستانم در انجمن یه آرزو بیشتر ندارم((ایشالله زندگی همیشه بکامتان شیرین باشد)) RE: بازبینی سال 91 ازدیدگاه اعضای انجمن - karafarin - 03-20-2013 10:25 AM اخرین اتفاق خوب امسال در همین چند ساعت اخر سال برام اتفاق افتاد که اونم ایده یه فروم تخصصی و احتمالا پربازدید بود که سریعا نسبت به ثبت دامنه موردنظر اقدام کردم و امیدوارم سایت تا اواخر فروردین بالا بیاد و شروعش رو همینجا اعلام کنم RE: بازبینی سال 91 ازدیدگاه اعضای انجمن - ebrahim.ev - 03-20-2013 10:40 AM سال 91 برام یه سال به خصوص و سرنوشت سار بود. به امید خدا سال 92 سال بزرگی برایم خواهد بود.دوستای خوبم برام دعا کنید |