اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ (/showthread.php?tid=4401) |
RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - nami - 09-30-2012 03:00 PM [quote='434343' pid='40904' dateline='1348571333'] بسیاری از افراد گمان می کنند مشکل بزرگشان نداشتن سرمایه کافی برای شروع یک کسب و کار موفق است. اما در واقع مشکل بزرگ همیشه این نیست. حالا سعی کنید دو مسئله سخت زیر را برای خودحل کنید. 1- در عرض یکسال چگونه می توانم یک میلیون تومن را به حداقل ده میلیون تبدیل کنم؟ 2-در عرض یکسال چگونه می توانم 4 میلیارد سرمایه خود را به حداقل 20 میلیارد تبدیل کنم؟ ![]() با آنکه نسبت افرایش در دومی نصف اولی است، به نظر می رسد،جواب به سوال دوم خیلی سختر است. نظر شما چیست؟ حالا واقعا راه حل شما برای مسئله دوم چیست؟ اگر راه حلی واقعا عملی دارید حتما بیان کنید.چون سرمایه گذاران پولشان را به راحتی به شما می دهند، اگر بتوانید با راه حلی ساده، منطقی و کم ریسک،آنها را قانع کنید؟ با سلام وسپاس . RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - jahanagahi - 09-30-2012 05:18 PM کاملا موافقم: ایران کشوری است که فرصتهای بیشماری که در هیچ جای دنیا پیدا نمیشود در ان نهفته است RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - سعید محمدی - 09-30-2012 05:40 PM دوست عزیز آقا/خانم نامی با سلام حرفهای شما کاملا صحیح می باشد من از خیلی ها شنیده ام که تاکیید داشتند به هیچ عنوان وام نگیرید ولی بنده فکر می کنم می بینم که با این تورم روز افزون (شاید بالای 40 درصد) اخذ وام بانکی تا حدود 25 در صد خیلی هم مناسب می باشد زیرا شما وام را امروز دریافت می کنید( با بازپرداخت چند ساله )و در جایی یا کسبی سرمایه گذاری می کنید پس از چند سال که وام تمام می شود سرمایه شما چند برابر بیشتر از وام و سود آن رشد کرده است تاکید بنده برای بیشتر شرایط اینروزهای کشورمان می باشد نظر دوستان چیست؟ RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - بهنام ذوالفقارزاده - 09-30-2012 05:50 PM nami خیلی خوب نوشتند.بسیار متین نوشتند. و (اما) من کاری که بشه بدون سرمایه شروع کرد سراغ ندارم و نمیدونم با چه روشی میتوان بدون وام شروع به کار کرد؟ اگه میشه توضیح بفرمایند ببینیم این چه روشی هست که از زیر صفر ایشون را به بالا کشیده؟ ممنون RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - m_grate29 - 09-30-2012 06:12 PM بهنام جان عزیز خیلی از کارها هستند که اصلا نیازی به وام ندارد.و حتی سرمایه ثروتمندان از فرصت ها استفاده میکنند و بسیاری از انسانها منتظر هستند پولی بهشون برسه و وقتی پول رسید سرمایه گذاری کنند مخصوصا تو ایران که شما میخوابی بلند میشی میبینی قیمت ماست 2000 تومن افزایش پیدا کرده بازاریابی درآمد خوبی داره کارگزاری معامله املاک کار بازرگانی واسطه گری و خیلی کارهای دیگه RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - nami - 09-30-2012 06:57 PM (09-30-2012 05:40 PM)سعید محمدی نوشته شده توسط: دوست عزیز آقا/خانم نامی با سلام و سپاس شماجوانان باید راه را بپیمایید RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - jahanagahi - 09-30-2012 07:06 PM از نامی عزیز و بزرگوار: با سلام و سپاس دوست بزرگوار ،من اگر وام به هر مقدار 1000 میلیارد و بالاتر هم بردارم راهکار رو میدونم وظرفیت استفاده از ان رو دارم.وام نمی تونه برام به ریسک تبدیل بسه.ولی شماجوانان باید راه را بپیمایید هر وقت کارتان را توسعه دادید و چندین کار رو راه اندازی کردین براحتی و با التماس بانکها براتون وام تعلق می گیره اونوقت تصمیم می گیرین که بردارین یا نه. عزیزان وقتی راه پول درآوردن را یاد گرفتید و ذهنتان پر ثروت شد, پول مثل سیل بطرف شما سرازیرمی شود .(این یک راز است)شاید باور نکنید و این باور نکردن دیوار ذهنی است. RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - skania - 11-02-2012 12:00 AM باسلام به نظرمن همه داریم اشتباه می کنیم . کسانی که میلیاردرشدن شایسته اون بودن . نه مثل ما بشینند با خیالات خرید وفروش کنند . ومن به همه شما قول میدم اگه این مبلغ رو به هرکدوم مابدن بعد از 5 سال ارزش اش را از نصف هم کمتر میکنیم نه اینکه نخواهیم بلکه فقط و فقط بخاطر اینه که ما از قدم اول داریم اشتباه فکر میکنیم RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - jahanagahi - 11-02-2012 12:14 AM تا ذهن ما آمادگی پذیرش نباشد نمی توانیم کار مفیدی انجام دهیم. RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - safri - 11-07-2012 08:29 PM فرقی نمی کنه که شما چقدر پول داشته باشی چه چهار میلیارد چه چهار میلیلون . مهم اینه که شما بازار را خوب بشناسی و دوستهای خوبی داشته باشی که تو را ساپورت کنندتا فرصت های اقتصادی را خوب بدست بیاری و اون وقت میتونی سریع و جهشی بری بالا !!!!!!! |