سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سرگرمی های یک میلیاردر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+---- انجمن: متن و مطالب جالب (/forumdisplay.php?fid=62)
+---- موضوع: سرگرمی های یک میلیاردر (/showthread.php?tid=439)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - jahanagahi - 08-07-2011 09:14 PM

من در دنیای واقعی و دنیای مجازی سعی میکنم شوخ طبعی خود را حفظ کنم.واین مسئله برام خیلی مهمه که عزیزی را از خود نرنجانم.

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - 3ObHaN - 08-07-2011 09:46 PM

منم تو دنیای واقعی خیلی شوخ طبع هستم ولی فقط تو محیط خونواده و فک و فامیل ! مسلما هیچ جشنی نیست که من توش باشم و عده ای یه طرف مهمونی بشینن و از خنده دلشون رو نگیرن ولی من تو دنیای واقعی وقتی بحث شوخی نیست ، حالا کار ندارم بحث جدی باشه یا نباشه ، اصلا شوخی نمیکنم ولی جوری هم رفتار نمیکنم که یارو بگه چه خشنه و یا فکر کنه مغرورم یا ازم بدش بیاد ! سعی میکنم با ادب باشم ! ولی تو دنیای مجازی یکمی شوخ طبیعیم بیشتره ( از یکم یکم بیشتر ) ولی بازم در چارچوب ادب و احترام !

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - faramarz - 08-08-2011 10:43 AM

ممنون

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - jahanagahi - 08-08-2011 11:34 AM

این تغییر حالتها را خودمان ساخته ایم:
عروسی می شود بخودمان میگوئیم خوب باید بخندیم.
خدا نخواسته عزا می شود به خود میگوئیم الان با اخم کنیم و ناراحت بنظر بیائیم.
حرف درشتی می شنویم بخود میگوئیم خوب اینجا باید عصبانی شویم.
و......

اگر پرسیدند چرا این حرکات را باید انجام دهیم سریع جواب می دهیم که این قرارداد زندگی است.
عادت کرده ایم. آیا می شود این عادتها را نداشت؟
جواب من : نمی دانم. باید افراد دیگری هم نظر دهتد.
دوستی دارم که در عزا و عروسی و عصبانیت همبشه لبخندی بر لب دارد.کسی از دستش ناراحت نمی شود که چرا عزا است و او این لبخند را دارد. همه می گویند اخلاقش اینست.
همه دوستش دارند و به او احترام می گذارند.

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - MARYAR - 08-08-2011 02:01 PM

كاشكي مي شد همه اينجور بودند، مدير در مقابل كارمندش، استاد در برابر دانشجوش و....
آخه چشمتون روز بد نبينه من يه استاد راهنما دارم هر وقت قرار مي گذاره كه برم پيشش از شب قبلش خواب هيولاExclamation مي بينم....Tongue

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - madar - 08-08-2011 02:28 PM

با دوستانم خیلی گرم وصمیمی و در عین حال شوخ طبع هستم
متاسفانه در جامعه ما یک خانم براحتی نمی تواند حس شوخ طبعی خود را بروز دهد خصوصا در هحل کار ، دانشگاه و....مگر محفلهای خصوصی

در ضمن با نظر آقای قربانیان کاملا موافقم

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - jahanagahi - 08-08-2011 02:58 PM

(08-08-2011 02:01 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  كاشكي مي شد همه اينجور بودند، مدير در مقابل كارمندش، استاد در برابر دانشجوش و....
آخه چشمتون روز بد نبينه من يه استاد راهنما دارم هر وقت قرار مي گذاره كه برم پيشش از شب قبلش خواب هيولاExclamation مي بينم....Tongue

زندگی به تصور شما احترام می گذارد. اگر شب قبل بخاطر دیدنش خواب هیولا می بینی می گوید: من به تصور شما احترام می گذارم. وفردایش هیولا را در مقابل شما قرار می دهد.

اینبار قبل از دیدنش فردی را مجسم کن آرام و خوش برخورد و منطقی و دوست داشتنی.....

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - 3ObHaN - 08-08-2011 03:58 PM

گاهی اوقات ، میخوام پست بزنم و بگم و بگم و بگم ولی با دیدن پست های بقیه ، انگشت هام فلج میشه و به جای نوشتن بر میگردم و دوباره پست ها رو میخونم و میخونم و میخونم

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - faramarz - 08-09-2011 10:57 AM

بقول بزرگترا:

بخند تا دنيا بهت بخنده!!!!

RE: سرگرمی های یک میلیاردر - jahanagahi - 08-09-2011 12:57 PM

لبخند بزرگترین اسلحه در برابر ناراحتی و خشونت است . (راهنما)