سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین ایده با صد میلیون تومان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: بهترین ایده با صد میلیون تومان (/showthread.php?tid=3658)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - aria898210 - 01-30-2014 10:57 AM

(07-08-2012 06:12 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:  سوم اینکه این سرمایه در اوضاع اقتصادی امروز چندان ارزشی نداره???
این یک اشتباه محض هستش.
با 100 میلیون میشه خیلی از کارها کرد.من به شخصه با 100 میلیون میتونم در عرض 1.5 سال 200 میلیون تومن سود بدم.
من قبول دارم کارمندا ریسک پذیر نیستند ولی بالاخره روزی مجاب خواهند شو ...
من با کسی قرار ملاقاتی داشتم 4 شنبه هفته پیش خیلی اتفاقی با این فرد آشنا شدم و سرمایه اش حدود حدود 50 میلیارد دلار . اولش باورم نمیشد ولی در عرض یک سفر 1.5 روزه به امارات که دیروز بود فهمیدم چه آدمی هست.این آقا فقط شم اقتصادی داره.
من با این آقا درباره کار صحبت میکردم به من گفت حتما نباید n میلیون پول داشته باشی حتما نباید بابات کارخونه دار باشه حتما ....
باید شم اقتصادیت خوب باشه و نه 100 درصد پشتکار 20 درصد پشتکار هم کافی هست.شاید 10 سال تجربه ام زیادتر شده
با سلام و ادب
محمدرضا جان همین طور که عرض کردید ایشان شم اقتصادی بالایی دارند و فردی موفق و ثروتمندی هستند. و با یک سفر کوتاه چیزی حدود 10 سالها به تجربه شما اضافه شده،این کاملا صحت داره چون به گفته حضرت علی (ع) بزرگترین استاد تجربه است، و اساتید دانشگاه نیز این را تایید میکنند که یک ساعت گفتگو با یک انسان ثروتمند بهتر از چند سال مطالعه کتاب و درس میباشد. لذا من از طرف خودم و بچه های سایت از شما میخواهم تا یکبار ایشان را به اولین جلسه حضوری انجمن دعوت کنید و برای بچه صحبت کند.
لذا کاربرانی که با این درخواست موافق هستند این پست را لایک کنند.
با کمال سپاس و ادب 10_004