دکتر سمیعی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: دکتر سمیعی (/showthread.php?tid=5544) |
RE: دکتر سمیعی - mosafer bedar - 12-02-2012 11:54 AM ![]() موفق هستید موفقترین باشید RE: دکتر سمیعی - M3HDI - 12-17-2012 05:06 PM سلام از خانم شرافتی چه خبر؟ RE: دکتر سمیعی - soltan_sal - 12-18-2012 09:07 AM خانم شرافتی عزیز آرزوی همه اعضای انجمن سلامتی شماست. داشتن روحیه یکی از مهمترین کمک در بهبود سلامتی شما است .پس پیش به سوی سلامتی . RE: دکتر سمیعی - کامیار کاظمی - 12-30-2012 01:40 AM وقتی مازیار ناظمی حریف پروفسور سمیعی در فوتبال نشد! ناظمی در وبلاگ شخصی خود اینچنین نوشت: پروفسور مجید سمیعی رئيس فدراسيون جهاني متخصصان مغز و اعصاب ميهمان ما در تهران ۲۰ بود . شخصيت استثنایی، فرهمند و جالبي داشت.مصاحبه با ايشان بسيار مشكل بود، همان اول خيال همه را راحت كردم گفتم تخصصي در اين حوزه ندارم و بحث ما بيشتر ريشه ايراني و وطن دوستي و موفقيتهاي علمي و جهاني پروفسور بود. كلي هم پيامك داشتيم كه نوشته بودند پروفسور افتخار رشتي هاست.( دكتر اصالتا بچه گيلانه ) براي اينكه حرفهاي برنامه خيلي تخصصي نشه و البته يه جايي هم مچ پروفسور را بخوابونم ! گريزي به فوتبال زدم . پرسيدم ساكن كجاييد گفت هانوفر ،( يادم بود امروز تيم شهرشون با وردربرمن بازي داره) ، گفتم مي دونيد هانوفر امروز بازي داره ؟ گفت اره با برمن بازي داره نيمه اول هم دو بر يك جلو بود نيمه دوم را نمي دونم چون امدم استودیو شما ! ![]() RE: دکتر سمیعی - حامد - 12-30-2012 02:04 AM افتخار می کنم که یگ گیلانی هستم و با این دانشمند هم استانی هستم. توی این هفته پروفسور سمیع در رشت حضور داشتند برای احداث بزرگترین بیمارستان مغز و اعصاب و اینکه نام خیابانی که به بیمارستان ختم می شود به نام پروفسور سمیع شد. RE: دکتر سمیعی - mohamad021 - 12-30-2012 02:11 AM بیمارستان فوق تخصصی مغز و اعصابی که به اسم این بزرگ مرد ایرانی دارن در تهران میسازن داخل شهرک شهید باقری هستش - انتهای همت غرب-البته - بسیار بزرگ هست و شبیه مغز انسان طراحی شده چند وقتی هست که هیچ پیشرفتی نداره اینجور که من دیدم RE: دکتر سمیعی - arsho - 01-08-2013 06:32 PM خانم شرافتی عزیز و مهربان ، من به سلامتی کامل شما اطمینان قلبی دارم خداوند در همه مراحل زندگی شخصی شما و ما سایه دار بوده است و خواهد بود خداوند خیلی بزرگوارتر از آن چیزی است که ما حس و درک می کنیم شما به خداوند راهنمای مطلق ایمان داشته باش تمامی کارها به اذن و اراده خداوند بزرگ راه خویش را پی می گیرند به سوی حق. موفق تر و شادتر باش RE: دکتر سمیعی - بهداد - 01-08-2013 10:58 PM خانم شرافتی تحت عمل قرار گرفتند با تمام وجودم انرژی برای ایشان ارسال خواهم کرد و دعا میکنم دوباره در جمع اعضای انجمن باشند ای خالق اگر بخواهی همه چیز تغییر میکند سلامتی را برای این عزیز خواستارم RE: دکتر سمیعی - ahmad rezaee - 01-09-2013 12:01 AM آنچه دعای خیر است نثارشان می کنم و برای شفای عاجلشان آقا امام رضا را وساطت قرار می دهم ، انشاءالله بزودی شاهد شفای ایشان باشیم . RE: دکتر سمیعی - بهداد - 01-09-2013 10:53 PM از دیشب تمام سیستم اعصابم بهم ریخته و نمیتونم تمرکز عمیق کنم همش دلهره خانم شرافتی رو دارم امروز زنگ زدم کسی جواب نداد پیغام گذاشتم - عزیزان امشب ساعت 12 شب ( سی نر ژی ) 10 دقیقه ای برای این عزیز انجام بدهید . خیلی به این انرژی نیاز مبرم داره سپاسگذارم |