ايده هاي مهشر و number one من - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ايده هاي مهشر و number one من (/showthread.php?tid=5246) |
RE: ايده هاي مهشر و number one من - mrghafoory - 05-29-2013 12:42 AM mrghafoory RE: ايده هاي مهشر و number one من - weblox - 08-19-2014 07:47 PM هرچند تاپیک قدیمی هست اما محض اطلاع عرض می کنم خدمتتون. بله کار مرغ داری کار پر سودی هست اما هزینه ها و مسائل فنی خودش را دارد. نیاز به سوله دارید.تهویه باید داشته باشه ، نیاز به هیتر دارید ، نور سوله باید تامین بشه با لامپ های زیاد.مرغ واکسن می خواد ، دونه و.... ولی کلا اگر مکانش را دارید می تونید با وام شروع کنید کار پر سودی هست. RE: ايده هاي مهشر و number one من - ghanbariazar - 10-14-2015 04:36 PM [/font]سلام ممنون که دانسته هاتون رو به اشتراک گذاشتین میخاستم بپرسم طرح تولید نخم مرغ رو به کجا رسوندین؟ منم مدتیه دقیقا این کار رو به فکرش هستم و سرمایه خرید و شرع با 1000 مرغ رو احتمالا داشته باشم. ممنون میشم راهنمایی و تجربیاتتون رو در این مورد با بگین تا استفاده بکنیم. مخصوصا در مورد نحوه ی نگهداری و هزینه هاش و محل مناسب. خیلی ممنون GHANBARIAZAR1@GMIAL.COM[font=Arial] RE: ايده هاي مهشر و number one من - sraahaaa - 09-13-2017 02:26 PM دوستان ایده می خوام برای یه کسب و کار ساده تو زمینه کارواش اتوماتیک یه سرمایه بهم رسیده کسی می تونه راهنمایی کنه کدوم منطقه ها جواب می ده اصلا جواب می ده یا نه |