با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ (/showthread.php?tid=572) |
RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - mehdi098 - 08-23-2011 04:30 PM خانم ملیکا 330 به نظر من نباید اینکار رو میکردی چون ممکنه رئیستون اصلا در ظاهر البته بگه این نمیشه و بعدا به اسم خودش اینکار رو بکنه چون نباید فراموش کنیم که ما جائی زندگی میکنیم که قانون مالکیت معنوی رعایت نمیشه و نمیدونم این ماجرای اتاق امن رو شنیدین یا نه که یه نفر برده بود پیش وزیر صنایع اونم گفته بود نمیشه و بعدا به اسم خودش اجرا کرده بود و باهاش حتی جایزه هم گرفت RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - mehdipoor_mon - 08-23-2011 05:39 PM کاش میشد یه میلیاردر پیدا کرد بعد باهاش وارد بحث بشیم که آقاجون شما از چه راهی وارد شدی شاید سریعتر به اهدافمون برسیم ... البته به نظرم ابتکار و خلاقیت اولین جرقه برای میلیاردر شدنه.. ولی تجربه بقیه هم باعث میشه کمتر خطا کنیم و رودتر به ثروت برسیم و ذهنمون بازتر از قبل بشه RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - omid tajik - 08-23-2011 06:47 PM دوست عزیز جناب اقای mehdipoor_mon پیشنهاد شما رو قبول میکنم اما با کمی تغییر.به نظر من نیاز نیست دنبال یک میلیاردر بگردیم و رمز موفقیتشو بپرسیم!!!کافیه همه بچه ها شغلشون و میزان سرمایه شون را اعلام کنن و توضیح بدن چجوری به این پول دست پیدا کردن.در مجموع به یک پارامتر های مشابه ای میرسیم که یقینا همون رمز موفقیته!!!اگه دوست داشتی استارتشو از خودت شروع کن RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - 3ObHaN - 08-23-2011 06:48 PM من تصمیمم عوض شده ، با قسمتی از یه میلیاردم میخوام یه مدرسه بزنم ( ساختمونش رو فعلا کرایه میکنم یا شریک میشم ) و توش بچه ها رو از مقطع راهنمایی با این مباحثی که ما الان داریم دست پنجه باهاش نرم میکنیم + حسابداری و فوت و فن تجارت + مباحث معمولی دبیرستان و ... اشنا میکنم تا در اینده بتونن این علم رو منتقل کنند و بهترین ها رو تا موقعی که دیپلم بگیرند ساپورت مالی میکنم و از بقیه ، به صورت یه مدرسه ی غیر انتفاعی ، ازشون شهریه میگیرم و نوابغ رو برای ادامه ی تحصیل با هزینه شخصی میفرستم امریکا یا چین تا تو دانشگاه های مطرح من جمله دانشکده تجارت هاتبرد و دانشکده ی تجارت پکن درس بخونن . البته میگم هزینه شخصی ، تا اون موقع 1 میلیاردم مسلما شده 100 میلیارد . RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - jahanagahi - 08-23-2011 06:54 PM شرکت پیمانکاری و ساخت و ساز.خرید زمین وساخت و زمانی که مشغول ساخت هستم زمین بعدی را میگیرم.پیش فروش میکنم و با مبلغ پیش فروش هم زمین می خرم(اگر ساختمانی که فروختم در زمان تحویل مبلغش بالا رفت زمین من هم تغییر قیمت دارد و در نتیجه با رضایت کامل سند را بنام شخص می زنم و دعای او برکت کارم را زیادتر میکند) برای رفع خستگی به مسافرت می روم تا بقول کارگاه معروف خارجی فسفر مغزم بیشتر شود.به مقتضای زمان و امکانات مالی وسایل رفاهی را تهیه میکنم. 25درصد سرمایه باید ذخیره باشد تا بخاطر نداشتن پول برای ساخت و ساز مجبور به پیش فروش به هر قیمتی نباشیم. در فصل بیکاری تفریحا ت با خانواده.1درصد سود برای کارهای عام المنفعه. خرید مقداری اوراق قرضه تا زمان نیاز بتوانم استفاده کنم. لابلا ی کارهای پیمانکاری مربوط به تخصصم را انجام می دهم. کار من فقط باید نظارت باشدو برای انجام هر کاری از نیروی متخصص استفاده میکنم. داشتن پول و خرج کردن آن فرهنگ بخصوصی دارد و اگر این فرهنگ نباشد باعث تباهی است.وقتی به راحتی پول در میاورم باید به راحتی برای رفاه خانواده و دور و برم هزینه کنم. کسی که عادت به پول درآوردن پیدا کند از هزینه نمی ترسد.