سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه اندازی کافی شاپ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: راه اندازی کافی شاپ (/showthread.php?tid=6365)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: راه اندازی کافی شاپ - HG3030 - 08-01-2014 01:14 PM

اينجا كه خيلي كار داره برادر من كلي تعميرات داره
و ضمنا به نظر من اگه رفت و اومدي خيلي نداره براي هتل مناسبتره تا كافي شاپ البته با كلي خرج

RE: راه اندازی کافی شاپ - طبیعت - 08-01-2014 07:48 PM

مبارک باشه جای قشنگیه میتونی نوشیدنیهای ابتکاری و خوشمزه درست کنی و اونجا رو منحصر به خودت کنی موفق باشی اما اسمش میتونه قشنگتر باشه و تو ذهن هر کی میاد بمونه

RE: راه اندازی کافی شاپ - morning star - 09-13-2014 07:24 PM

با سلام
من الان کل تاپیک رو خوندم و خوشحالم که با تلاش و پشتکار به هدفتون رسیدید ،
بعد 6ماه کار وکاسبی چطوریه؟
فقط حهت کسب اطلاع میپرسم چون بسیاری از اعضای سایت در نهایت گزارشی از کارشون نمیدن در صورتی که بقیه بیصببرانه منتظر گزارش و نتیجه ی کار اعضا هستند.
موفق باشید

RE: راه اندازی کافی شاپ - irandac - 12-02-2014 12:30 AM

سلام ادرس دقیق تر بنده تا بیاییم , منوی کافی شاپتم بذار ، دمت گرم

RE: راه اندازی کافی شاپ - afsharj - 12-04-2014 10:39 AM

(07-15-2014 12:55 PM)tan-graphic نوشته شده توسط:  اسمشم میتونه استراحتگاه دالون یا غذا کده دالون - خوردنی کده دالون از خودتون خلاقیت بخرج بدین پیدا میشه
پشت بام رو سرسبز و دلنشین کنید از ویو استفاده کنید داخل رو هم مثل بقیه تاریک و نمور نکنید از رنگهای شاد و زیاد مثل گلیمهای ایرانیه رنگارنگ و گرم و صمیمی استفاده کنید چون از نظر روانی آدمها به جایی که روح و نگاهشون شاد بشه و فضا به ذاتشون نزدیکتر باشه کشش پیدا میکنن و دوباره برمیگردند

سلام ممنون از نظراتتون ، بالا رو دارم سرپوشیده میکنم ، خداروشکر کارا افتاده روی دور ، درآمد هم خداروشکر خوبه و کلا مطمئن هستم که بهتر هم میشه

RE: راه اندازی کافی شاپ - afsharj - 12-04-2014 10:45 AM

(09-13-2014 07:24 PM)morning star نوشته شده توسط:  با سلام
من الان کل تاپیک رو خوندم و خوشحالم که با تلاش و پشتکار به هدفتون رسیدید ،
بعد 6ماه کار وکاسبی چطوریه؟
فقط حهت کسب اطلاع میپرسم چون بسیاری از اعضای سایت در نهایت گزارشی از کارشون نمیدن در صورتی که بقیه بیصببرانه منتظر گزارش و نتیجه ی کار اعضا هستند.
موفق باشید

الان 3 نفر گرفتم برای کمکی ، آشپزخونه هم اوکی کردم ، سقف رو هم دارم سرپوشیده میکنم حالتی که بیرون کاملا پیدا باشه و اونجا که نشستی بارون و برف روی سقف مشخص باشه ، و بالا رو اوکی کنم احتمالا یکی دو نفر دیگه باید استخدام کنم ، منطقه ظرفیت خوبی داره و مطمئنا هنوز جای پیشرف داره ، یکمی برای مجوز دردسر درست کردن که اونم خداروشکر حل شد ، خودم راهنمای تور هستم و کمتر میرسم سر بزنم و برادرم اونجارو اداره میکنه ، تورهام هم معمولا میارمشون توی منطقه و برای غذا خوردن میبرمشون اونجا و خودش تبلغ خوبی هست کنارش هم سعی دارم یه اکولوژ که با محیط اونجا کاملا همخونی داشته باشه اوکی کنم برای اقامت
برای دوست پایینی هم که آدرس خواستن : شیراز-روستای قلات- بافت قدیم -جنب مسجد قدیم

RE: راه اندازی کافی شاپ - mohsen0time - 02-10-2015 05:47 PM

درود
واقعا حال کردم
واقعا خیلی خیلی خیلی ایده قشنگ و شیکیه
ایشالا کاسبیت رو دور بمونه