ایده ی در آمد زا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: ایده ی در آمد زا (/showthread.php?tid=332) |
RE: ایده ی در آمد زا - arash67 - 06-17-2011 03:54 PM از تمام دوستان بی اندازه سپاس گذارم امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم. RE: ایده ی در آمد زا - مهدی گل محمدی - 06-17-2011 04:10 PM دوست عزیز ما اینجا جمع شده ایم تا به هم کمک کنیم و پیشرفت کنیم. امیدوارم در کارت موفق شوی RE: ایده ی در آمد زا - jahanagahi - 06-17-2011 10:49 PM ایده بسیار زیبائی است.ولی در نهایت باید: - باید موافقت اصولی گرفت. - پس از موافقت اصولی مجوز اداره بهداشت نیاز است. RE: ایده ی در آمد زا - arash67 - 06-18-2011 01:50 AM 1- اگه لطف کنین بگین منظور از موافقت اصولی چیه 2- آیا در حین کار می توان مجوزهای لازم را دریافت کرد 3-با وجود اینکه من می خوام در ابتدا کار رو به صورت مشاغل خانگی شروع کنم آیا راه حلی وجود دارد که روند کارهای اداری را دسته کم برای 2 یا 3 ماه به تعویق انداخت. RE: ایده ی در آمد زا - z_piravar - 07-14-2011 08:22 PM منم یک ایده دارم برای کسب و کار خودم چون من علاقه زیادی به تردی مکس و انیمیشن سازی دارم می خوام فیلم های انیمیشنی بسازم و به صدا و سیما شهر خودم بدهم فکر کنم که بتوانم درآمد خوبی ازش بدست بیاورم فقط می خواهم نظر دوستان را هم بدانم با تشکر RE: ایده ی در آمد زا - jahanagahi - 07-14-2011 10:05 PM (07-14-2011 08:22 PM)z_piravar نوشته شده توسط: منم یک ایده دارم برای کسب و کار خودم چون من علاقه زیادی به تردی مکس و انیمیشن سازی دارم می خوام فیلم های انیمیشنی بسازم و به صدا و سیما شهر خودم بدهم فکر کنم که بتوانم درآمد خوبی ازش بدست بیاورم فقط می خواهم نظر دوستان را هم بدانم با تشکر دوست عزیز واقعا ایده خوبی است. تا فرد دیگری این حرکت را در محل زندگی شما شروع نکرده سریعتر شروع کنید. ایمان دارم موفق خواهی شد. (06-18-2011 01:50 AM)arash67 نوشته شده توسط: 1- اگه لطف کنین بگین منظور از موافقت اصولی چیه برای اخذ موافقت اصولی : 1- محلی را در نظر بگیرید و کارهای اولیه را انجام دهید. 2- به اداره صنایع و معادن محل زندگی خود رفته و در خواست موافقت اصولی کنید. کارشناس مربوطه فرمهائی در اختیار شما قرار می دهد و سپس برای بازدید وقت تعیین میکند. و اگر مشکلی بود شما را راهنمائی خواهد کرد. بعد از اخذ موافقت اصولی و شروع بکار پروانه بهره برداری بشما داده می شود. احتمال دارد شما را به بخش صنایع کوچک معرفی کند. 3- بعد از اخذ پروانه بهره برداری وام بانکی هم می توانید بگیرید. موفقتر باشی. RE: ایده ی در آمد زا - کامیار کاظمی - 07-15-2011 12:17 PM (07-14-2011 08:22 PM)z_piravar نوشته شده توسط: منم یک ایده دارم برای کسب و کار خودم چون من علاقه زیادی به تردی مکس و انیمیشن سازی دارم می خوام فیلم های انیمیشنی بسازم و به صدا و سیما شهر خودم بدهم فکر کنم که بتوانم درآمد خوبی ازش بدست بیاورم فقط می خواهم نظر دوستان را هم بدانم با تشکر ایده خوبی هست.فقط باید مسیر ورود را باز کنید.ابتدا حتی شده رایگان کار کن تا در صداوسیما جا بیافتید.حتی شده شرکتی وارد عمل شوید. RE: ایده ی در آمد زا - faramarz - 08-02-2011 09:53 AM خوب تا اينجاي مطالب اين دفتر رو خوندم. اين رو مي نويسم كه دوباره تكراري نخونم و وقت نذارم. مرسي. امروز: 11/05/90 RE: ایده ی در آمد زا - 3ObHaN - 08-02-2011 02:24 PM (06-16-2011 04:13 AM)arash67 نوشته شده توسط: دیروز یه ایده به ذهنم رسید که فکر کنم اگه همه چی جور بشه بتونم تا آخر هفته دیگه راش بندازم ما تو شهرمون یکی هست این کار رو میکنه ! یه دستگاه سبزی خورد کن بگیر حدود 100 تومن در میاد ! مادرم تو خونه داره ! بعد سبزی ها رو بشور و ضد عفونی کن و بعد با سبزی خورد کن خورد کن و در بسته بندی های 250/500/750/1000 گرمی بده بازار ! فکر کنم تو ماه رمضون خیلی خوب جواب بده ! RE: ایده ی در آمد زا - mosafer bedar - 08-09-2011 02:13 PM سلام دوستان میلیاردر: نظرتون راجع به در آمد از طریق باز یافت مواد چیست؟ موضوعی که به آن می خواهم اشاره کنم pet می باشد یا همان ظروف پلاستیکی نوشابه ها ، آب معدنی ، و..... و یک سوال از همه شما دوستان در خانواده چقدر آب معدنی و نوشابه مصرف می کنید یه آمار بدید متشکر میشوم |