سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
6 ایده عجیب کسب و کار که صاحبانشان را مییلیونر کردند + عکس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در دنیا (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: 6 ایده عجیب کسب و کار که صاحبانشان را مییلیونر کردند + عکس (/showthread.php?tid=353)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: 6 ایده عجیب کسب و کار که صاحبانشان را مییلیونر کردند + عکس - kimyya - 09-10-2011 10:31 PM

(06-17-2011 11:51 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  حالا یک سوال دارم.
دوستان به نظر شما کدام یک از ایده های بالا را و چگونه می توان بومی(ایرانی شده) کرد و استفاده نمود؟

نامه های عذر و بهانه Big Grin

RE: 6 ایده عجیب کسب و کار که صاحبانشان را مییلیونر کردند + عکس - mpourmir - 02-10-2012 04:34 PM

(09-10-2011 09:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  پیک موتور سوار:
عزیزان می توانید با کمترین سرمایه پیک موتور سوار بزنید.
- اجاره محل کار . یک مغازه هم کار را راه می اندازد.
- استخدام موتورسوار.درصدی به آنها حقوق داده می شود.
عزیزانی که می خواهند در این رشته شغلی کار کنند.باید مجوز را از اداره پست محل سکونت خود بگیرند. البته قبل از آن لازم است که طرح توجیهی به اداره پست ارائه شود.
کسانیکه تمایل داشتند من طرح توجیهی خود را برای آنان می فرستم. من در قزوین مجوزش را گرفتم ولی به دلایلی فرصت نشد انجام دهم.

باسلام
ما این کارو تو شهر خودمون شروع کردیم ولی با یه مشکل بزرگ برخورد کردیم!
اگه حدس زدین؟؟
موتور سوار!
هرجایی میشد تبلیغ میکردیم هرچند روز میومدن واسه مصاحبه ولی هیچکی حاضر نبود با ماهی 150 تومن شروع کنه مبلغ رو بردیم رو 200 تومن بازم نشد
تو شهرای کوچیک معمولا این کارا جواب نمیده
طرف واسه خودش یه جور کسر شان میدونه
خلاصه بعد 2ماه بی خیال شدیم

RE: 6 ایده عجیب کسب و کار که صاحبانشان را مییلیونر کردند + عکس - اقاي ايـــده - 02-10-2012 05:30 PM

(02-10-2012 04:34 PM)mpourmir نوشته شده توسط:  
(09-10-2011 09:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  پیک موتور سوار:
عزیزان می توانید با کمترین سرمایه پیک موتور سوار بزنید.
- اجاره محل کار . یک مغازه هم کار را راه می اندازد.
- استخدام موتورسوار.درصدی به آنها حقوق داده می شود.
عزیزانی که می خواهند در این رشته شغلی کار کنند.باید مجوز را از اداره پست محل سکونت خود بگیرند. البته قبل از آن لازم است که طرح توجیهی به اداره پست ارائه شود.
کسانیکه تمایل داشتند من طرح توجیهی خود را برای آنان می فرستم. من در قزوین مجوزش را گرفتم ولی به دلایلی فرصت نشد انجام دهم.

باسلام
ما این کارو تو شهر خودمون شروع کردیم ولی با یه مشکل بزرگ برخورد کردیم!
اگه حدس زدین؟؟
موتور سوار!
هرجایی میشد تبلیغ میکردیم هرچند روز میومدن واسه مصاحبه ولی هیچکی حاضر نبود با ماهی 150 تومن شروع کنه مبلغ رو بردیم رو 200 تومن بازم نشد
تو شهرای کوچیک معمولا این کارا جواب نمیده
طرف واسه خودش یه جور کسر شان میدونه
خلاصه بعد 2ماه بی خیال شدیم
خوب نگاه كنيد دوست عزيز.پيك موتوري هم مثل اژانس هست تاحدودي-شما يك نفر حالا يا باموتور يا بي موتور يك تايم كاري در اختيار ميگيريد.بطور مثال از صبح تا 6 غروب.خوب براي اين تايم كاري كه شايد در روز 10 تا سرويس برود بيايد.روزي 5 هزار تومان يا 7تومان كافي نميباشد.
در مورد كار ما دو جور كار داريم كه يك كار زماني هست يك كار از نظر سختي.و يك مبحثي هم داريم به عنوان هزينه فرصت.در اينجور كارها تا به كسي ميگيد براي پيك موتوري ميخوام طرف پيش خودش ميگه من تو خونه بشينم بهتر هست تا اينكه چند ساعت روز رو خودمو در اختيار كسي قرار بدم.
در مورد اينكار چندتا راهكار هست كه بسته به شما دارد كه كدوم رو انتخاب كنيد.روش اول كه براي هر سرويسي يك مبلغي مشخص كنيد و سرويسي مبلغ رو پرداخت كنيد.حال در يك روز 20 تا سرويس ميفرستيد و در بعضس روزها هيچي.يا به صورت ماهانه.براي صورت ماهانه شما بايد ميانگين سفارش هاي روزانه براي هر نفر را در بياريد.بطور مثال 10 ارسال براي هر نفر.ضربدر هزينه هر ارسال ضربدر تعداد رزوهاي ماه=كه يك هزينه معقولي دربياد و وقتي كسي گفت شما اينطوري راضي كنيد طرف مقابل رو
كار بعدي كه شما ميتوانيد انجام دهيد.كار بازاريابي هست كه شما مسئول دفتر بر عهده بگيريد بازاريابي يك محصول را.بعد به اين دوستان در زمان هاي كه كار وجود ندارد يا در حين كار به بازاريابي محصول مورد نظر پرداخته.اينطوري علاوه بر پول ارسال ها يك هزنيه را هم براي بازاريابي بدست ميارند افراد.