پول خودش پول در می آورد ولی فرهنگ داشتن پول مهم است. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - 3ObHaN - 08-23-2011 07:00 PM من به این فرهنک میگم میلیاردر شدن مغز یا روح انسان . مسلما این فرهنگ باید قبل میلیاردر شدن بوجود بیاد و در ذهن نیمه هشیار ذخیره شه . بعد خوندن راز شادزیستن ، من اومدم ، ذهن نیمه هوشیارم رو بازرسی کردم تا چند عادت رو کم و چند عادت رو اضافه کنم . اولین چیزی دارم اضافه میکنم ، فرهنگ پول خرج کردنه ! اگه الان خسیس باشم ، مسلما پس فردا ، پول شهریه ی پسرم رو نمیدم ( دیدم که دارم میگم ) اگه خیلی ول خرج باشم ، دیگه پولی نخواهم داشت تا بتونم پول شهریه ی بچم رو بدم و. هزاران نوع فرهنگ استفاده ی دیگه که هرکدوم ، معایب و خوبی های خاص خودش رو داره . به نظر من هرکس باید بشینه تو دفتری ( ترجیحا دفتر ایده ) بنویسه که چطور میخواد پول خرج کنه یا به عبارت بهتر چطور 2000 تومن رو بکنه 1000 تومن ![]() بعد اون رو به ذهن نیمه هشیارش منتقل کنه . RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - toranj63 - 08-23-2011 07:02 PM اگر يك ميليارد داشتم 200 تاشو صرف امور خيريه ميكردم!! 200 تاش خونه و ماشين!!! بقيش رو هم تجارت ميكردم تو زمينه آي تي!!! RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - jahanagahi - 08-23-2011 07:14 PM دوستی داشتم بسرعت میلیاردر شد و چون فرهنگ داشتن پول و خرج کردن آنرا نمی دانست: خودش ماشین و آپارتمان شخصی همسرش................................... پسرش..................................... دخترش .................................... مسافرتهای جداگانه. زندگی به راحتی متلاشی شد.بهمین سادگی. باید اول فرهنگ پول داشتن (مثل :فرهنگ رانندگی - فرهنگ آپارتمان نشینی - فرهنگ معاشرت و...) را بفهمیم و بعد به دنبال میلیاردر شدن و داشتن درآمدی میلیاردی و خرج آن باشیم. خسیس بودن با اقتصادی فکر کردن, زمین تا آسمان فرق دارد.وقتی با داشتن فرهنگ و آموزش آن به خانواده هر وسیله رفاهی را بگیرم بیشتر تلاش میکنم درآمد بیشتری کسب کنم.پسر من باید وسیله نقلیه داشته باشد. دخترم و همسرم.در زمان مسافرت یک خودرو کافی است.یک منزل برای زندگی کافی است مگر در زمان ازدواج فرزندان.پس یک میلیاردم روز بروز بیشتر و امکانات رفاهی بیشتر و صمیمیت در خانواده زیادتر. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - کامیار کاظمی - 08-23-2011 08:39 PM (08-23-2011 06:47 PM)omid tajik نوشته شده توسط: دوست عزیز جناب اقای mehdipoor_mon آقا امید اگر مایل هستید این طرح را که بنظر جالب است در یک تایپیک مطرح کنید. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - کامیار کاظمی - 08-23-2011 08:47 PM (08-23-2011 06:54 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: داشتن پول و خرج کردن آن فرهنگ بخصوصی دارد و اگر این فرهنگ نباشد باعث تباهی است.وقتی به راحتی پول در میاورم باید به راحتی برای رفاه خانواده و دور و برم هزینه کنم. کسی که عادت به پول درآوردن پیدا کند از هزینه نمی ترسد.پول خودش پول در می آورد ولی فرهنگ داشتن پول مهم است. فرهنگ و منش یک میلیاردر و دنیای یک میلیاردر با همه متفاوت است و نباید تصور کرد که تلویزیون و اطرافیان ما که از کودکی در ذهن ما کرده اند که آدم پولدار یعنی آدم بد یعنی دزد یعنی مال مردم خور درست بیان کرده اند که یک میلیاردر یعنی : قلب جامعه که خونش را که همان ثروتش است در جامعه به جریان انداخته و یک جامعه برای بقاع خود به این ثروتمندان نیاز دارد. ثروتمند یعنی یک موجود خلاق و بی باک ثروتمند یعنی دارویی موثر که جلوی بیماری خطرناک فقر ثروتمندان بزرگترین دارایی یک اقتصاد پویا و سالم هستند. |