سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- انجمن: روانشناسی کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=74)
+---- موضوع: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... (/showthread.php?tid=57)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - jahanagahi - 06-04-2011 08:49 PM

(06-04-2011 07:09 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  من همه چیز رو دارم ولی تنها یک چیز که پول باشه رو ندارم

شما راهکار داری کمک کن

من برای اولین طرحم حدودا 1 میلیون تومان لازم دارم که سود حاصل از این محصولم در 1ماه حدودا 5،000،000 تومان است.ولی دقیقا همین مشکلمه که پول ندارم

دوست عزیز لطفا با من تماس بگیرید.
09127804639
هوشنگ قربانیان
لطفا بین ساعت 10 تا 12 صبح باشد.

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - کامیار کاظمی - 06-04-2011 09:23 PM

(06-04-2011 08:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(06-04-2011 07:09 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  من همه چیز رو دارم ولی تنها یک چیز که پول باشه رو ندارم

شما راهکار داری کمک کن

من برای اولین طرحم حدودا 1 میلیون تومان لازم دارم که سود حاصل از این محصولم در 1ماه حدودا 5،000،000 تومان است.ولی دقیقا همین مشکلمه که پول ندارم

دوست عزیز لطفا با من تماس بگیرید.
09127804639
هوشنگ قربانیان
لطفا بین ساعت 10 تا 12 صبح باشد.

اگر امکان دارد نتیجه مذاکرات و اگر همکاری پیش آمد نیز برای کسب تجربه دیگران در این بخش مطرح کنید.

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - jahanagahi - 07-13-2011 02:38 PM

جمله ای از آقا فرامرز عزیز :
من ايده پرداز توانمندي هستم، هدف ياب دقيقي هستم. اما متاسفانه مجري خيلي بدي هستم.
-------------------
دوست عزیز برای اجرای طرحها و پروژه هائی که در قالب ایده به ذهن ما می رسد , بی انصافی است شخصا به تنهائی عمل کنیم. باید برای موفقیت افرادی را پیدا کنیم که در آن زمینه تجربه عملی داشته و آنان را مشغول کار و پیگیری کنیم.مگر راکفلر یا اوناسیس و یا ... خودشان کار میکردند؟

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - مهدی گل محمدی - 07-16-2011 10:01 AM

ما باید خلاق باشیم و از ایده هایی استفاده کنیم که از کمترین هزینه و بالاترین بازدهی برخوردار باشند.مانند دفتر چه.

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - mjdehghani - 11-06-2011 11:55 PM

(07-13-2011 02:38 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جمله ای از آقا فرامرز عزیز :
من ايده پرداز توانمندي هستم، هدف ياب دقيقي هستم. اما متاسفانه مجري خيلي بدي هستم.
-------------------
دوست عزیز برای اجرای طرحها و پروژه هائی که در قالب ایده به ذهن ما می رسد , بی انصافی است شخصا به تنهائی عمل کنیم. باید برای موفقیت افرادی را پیدا کنیم که در آن زمینه تجربه عملی داشته و آنان را مشغول کار و پیگیری کنیم.مگر راکفلر یا اوناسیس و یا ... خودشان کار میکردند؟
منم همینطور . اما من سعی می کنم هر چی رو خراب کردم دوباره بسازم . آقای فرامرز خان تکرار سبب می شه که ذهنتون نسبت به این عادت تغییر موضع بده و با اون مقابله کنه . نتیجه اون رو خیلی زود می بینید انشالله .

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - مهدی گل محمدی - 11-07-2011 11:43 AM

اگر میخواهید موفق شوید باید کاری انجام دهید که تا بحال آن را انجام نداده اید

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - jahanagahi - 11-07-2011 04:35 PM

عامل موفقیت ریسک است. البته باید جوانب کار در نظر گرفته شود.

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - pulaki - 11-21-2011 02:09 AM

اكثر قريب باتفاق مردم دنيا دوست دارند ميلياردرباشند كمتر كسي پيدا ميشود كه از فقر ونداري خوشش بيايد وبه فقير بودن خودببالد اما با اين حال بازهم ميبينيم كه تعداد كسانيكه به ثروت ميلياردي ميرسند اندكست و قاطبه مردم همچنان درسطوح پايينتر با آرزوهاي طلايي به زندگي خود ادامه ميدهند ميدانيد اشكال كاركجاست وچرابعضيها هميشه به دنبال پولند و پول به دنبال بعضيها؟ اگر عمري باشد در فرصتهاي آينده به تجزيه و تحليل دقيق اين موضوع خواهيم پرداخت و تانتيجه گيري قاطعانه و شفاف سازي كامل ازش دست برنخواهيم داشت