سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب (/showthread.php?tid=4425)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-28-2012 11:41 AM

(09-28-2012 08:37 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  اول کار میگی نمیدونم و نمیتونم؟
خوب برو کلاس آموزش asp.net یا چند تا کتاب در موردش بخون تا بتونی و بدونی.
به قول وکیل متهم تویه خنده بازار : قــــــــــــــــــــــــــــــوی بـــــــــــــــــــــــــــــــاش
آره میگم فعلا نمیتونم ،وگرنه اراده کنم میتونم
حالا میخوام تمرکز کنم رو پارک فناوری ، جا بگیرم ، خیلی موقعیت خوبیه

به نظرتون چه طرحی میتونم ارائه کنم ؟؟؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-28-2012 11:01 PM

دوستان کسی نیست کمک کنه ؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-28-2012 11:34 PM

دیگه چه کمکی میخوای؟ راستی یه گروه سایت دهی 20 تومنی راه بندازیم؟هاست ارزون از من pakhost.ir رو با دوستم شریکم.به امید خدا فردا بالا میاد.همون کاری که تویه وسپار vespar.ir انجام میدم و رو با کمک هم انجام میدیدم.دامنه هم زیاد دارم.
یا علی؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-28-2012 11:57 PM

(09-28-2012 11:34 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  دیگه چه کمکی میخوای؟ راستی یه گروه سایت دهی 20 تومنی راه بندازیم؟هاست ارزون از من pakhost.ir رو با دوستم شریکم.به امید خدا فردا بالا میاد.همون کاری که تویه وسپار vespar.ir انجام میدم و رو با کمک هم انجام میدیدم.دامنه هم زیاد دارم.
یا علی؟
منظورتون چیه "یه گروه سایت دهی 20 تومنی راه بندازیم؟" میشه یکم توضیح بدید ؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - پرواز - 09-29-2012 12:06 AM

منم هستم! ولی خب ایده ی جدیدی هم نیستا. در دست گرفتن بازار رقابت هم خیلی سخته. چون طراح ارزون خیلی زیاد شده

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 12:06 AM

(09-28-2012 11:57 PM)c4t3r نوشته شده توسط:  
(09-28-2012 11:34 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  دیگه چه کمکی میخوای؟ راستی یه گروه سایت دهی 20 تومنی راه بندازیم؟هاست ارزون از من pakhost.ir رو با دوستم شریکم.به امید خدا فردا بالا میاد.همون کاری که تویه وسپار vespar.ir انجام میدم و رو با کمک هم انجام میدیدم.دامنه هم زیاد دارم.
یا علی؟
منظورتون چیه "یه گروه سایت دهی 20 تومنی راه بندازیم؟" میشه یکم توضیح بدید ؟

مثل همونی که میگفتی تومن میگیره.یه مدت اونجوری کار کنیم و بارمون رو ببندیم.شما به راحتی میتونید با درآمدش یه هاست ایرانی بگیری و یه سی ام اس بنویسی.من وسپار رو با همین نیت راه انداختم.با این که رایگانه همش تا مشتری داره تا شون هم برای تست اومدن
(09-29-2012 12:06 AM)پرواز نوشته شده توسط:  منم هستم! ولی خب ایده ی جدیدی هم نیستا. در دست گرفتن بازار رقابت هم خیلی سخته. چون طراح ارزون خیلی زیاد شده

طراح ارزون زیاده و خودم رایگان کار میکنم اما هنوز طراحهای حرفه ای سفارشهای بیشتری دارن تا رایگان ها.به بسیج دانشگاه گفتم سایت میزنم براتون رایگان و یادتون میدم ولی رفتن 500 تومن پول دادن و آخرش کار باهاش رو یاد نگرفتن

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-29-2012 12:13 AM

اهان ، فکر خوبیه

فقط یه چیزی ، من فردا میخوام برم پارک فناوری ، چیکار کنم ؟ چی بهشون بگم ؟

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 12:55 AM

اول میگی سلام
بعدش از طرحی که نداری میگی و میگی بر طبق امکاناتی که قراره در اختیارم بذارید و با توجه به پتانسیل بالای استان ، بازده رو بالای 40 درصد پیش بینی میکنم(همش درصدی حرف بزن.عدد از دهنت بپره بیرون کارت تمومه)
بعد از تخصصت در طراحی بگو و بگو مدتی بازاری کار کردی و حالا میخوای به عنوان یک گروه رسمی فعالیت هات رو ادامه بدی و اگه مدرکی داری هم همرات ببر(مخصوصا مدرک فنی و حرفه ای)
فقط نباید کم بیاری، مثلا باید بگی با توجه به جبهه های جنگ نرم ما هم اکنون نیاز به به آوری فضای مجازی داریم و رشد فضای مجازی یعنی مطرح شدن کشور و منابع و معرفی پتانسیل کشور.و این یعنی ارز آوری و ایجاد محیط کاری امن برای صنایع کوچک بزرگ کشور و ارتباط بهتر بخش های مختلف.مثلا مثال بزن اگه پرداخت قبوض از طریق اینترنت اجرایی نمیشد چه فشاری به نظام بانکی وارد میشد.

به همین زودی جلسه معارفه رو برگزار میکنن؟هر سه ماه یکبار برگزار میشه ها.

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - c4t3r - 09-29-2012 12:58 AM

(09-29-2012 12:55 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  اول میگی سلام
بعدش از طرحی که نداری میگی و میگی بر طبق امکاناتی که قراره در اختیارم بذارید و با توجه به پتانسیل بالای استان ، بازده رو بالای 40 درصد پیش بینی میکنم(همش درصدی حرف بزن.عدد از دهنت بپره بیرون کارت تمومه)
بعد از تخصصت در طراحی بگو و بگو مدتی بازاری کار کردی و حالا میخوای به عنوان یک گروه رسمی فعالیت هات رو ادامه بدی و اگه مدرکی داری هم همرات ببر(مخصوصا مدرک فنی و حرفه ای)
فقط نباید کم بیاری، مثلا باید بگی با توجه به جبهه های جنگ نرم ما هم اکنون نیاز به به آوری فضای مجازی داریم و رشد فضای مجازی یعنی مطرح شدن کشور و منابع و معرفی پتانسیل کشور.و این یعنی ارز آوری و ایجاد محیط کاری امن برای صنایع کوچک بزرگ کشور و ارتباط بهتر بخش های مختلف.مثلا مثال بزن اگه پرداخت قبوض از طریق اینترنت اجرایی نمیشد چه فشاری به نظام بانکی وارد میشد.

به همین زودی جلسه معارفه رو برگزار میکنن؟هر سه ماه یکبار برگزار میشه ها.

اما اونا طرح میخوان ، ایده جدید میخوان ، طراحی وب که نشد ایده ، تورو خدا شما کمکم کنین که چی بگم

RE: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-29-2012 01:04 AM

ایده ای وجود نداره.ایده ات اینکه بشی یه گروه بزرگ و سفارش قبول کنی.
ایده وقتی هستش که بخوای یه سایت طراحی کنی مثلا اولین سایت خرید گروهی شد یه ایده.اولین مشاوراملاک اینترنتی شد یه ایده.
اما تو میخوای یه شرکت بزنی که به ایده پردازها کمک کنی تا ایده شون رو به واقعیت نزدیک کنن

طرح کارافرینی تو باید شامل تعداد رقبا و ذرآمدشون و سرمایشون و نیاز استان و درآمد پیش بینی شدت باشه.
تعداد رقبا که شناوره.درآمدشون هم که نامشخص.نیاز استان هم که بستگی به استانتون و درصد صنعتی بودنش و میزان تولید و وارداتش داره.